בעיית סינכרון אייפון 4 גירסה 4.2.1
שלום לכולם !
לאחרונה עידכנתי את האייפון 4 שלי לגרסת 4.2.1 ופרצתי אותו בעזרת REDSNOW , כאשר אני עושה סינכרון מול האייטונס אני לא מצליח לסנכרן סרטונים בפורמט MP4 שלפני כן בגרסה 4.1 כן הייתי יכול לסכרנן .
מה שקורה זה שפשוט האייטונס לא מסנכרן לי את הסרטונים , האייטונס הוא 10.1.
האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו???
לאחרונה עידכנתי את האייפון 4 שלי לגרסת 4.2.1 ופרצתי אותו בעזרת REDSNOW , כאשר אני עושה סינכרון מול האייטונס אני לא מצליח לסנכרן סרטונים בפורמט MP4 שלפני כן בגרסה 4.1 כן הייתי יכול לסכרנן .
האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו???
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הוא לא אומר כלום .
אני מעביר את הסרטונים לתקיית האייטונס ואז לוחץ על סנכרן והוא פשוט לא מסנכרן , ובהגדרות סימנתי שיעביר את כל הסרטונים לאייפון .
הוא פשוט לא מתחיל בהעברה שלהם , הוא מסיים את הסינכרון מבלי להעביר את הסרטונים.
אני מעביר את הסרטונים לתקיית האייטונס ואז לוחץ על סנכרן והוא פשוט לא מסנכרן , ובהגדרות סימנתי שיעביר את כל הסרטונים לאייפון .
הוא פשוט לא מתחיל בהעברה שלהם , הוא מסיים את הסינכרון מבלי להעביר את הסרטונים.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
סליחה על ההתפרצות הלא כל כך קשורה לשרשור אבל.....benurit7 כתב:שלום לכולם !
האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו???...
האם הפריצה של REDSNOW מוצלחת?
אני מחזיק באייפון 4 והשאלה היא האם להמתין ל-JB שאמור לצאת בעוד שבועיים או אפשר להשתמש בפריצה של REDSNOW כבר עכשיו...?
תודה
אולי תנסה להעביר את הסרטונים עם iFunBox.
זה מה שאני עשיתי
אם אתה אוהב להתנסות ולא אכפת לך להתפלל כל פעם שאתה פורץ מחדש את המכשיר אחרי REBOOT, אז לך על זה.blknom1 כתב:סליחה על ההתפרצות הלא כל כך קשורה לשרשור אבל.....benurit7 כתב:שלום לכולם !
האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו???...![]()
אני מחזיק באייפון 4 והשאלה היא האם להמתין ל-JB שאמור לצאת בעוד שבועיים או אפשר להשתמש בפריצה של REDSNOW כבר עכשיו...?
תודה...
זה מה שאני עשיתי
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
הפריצה מוצלחת אך לא מושלמת, כפי שציינו.blknom1 כתב:סליחה על ההתפרצות הלא כל כך קשורה לשרשור אבל.....benurit7 כתב:שלום לכולם !
תודה...
הפריצה היא tethered והמכשיר יזדקק לפריצה מחדש בכל הפעלה של המכשיר.
קבוצת הפריצה מעדכנת בבלוג אבל כרגע זה מה יש...
Stay foolish
- blknom1
-
- חבר ותיק

תודה על ההבהרות.yakirnav כתב:הפריצה מוצלחת אך לא מושלמת, כפי שציינו.blknom1 כתב:סליחה על ההתפרצות הלא כל כך קשורה לשרשור אבל.....benurit7 כתב:שלום לכולם !
תודה...
הפריצה היא tethered והמכשיר יזדקק לפריצה מחדש בכל הפעלה של המכשיר.
קבוצת הפריצה מעדכנת בבלוג אבל כרגע זה מה יש......
אם ככה, אין מנוס אלא להמתין לפריצה של JB.
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

