הכי קרוב לאייפון, לפחות כך נראה על הנייר
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
חברת Meizu, המתמחה בייצור נגנים, הודיעה על ההשקה הצפויה של הסמארטפון דור 3 / 3.5 מדגם Meizu M9.
ג 'ק וונג, מנכ"ל חברת Meizu, הודיע על ההשקה של הסמארטפון דור 3 / 3.5 מדגם Meizu M9, המתוכננת ל- 25 לחודש זה, בערים סיניות מרכזיות, כגון בייג'ינג, שנחאי, גואנגז'ו ושנזן. עוד הוסיף כי ההשקה תהיה מצומצמת, בשל כושר ייצור מוגבל.
על פי התמונות, המפרט והדיווחים במדיה הסינית, יש לטלפון זה קווי דמיון רבים מול האייפון 4, פרט למערכת ההפעלה, שהינה אנדרואיד 2.2.
המפרט הטכני של ה- Meizu M9
מסך:
- גודל 3.5 אינץ'
- מולטי טאץ' - Capacitive
- רזולוציה 960 על 640 פיקסלים
רשתות וחיבוריות:
- תקשורת GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / HSDPA / HSUPA
- תקשורת אלחוטית
- WIFI 802.11 b / g / n
- Bluetooth 2.1 + EDR
- GPS / A-GPS, מצפן אלקטרוני
- יציאת HDMI 1.3
- תמיכה כרטיס MicroSD MicroSDHC / עד 32GB
- אוזניות 3.5 מ"מ
מולטימדיה:
- מצלמה 5 מגה פיקסל עם זום דיגיטלי
- הקלטת וידאו ב-HD, 720p
- תמיכה בפורמט וידיאו - AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV, FLV
- תמיכה בפורמט אודיו - FLAC, APE, MP3, OGG, AMR, AAC
חיישנים:
- חיישן אור הסביבה
- אינפרא אדום
- חיישן מרחק
- חיישן מגע
- חיישן כח משיכה
כללי
- מערכת הפעלה אנדרואיד Froyo 2.2 + שיפורי UI של Meizu
- מעבד GHz 1 Cortex A8- Samsung S5PC110
- זיכרון 512 MB ROM ו- 512 MB RAM
- סוללה ליתיום פולימר 1370mAh (נשלפת)
- מידות 59.8 × 113.0 × 11.2 מ"מ
- משקל 123 גרם
האם ייתכן שסינים הצליחו, לבסוף, להעתיק את יכולות האייפון ? אם הדבר נכון, האם תנסה חברת Apple למנוע את ההשקה ? אנחנו נחכה לשמוע את תגובותיהם של הלקוחות הראשונים ובינתיים נסתפק בסרטון סקירה (בסינית) של ה- Meizu M9
כפי שראיתם, הביצועים נראים מצוינים.
אני מניח כי לא ייקח זמן רב עד אשר ה- Meizu M9 ייצא מתחום חומותיה של סין, מכיוון שאם יעמוד בהבטחות החומרה, מערכת ההפעלה המתקדמת שמתפקדת היטב ובמחיר תחרותי, הוא יכול להצליח בגדול בעולם הסלולארי, הצמא לחידושים. נשאר לנו עכשיו רק לחכות ולראות.
ג 'ק וונג, מנכ"ל חברת Meizu, הודיע על ההשקה של הסמארטפון דור 3 / 3.5 מדגם Meizu M9, המתוכננת ל- 25 לחודש זה, בערים סיניות מרכזיות, כגון בייג'ינג, שנחאי, גואנגז'ו ושנזן. עוד הוסיף כי ההשקה תהיה מצומצמת, בשל כושר ייצור מוגבל.
על פי התמונות, המפרט והדיווחים במדיה הסינית, יש לטלפון זה קווי דמיון רבים מול האייפון 4, פרט למערכת ההפעלה, שהינה אנדרואיד 2.2.
המפרט הטכני של ה- Meizu M9
מסך:
- גודל 3.5 אינץ'
- מולטי טאץ' - Capacitive
- רזולוציה 960 על 640 פיקסלים
רשתות וחיבוריות:
- תקשורת GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / HSDPA / HSUPA
- תקשורת אלחוטית
- WIFI 802.11 b / g / n
- Bluetooth 2.1 + EDR
- GPS / A-GPS, מצפן אלקטרוני
- יציאת HDMI 1.3
- תמיכה כרטיס MicroSD MicroSDHC / עד 32GB
- אוזניות 3.5 מ"מ
מולטימדיה:
- מצלמה 5 מגה פיקסל עם זום דיגיטלי
- הקלטת וידאו ב-HD, 720p
- תמיכה בפורמט וידיאו - AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV, FLV
- תמיכה בפורמט אודיו - FLAC, APE, MP3, OGG, AMR, AAC
חיישנים:
- חיישן אור הסביבה
- אינפרא אדום
- חיישן מרחק
- חיישן מגע
- חיישן כח משיכה
כללי
- מערכת הפעלה אנדרואיד Froyo 2.2 + שיפורי UI של Meizu
- מעבד GHz 1 Cortex A8- Samsung S5PC110
- זיכרון 512 MB ROM ו- 512 MB RAM
- סוללה ליתיום פולימר 1370mAh (נשלפת)
- מידות 59.8 × 113.0 × 11.2 מ"מ
- משקל 123 גרם
האם ייתכן שסינים הצליחו, לבסוף, להעתיק את יכולות האייפון ? אם הדבר נכון, האם תנסה חברת Apple למנוע את ההשקה ? אנחנו נחכה לשמוע את תגובותיהם של הלקוחות הראשונים ובינתיים נסתפק בסרטון סקירה (בסינית) של ה- Meizu M9
כפי שראיתם, הביצועים נראים מצוינים.
