רעשים בטלוויזית פלזה פנסוניק 42V20
שלום לכולם,
לפני שלושה חודשים קניתי טלוויזיה חדשה (פנסוניק 42V20) בחודש וחצי חודשיים הראשונים הכל היה תקין, לאחר חודשים בערך הטלוויזיה התחילה לעשות רעש מוזר שמפריע לצפיה בטלוויזיה.
לאחר ששלחתי את הטלוויזיה לתיקון והוחלף כרטיס SCAN היא הוחזרה לי עם אותה הבעיה ונאמר לי שזה רעש שפלזמה עושה.
שאלתי היא אם מישהו נתקל בתופעה? ואם יש משהו לעשות בעניין? כיוון שאני לא רואה שמישהו הולך לתקן לי את בעיית הרעשים.
תודה,
בועז.
לפני שלושה חודשים קניתי טלוויזיה חדשה (פנסוניק 42V20) בחודש וחצי חודשיים הראשונים הכל היה תקין, לאחר חודשים בערך הטלוויזיה התחילה לעשות רעש מוזר שמפריע לצפיה בטלוויזיה.
לאחר ששלחתי את הטלוויזיה לתיקון והוחלף כרטיס SCAN היא הוחזרה לי עם אותה הבעיה ונאמר לי שזה רעש שפלזמה עושה.
שאלתי היא אם מישהו נתקל בתופעה? ואם יש משהו לעשות בעניין? כיוון שאני לא רואה שמישהו הולך לתקן לי את בעיית הרעשים.
תודה,
בועז.
אם הרעש קורה רק בצפייה בממיר זה הפרעות... איזולטור אמור לפתור את זה. תנסה לנתק את הממיר מהמסך ותראה אם עדיין יש רעש .
אם זה קורה גם בצפייה ממקורות אחרים אז הבעיה בטלויזיה
אם זה קורה גם בצפייה ממקורות אחרים אז הבעיה בטלויזיה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
שמע, אם אתה אומר שבהתחלה לא היה רעש, והוא התחיל רק אחרי כמה זמן, אז רוב הסיכויים שהבעיה היא במסך, אל תוותר על האחריות ותתעקש שהבעיה לא הייתה קיימת קודם... במקרים האלו אין מקום למחשבה בכלל, שילמת ממיטב כספך על מוצר פרימיום ואל תוותר עד שתוכל לצפות במסך בשקט. תעדכן מה מתפתח- במידה וצריך עזרה יש פה אנשים שעוסקים בתחום ובעלי קשרים כאלו ואחרים אולי הם יוכלו לעזור יותר.
מדובר באחריות של יורוקום ?
מדובר באחריות של יורוקום ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה מתכוון לרעש בתמונה או רעש כמו זמזום?
מאיפה רכשת את המסך? מה עמדתם בנושא? האם התקשרת לשירות הלקוחות של יורוקום?
מאיפה רכשת את המסך? מה עמדתם בנושא? האם התקשרת לשירות הלקוחות של יורוקום?
מדובר ברעש כמו זמזום, זה כמו רעש של זליגת חשמל .
רכשתי את המסך בארמגדון בסינמה סיטי בראשון לציון.
התקשרתי לשרות לקוחות של יורוקום פעמיים אחרי שהטלוויזיה חזרה מתיקון ואמרו לי שיחזור אליי נציג ואני מחכה כבר שבוע שהוא יחזור אליי.
היום היה אצלי טכנאי מהחנות והוא טוען שזה הרעש שמסכי פלזמה עושים.
מחר כנראה אני אקבל תשובה ברורה יותר לאחר שאני אדבר עם המנהל של הטכנאי.
רכשתי את המסך בארמגדון בסינמה סיטי בראשון לציון.
התקשרתי לשרות לקוחות של יורוקום פעמיים אחרי שהטלוויזיה חזרה מתיקון ואמרו לי שיחזור אליי נציג ואני מחכה כבר שבוע שהוא יחזור אליי.
היום היה אצלי טכנאי מהחנות והוא טוען שזה הרעש שמסכי פלזמה עושים.
מחר כנראה אני אקבל תשובה ברורה יותר לאחר שאני אדבר עם המנהל של הטכנאי.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
המלצה שלי במידה ויש לך YES כנס לערוץ שעדיין לא רכשת (אני מדבר על המסך בצבע כחול) ותגיד לי האם הרעש של הזמזום פתאום נשמע יותר חזק.
אגב זה תופס גם אם תנסה אפילו לשמוע אותו ברגע שכל המסך בהיר ...
במידה ויש זמזום מעצבן שאתה שומע ממרחק של יותר מטר אחד,ושומע את אותו הרעש גם כאשר לא מחובר אף לא ציוד נוסף למסך , אז זה מראה על בעיה במסך ....
תעשה חיפוש באתר כבר דובר על זה רבות.
גם לי היו בעיות עד שהחליפו לי 3 פעמים את המסך והכל תוקן.
יש לציין לטובה את השירות של יורוקום שעשתה הכל על מנת לטפל בבעיה ככה שאתה בידיים טובות
אגב זה תופס גם אם תנסה אפילו לשמוע אותו ברגע שכל המסך בהיר ...
במידה ויש זמזום מעצבן שאתה שומע ממרחק של יותר מטר אחד,ושומע את אותו הרעש גם כאשר לא מחובר אף לא ציוד נוסף למסך , אז זה מראה על בעיה במסך ....
תעשה חיפוש באתר כבר דובר על זה רבות.
גם לי היו בעיות עד שהחליפו לי 3 פעמים את המסך והכל תוקן.
יש לציין לטובה את השירות של יורוקום שעשתה הכל על מנת לטפל בבעיה ככה שאתה בידיים טובות