נכון. או לפרוץ בכל הדלקה.
הייתי עושה את זה באחת מהגרסאות הקודמות - וזה בלתי נסבל, לפחות מבחינתי. בעיקר לאור העובדה שהסוללה של האייפון נגמרת יותר מהר מאשר אני מתקרר מטיול קצר בשמש.
לדעתי, כבר עדיף להשאר בלי פריצה. לפחות בינתיים.
מה גם שלעדכון יש השלכות על המודם, כך שאם המכשיר נקנה מחו"ל (לא המקרה שלך, כנראה) צריך לשים לב שאי אפשר לשחרר אותו לסימפרי אלא בעדכון נוסף של המודם עצמו לגרסא של האייפד - ולפעולה הזו יש השלכות משלה.
הייתי עושה את זה באחת מהגרסאות הקודמות - וזה בלתי נסבל, לפחות מבחינתי. בעיקר לאור העובדה שהסוללה של האייפון נגמרת יותר מהר מאשר אני מתקרר מטיול קצר בשמש.
מה גם שלעדכון יש השלכות על המודם, כך שאם המכשיר נקנה מחו"ל (לא המקרה שלך, כנראה) צריך לשים לב שאי אפשר לשחרר אותו לסימפרי אלא בעדכון נוסף של המודם עצמו לגרסא של האייפד - ולפעולה הזו יש השלכות משלה.
Stay foolish
- blknom1
-
- חבר ותיק

אם כבר מדברים על הסוללה של האייפון 4.yakirnav כתב:נכון. או לפרוץ בכל הדלקה.
מה גם שלעדכון יש השלכות על המודם, כך שאם המכשיר נקנה מחו"ל (לא המקרה שלך, כנראה) צריך לשים לב שאי אפשר לשחרר אותו לסימפרי אלא בעדכון נוסף של המודם עצמו לגרסא של האייפד - ולפעולה הזו יש השלכות משלה....
מה העניין עם הדבר הזה?? או שאני לא רגיל לראות את האחוז שנותר לסוללה או שפשוט הסוללה לא חזקה מספיק?
האם זה הגיוני שיורדים לי משהו כמו 40% בתוך 3 שעות, לאחר שימוש קליל ביותר (קצת אפסטור, מעט שיחות, פוש מייל כל רבע שעה, מעט התעסקות עם ההגדרות).
ממש מבאס...
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

אני לא יודע אם זה המקרה אצלך - אבל יש שמועות (וברשת מסתובבות גם כמה הוכחות לטענה) שעם מודם 06.15.00 הסוללה מתרוקנת בקצב מסחרר שלא מאפשר לך לראות את אותו המספר באחוז הסוללה ליותר מכמה דק', במקרה הטוב - גם בשימוש סביר.
לבד מהמקרה הספציפי הזה, ידוע שהסוללה של האייפון זו נקודת התורפה של המכשיר.
לא מכיר בדיוק מה קורה באייפון 4 כי אני עוד עם 3GS אבל מעדויות אחרות לא נראה שהמצב שונה כל כך. תקנו אותי אם אני טועה.
במקרה שתיארת אולי אתה אמור לאבד 20-30 אחוז. אבל קרה לי גם שאיבדתי 40 ו-50 אחוזים בכמה שעות בודדות מהיום בשימוש סביר ולא אגרסיבי במיוחד.
מה שהכי מעצבן זה שאפל מודעים היטב לסוגיית הסוללה אבל לא נראה שהם עושים יותר מדי בנוגע לזה.
לבד מהמקרה הספציפי הזה, ידוע שהסוללה של האייפון זו נקודת התורפה של המכשיר.
לא מכיר בדיוק מה קורה באייפון 4 כי אני עוד עם 3GS אבל מעדויות אחרות לא נראה שהמצב שונה כל כך. תקנו אותי אם אני טועה.
במקרה שתיארת אולי אתה אמור לאבד 20-30 אחוז. אבל קרה לי גם שאיבדתי 40 ו-50 אחוזים בכמה שעות בודדות מהיום בשימוש סביר ולא אגרסיבי במיוחד.
מה שהכי מעצבן זה שאפל מודעים היטב לסוגיית הסוללה אבל לא נראה שהם עושים יותר מדי בנוגע לזה.
Stay foolish
- blknom1
-
- חבר ותיק

אני יכול לומר לך שהשמועות נכונות!
יחד עם זאת, אם דיברת על קושחת מודם, אז באייפון שלי מדובר על 3.10.01 (אייפוניסט חדש כך שאני לא כל כך בקיא בנושא).
בכל מקרה, אני לחלוטין לא יכול לראות את אותו האחוז בסוללה ליותר מ-10 דק' גג...
ממש מעצבן.
יחד עם זאת, אם דיברת על קושחת מודם, אז באייפון שלי מדובר על 3.10.01 (אייפוניסט חדש כך שאני לא כל כך בקיא בנושא).
בכל מקרה, אני לחלוטין לא יכול לראות את אותו האחוז בסוללה ליותר מ-10 דק' גג...
ממש מעצבן.
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