אני מניח כי לא ייקח זמן רב עד אשר ה- Meizu M9 ייצא מתחום חומותיה של סין, מכיוון שאם יעמוד בהבטחות החומרה, מערכת ההפעלה המתקדמת שמתפקדת היטב ובמחיר תחרותי, הוא יכול להצליח בגדול בעולם הסלולארי, הצמא לחידושים. נשאר לנו עכשיו רק לחכות ולראות.
-
- Meizu M9
צבי וורובל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
לא רואה איך הם יכולים לעצור את ההשקה, בפרט אם זה בסין.
תביעות כנגד החברה על הפרת פטנטים זה רק עניין של זמן. אבל בסין הסיכוי שהם יצליחו אפסיים.
תביעות כנגד החברה על הפרת פטנטים זה רק עניין של זמן. אבל בסין הסיכוי שהם יצליחו אפסיים.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
לא רואה כל דימיון לאייפון 4. יש המון מכשירי סלולר (המון) ש"דומים" לאייפון 4.
פשוט עוד טלפון מבין מאות מכשירים, במקרה או שלא במקרה הוא גם שחור כמו האייפון.
פשוט עוד טלפון מבין מאות מכשירים, במקרה או שלא במקרה הוא גם שחור כמו האייפון.
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 20/12/2010 8:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
גם אני לא הבנתי מאפא מגיעה ההשוואה לאייפון. הוא מבוסס אנדרואיד, מה שמייחד את האייפון בעיקר הוא ה iOS, ככה שאני לא רואה דימיון מספק בין השניים להשוואה ישירה. במקרה הטוב, שניהם סמארטפונים. ד"א, על הנייר החומרה במכשיר הזה יותר טובה כמעט בכל פרמטר מהאייפון 4 (אם משווים אך ורק מפרט טכני).
לדעתי אם רצו לייחד את המכשיר הנ"ל היו צריכים כבר להוציא אותו עם ה Cortex A9 ולא ה 8.
לדעתי אם רצו לייחד את המכשיר הנ"ל היו צריכים כבר להוציא אותו עם ה Cortex A9 ולא ה 8.
- Huber
- חבר במועדון HT

המכשיר מוצע למכירה מקדימה ב DX:
http://www.dealextreme.com/details.dx/s ... ull%20view
המסך נרארה מרשים על הנייר - 960*640, המסך הכי טוב בשוק כיום מבחינת כמות פיקסלים, היחיד שמגיע כיום לרזולוציה של האייפון 4 אם אני לא טועה. המפרט הטכני בהחלט נראה מרשים מאוד - הכי מרשים שיצא לי לראות עד היום (להוציא מכשירים שעדיין לא נמכרים כגון ה LG הכפול ליבה) לדעתי.
המסך נרארה מרשים על הנייר - 960*640, המסך הכי טוב בשוק כיום מבחינת כמות פיקסלים, היחיד שמגיע כיום לרזולוציה של האייפון 4 אם אני לא טועה. המפרט הטכני בהחלט נראה מרשים מאוד - הכי מרשים שיצא לי לראות עד היום (להוציא מכשירים שעדיין לא נמכרים כגון ה LG הכפול ליבה) לדעתי.
- Huber
- חבר במועדון HT

השאלה המרכזית היא האם למכשירי Meizu מוציאים רומים חלופיים? כי אם לא, יש מצב שהמכשיר הזה יהיה תקוע באנדרואיד 2.2, לא?
אני לא כל כך רואה את הטעם להוציא טלפון אנדרואיד עם רזולוציה לא סטנדרטית.Huber כתב:המכשיר מוצע למכירה מקדימה ב DX:
המסך נרארה מרשים על הנייר - 960*640, המסך הכי טוב בשוק כיום מבחינת כמות פיקסלים, היחיד שמגיע כיום לרזולוציה של האייפון 4 אם אני לא טועה. המפרט הטכני בהחלט נראה מרשים מאוד - הכי מרשים שיצא לי לראות עד היום (להוציא מכשירים שעדיין לא נמכרים כגון ה LG הכפול ליבה) לדעתי....
קרוב לודאי שאפליקציות גראפיות (כמו משחקים) שנבנו לרזולוציות מקובלות יותר יראו מוזר, או סתם לא ינצלו את מלוא יכולת המסך.
Batnun
.