הי,
אני עובר דירה ואני רוצה להתחדש בטלויזיה 40-42 אינץ'
לאחר התלבטויות, צמצמתי את האופציות שלי ל2 , האחד LED של פילפס (יש לי כבר 32 אינץ' של פיליפס ואני מאוד מרוצה מאיכות התמונה שלה)
והשני LCD של סמסונג.
הייתי שמח לשמוע מכם המומחים מה עדיף מבין 2 הטלויזיות הנ"ל והאם שניהם בכלל תמורה הולמת בהנחה שהתקציב שלי הוא כ5000-6000
Samsung LE-40C650
Philips 40PFL5605H
האם הLED מבחינה טכנולוגית כל כך משדרגת את איכות התמונה? כי בחנויות זה לא נראה כך...
מה גם שהLED של פיליפס יחסית עבה לשאר הטלויזיות...
התלבטות: Samsung LE-40C650 או Philips 40PFL5605H LED
תשובה לשאלתך האם הLED מבחינה טכנולוגית משדרגת את איכות התמונה? אכן כן רמת הקונטרסט גבוהה וזה מתבטא בשחורים יותר עמוקים . אבל בדגם שציינת שזה 5605 זה בסך הכל הדגם המתחיל של חברת פיליפס עדיף כבר לחפש דגמי LCD איכותי וC650 הוא אחד מהם ........ עם כבר אתה מעוניין במסכי LED אז ממליץ לך לראות את הדגמים הגבוהים [ איכותיים ]של החברות . 8605 של פיליפס או C7000 או C8000 אבל כך בחשבון שהדגמים האלה הם מחוץ לתקציב שציינת
ובקשר לLCD של SAMSUNG C650 הוא מעולה בעיקר בתכנים FULL HD המסך עצמו מבריק ולא מט זה דורש ומומלץ תנאי חדר חשוכים קח את זה בחשבון.וגם יש לך אפשרות לנגן קבצי MKV דרך כניסת USB ............ בסך הכל הדגם הזה מביא תמורה הולמת ומשתלמת ביחס לדגמים מחברות אחרות - בכל אופן תראה את המסך ותבחר לבד . בהצלחה.
ובקשר לLCD של SAMSUNG C650 הוא מעולה בעיקר בתכנים FULL HD המסך עצמו מבריק ולא מט זה דורש ומומלץ תנאי חדר חשוכים קח את זה בחשבון.וגם יש לך אפשרות לנגן קבצי MKV דרך כניסת USB ............ בסך הכל הדגם הזה מביא תמורה הולמת ומשתלמת ביחס לדגמים מחברות אחרות - בכל אופן תראה את המסך ותבחר לבד . בהצלחה.
תודה רבה,
רשמת "המסך מבריק וזה דורש ומומלץ תנאי חדר חשוכים" - הטלוויזיה הזו מיועדת לסלון כאשר המרפסת שמש לידו, כך שחושך לא אמור להיות בסלון.
האם במצב שכשזה , לא כדאי שאקנה בכלל מסכים מבריקים אלא מט בלבד? או שזה לא באמת כזה דרמטי?
יש לכם דגמים אחרים מומלצים שיענו לדרישה הזו בתקציב של 5-6 אלף? LCD או LED
רשמת "המסך מבריק וזה דורש ומומלץ תנאי חדר חשוכים" - הטלוויזיה הזו מיועדת לסלון כאשר המרפסת שמש לידו, כך שחושך לא אמור להיות בסלון.
האם במצב שכשזה , לא כדאי שאקנה בכלל מסכים מבריקים אלא מט בלבד? או שזה לא באמת כזה דרמטי?
יש לכם דגמים אחרים מומלצים שיענו לדרישה הזו בתקציב של 5-6 אלף? LCD או LED