סוף סוף החלטתי....או כמעט{רכישת פלאזמה}

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ranchranch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בקיצור לאחר מחקר שערך כחודשיים,שבמהלכו ניסיתי להבין מה לעזאזל אני רוצה,ולאחר צפייה במסכים במספר חנויות נראה לי שמצאתי.גם מבחינת חוות הדעת כאן באתר,נראה שהפנסוניק pw8 היא הכלה המיועדת.
השימוש העיקרי בה יהיה צפייה בטלוויזיה{הוט}ופעמיים בשבוע סרט ב די וי די.
למי שמכיר את הטלוויזיה הנ"ל-למה לשים לב כאשר אני רוכש אותה?מה התוספת של מתקן תלייה לקיר?האם ישנו מקום שבו אקבל שרות טוב במיוחד וכו'.
לסיום רק עוד שאלה קטנה-LG PX4 קיבלה ביקורות יוצאות מהכלל בזאפ.האם ישנם גם בעלי מסכים כאלו שיוכלים לספר מעט עליה?כאשר הייתי בחניות היא היתה לא רעה....
בגלל זה ה"כמעט" בכותרת :)
המון תודה
רן

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

ranchranch

יהיה נחמד אם תפרט קצת יותר , מול איזה מסכים עשית השוואה לפנסוניק מה התרשמות בשידורים השונים וכו.
לגבי קנייה של הפנסוניק יש כאן שירשור לקנייה קבוצתית כדאי שתכנס לשירשור , שקונים את הפלזמה צריך לוודא שהיא מגיעה עם רמקולים או ללא ( תלוי בדרישה ) ובד"כ זה כולל התקנה מלאה ( כמובן שעל הכל צריך לסגור ).
לגבי ה LG PX4 יש פה כמה שקנו ומרוצים מהמסך השאלה היא מה דעתך בהשוואה לפנסוניק.

ranchranch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #3 

ההשוואה נערכה מול סמסונג{המסך החדש hd },מול ה-nec של ההורים של אישתי{vr5 }מול הטושיבה שאני לא זוכר את הדגם,
וכאמור ה LG שכתבתי למעלה.
ההתרשמות שלי היא,ששידורי טלוויזיה נראים הכי טוב בLG ובפאנסוניק.איכות התמונה היתה טובה,ועיוות התמונה היה מאוד נמוך יחסית לדגמים האחרים.
די וי די-כולן היו טובות,רק הנק איכזבה מעט, אבל הסה"כ היה בסדר גמור.
תודה על הטיפ בקשר לשרשור
רן

unsound_methods
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563

שליחה #4 

ranchranch,

רכשתי pwd8 לא מזמן.
ה pwd8 מרשימה, יש לה יתרונות רבים, והיא מציעה חווית צפיה קולנועית טובה ומהנה.

מבחינתי, החסרון היחידי המורגש בה (וכנראה שבכל הפלזמות באותה סקלת מחיר), הינו חוסר פירוט ברמות הצבע הכהות (אין מספיק גווני אפור כהה).
ראה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=12819
לכן, קח בחשבון, שאם התרגלת לצפות ב CRT טובה וגדולה יחסית, ייתכן ותבחין בבעיה זו.

ofers
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה #5 

מתארגנת קבוצה גם לקנייה של ה LG - כדאי שתעשה חיפוש (אני הצטרפתי ויש עוד רבים אחרים). הוספתי לאחרונה גם שלשה לינקים לביקורות על הטלויזיה הזו (לא זוכר את נושא השרשור - תריץ חיפוש).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”