השמועות מתייחסות ספציפית למודם של האייפד שמותקן לעיתים באייפון ע"י המשתמש עצמו - 06.15.00. אך ככל הידוע לי - מדובר על 3GS בלבד. אבל כנראה שהשמועות באמת נכונות.
מעצבן - אין ספק.
חוץ מלשנוא את אפל על כך יש כיום ברשת אופציות לא יקרות להתמודד, לפחות חלקית, עם הבעיה.
http://cgi.ebay.com/External-Backup-Bat ... 3360ca3e8f
קצת יותר מגניב וחפיצי:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24036
יש עוד המון דומים - נטענים, מכילי סוללות AA\AAA וסולריים.
חצי נחמה.
מעצבן - אין ספק.
חוץ מלשנוא את אפל על כך יש כיום ברשת אופציות לא יקרות להתמודד, לפחות חלקית, עם הבעיה.
קצת יותר מגניב וחפיצי:
חצי נחמה.
Stay foolish
- blknom1
-
- חבר ותיק

תודה.. בהחלט מענייןyakirnav כתב:השמועות מתייחסות ספציפית למודם של האייפד שמותקן לעיתים באייפון ע"י המשתמש עצמו - 06.15.00. אך ככל הידוע לי - מדובר על 3GS בלבד. אבל כנראה שהשמועות באמת נכונות.
מעצבן - אין ספק.
קצת יותר מגניב וחפיצי:
חצי נחמה....
שאלה, האם קושחת המודם כפי שציינתי בהודעה הקודמת המלמדת על גרסת המודם שיש לי באייפון או שאני צריך לחפש במקום אחר? ואם אכן זוהי גרסת המודם, יש משהו שאני צריך לדעת לגביה? ישנה, חדשה... משהו מיוחד במידה ואפרוץ את האייפון?
שוב תודה
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

גרסאת המודם שלך היא חדשה (יחד עם 02.10.04). הישנה יותר היא 01.59.00 ורק לה כרגע יש פריצה.
כל פריצה של המודם מבצעת בעצם unlock למודם והופכת את המכשיר ל- SimFree.
פריצה של המודם הכרחית רק כאשר המכשיר נקנה מחו"ל ועלינו 'לפתוח' אותו לשיחות בארץ.
הבעיה מתחילה כאשר אנשים קונים מכשיר מחו"ל ומשדרגים גרסא בפזיזות. כל עדכון של גרסאת התוכנה מעדכן גם את גרסאת המודם, כך שאם הוא שודרג - צריך לפתוח אותו מחדש כ-simfree. הבעיה מתחילה כאשר הפריצות לגרסאות התוכנה החדשות משוחררות, בד"כ, מהר יותר מאשר הפריצות למודמים, כך שכשאנשים רואים שיש פריצה לגרסא חדשה - מיד מעדכנים (כי הם יודעים שאפשר לפרוץ, הרי) ושוכחים שבכך הם גם משדרגים את המודם, ובמידה ואין פריצה מתאימה - הם נשארים עם אייפוד נחמד ותו לא.
במידה והמכשיר שלך נקנה בארץ - אין לך כל בעיה לבצע לו אקטיבציה עם סים מכל חברה בארץ, ובעצם כל נושא המודם כלל לא נוגע אליך
פריצה של המודם הכרחית רק כאשר המכשיר נקנה מחו"ל ועלינו 'לפתוח' אותו לשיחות בארץ.
הבעיה מתחילה כאשר אנשים קונים מכשיר מחו"ל ומשדרגים גרסא בפזיזות. כל עדכון של גרסאת התוכנה מעדכן גם את גרסאת המודם, כך שאם הוא שודרג - צריך לפתוח אותו מחדש כ-simfree. הבעיה מתחילה כאשר הפריצות לגרסאות התוכנה החדשות משוחררות, בד"כ, מהר יותר מאשר הפריצות למודמים, כך שכשאנשים רואים שיש פריצה לגרסא חדשה - מיד מעדכנים (כי הם יודעים שאפשר לפרוץ, הרי) ושוכחים שבכך הם גם משדרגים את המודם, ובמידה ואין פריצה מתאימה - הם נשארים עם אייפוד נחמד ותו לא.
במידה והמכשיר שלך נקנה בארץ - אין לך כל בעיה לבצע לו אקטיבציה עם סים מכל חברה בארץ, ובעצם כל נושא המודם כלל לא נוגע אליך
Stay foolish
- blknom1
-
- חבר ותיק

