פורט ל טורנט ל 2 מחשבים ו IP סטטי ,בעיה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
טוב, פתחתי פורט שונה ל כל IP, אבל בכל זאת יש בעיה ,אפילו על סרטים חדשים מטרקר שאני עובד איתו שנים ,לא עובר ת 300
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מה הכוונה חח?
לא היו לי בעיות עד לפני שהגדרתי IP סטטי לפי MAC לכל מחשב שמחבור ל ראטור ,עולי משהוא בזה השתבש?
בכללי אני סם לב שכל מחשב שאני מתחבר איתו על חוטית מקבל מהירות פחות מהירה מהמחשב שמחובר בחוט, למה זה ?
תנסה לכוון אותי מה להגדיר .
לא היו לי בעיות עד לפני שהגדרתי IP סטטי לפי MAC לכל מחשב שמחבור ל ראטור ,עולי משהוא בזה השתבש?
בכללי אני סם לב שכל מחשב שאני מתחבר איתו על חוטית מקבל מהירות פחות מהירה מהמחשב שמחובר בחוט, למה זה ?
תנסה לכוון אותי מה להגדיר .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
באופן אישי אני לא הבנתי בכלל מה אתה מנסה לעשות ומה זה "המהירות"?
מהירות של מה? של האינטרנט?
ואם כן, למה אתה פותח פורטים? ומה הקשר ל"מהירות"?
תכתוב את ההודעות יותר מפורט וברור!
ונגיד שהבנתי:
אתה משתמש בtorrent client. ואתה מנסה להוריד קבצים דרכו, והם יורדים במהירות איטית.
יש מצב אתה "חונק" את רוחב הפס שלך עם הupload.
תנסה להגביל טיפה את הupload בתוך התוכנה של הtTorrent. (נגיד תגדיר upload של..... נגיד 35kb/s)
מה קורה עכשיו? השתנה משהו במהירות הורדה?
מהירות של מה? של האינטרנט?
ואם כן, למה אתה פותח פורטים? ומה הקשר ל"מהירות"?
תכתוב את ההודעות יותר מפורט וברור!
ונגיד שהבנתי:
אתה משתמש בtorrent client. ואתה מנסה להוריד קבצים דרכו, והם יורדים במהירות איטית.
יש מצב אתה "חונק" את רוחב הפס שלך עם הupload.
תנסה להגביל טיפה את הupload בתוך התוכנה של הtTorrent. (נגיד תגדיר upload של..... נגיד 35kb/s)
מה קורה עכשיו? השתנה משהו במהירות הורדה?