עכשיו נרגעתי...yakirnav כתב:גרסאת המודם שלך היא חדשה (יחד עם 02.10.04). הישנה יותר היא 01.59.00 ורק לה כרגע יש פריצה.
במידה והמכשיר שלך נקנה בארץ - אין לך כל בעיה לבצע לו אקטיבציה עם סים מכל חברה בארץ, ובעצם כל נושא המודם כלל לא נוגע אליך...
שתי השורות האחרונות הרגיעו אותי.. האייפון נרכש מחברת פלאפון ונפתח לסים פרי (לאשתי יש מנוי עסקי בפלאפון ואני באורנג'). אז רק לחדד את הנקודה באופן סופי, היה ותצא פריצה לגרסה 4.2.1 אני יכול להשתמש בה בראש שקט מבלי לחשוב על גרסת מודם כזו או אחרת... הבנתי נכון?
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

רק לחדד את העניין - בפריצה עצמה אתה תמיד יכול להשתמש ללא חשש.
החשש צריך להיות רק בנוגע לעדכון הגרסא (לפני שבכלל פורצים אותה) כיוון שעדכון כזה משדרג גם את המודם - ואם למודם עצמו אין פריצה - המכשיר ישמש כאייפוד בלבד.
לשאלתך - אתה כנראה מתכוון כשתצא פריצת untethered. כי כרגע יש פריצה אך היא לא מושלמת (יש לפרוץ בכל reboot).
אבל כן - כשתצא פריצה מלאה אתה יכול לפרוץ (גם עכשיו בעצם) ללא חשש כיוון שאין לך כל צורך בביצוע unlock למודם, ומראש - המודם שלך כלל לא נעול.
החשש צריך להיות רק בנוגע לעדכון הגרסא (לפני שבכלל פורצים אותה) כיוון שעדכון כזה משדרג גם את המודם - ואם למודם עצמו אין פריצה - המכשיר ישמש כאייפוד בלבד.
לשאלתך - אתה כנראה מתכוון כשתצא פריצת untethered. כי כרגע יש פריצה אך היא לא מושלמת (יש לפרוץ בכל reboot).
אבל כן - כשתצא פריצה מלאה אתה יכול לפרוץ (גם עכשיו בעצם) ללא חשש כיוון שאין לך כל צורך בביצוע unlock למודם, ומראש - המודם שלך כלל לא נעול.
נערך לאחרונה על ידי yakirnav ב 22/12/2010 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
Stay foolish
- blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה על התשובות המפורטות...yakirnav כתב:רק לחדד את העניין - בפריצה אתה תמיד יכול להשתמש ללא חשש.
אבל כן - כשתצא פריצה מלאה אתה יכול לפרוץ (גם עכשיו בעצם) ללא חשש כיוון שאין לך כל צורך בביצוע unlock למודם, ומראש - המודם שלך כלל לא נעול....
וסליחה לפותח השרשור על ההשתלטות העוינת שנעשתה כאן..
נערך לאחרונה על ידי blknom1 ב 22/12/2010 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

benurit7 כתב:שלום לכולם !
האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו???...
לשאלתך - נסה פשוט למחוק אותם מהאייטונס, להמיר אותם מחדש, להחזיר מחדש לאייטונס ולסנכרן.
נסה את winavi בגרסא שממירה ל-mp4.
נותנת תוצאות איכותיות יותר מאחרות, בד"כ.
ניתן גם להשתמש ב- FormatFactory. אפשרויות איכותיות להוספת כתוביות בסרטים, אם יש.
נסה גם, תחת האייפון שלך באייטונס בלשונית המתאימה, לסמן את הקבצים ידנית ולא sync all videos.
Stay foolish
ניסתי כבר הכל : מחקתי אותם והחזרתי , המרתי אותם לMP4 בתוכנה אחרת , סימנתי כמה קבצים בודדים ושום דבר לא עוזר אני לא מבין מה הבעיה הזאת פעם ראשונה שאני נתקל בזה , יש לי אייפון כבר 4 שנים מהאייפון הראשון ועשיתי כבר מיליון סינכרונים .
לאף אחד אחר זה לא קרה???
לאף אחד אחר זה לא קרה???