צריך עזרה בהגדרת שירותי רשת לטלויזית LED של סמסונג סידרה 7
מה אנחנו לעומת מוקד התמיכה הטכנית של 'מיניליין' (מעבדת רטפון), היבואנית הרשמית של מסכי סמסונג לארץ:
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=114
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=114
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מה לא עובד ? יעזור אם תפרט.
הטלוויזיה קבלה כתובת IP ?
הטלוויזיה קבלה כתובת IP ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
שלום לך OZNAV
ראשית תתחדש, מסך מדהים...
ממליץ לך לחבר את המסך למודם באמצעות כבל,
את הדונגל ניתן לרכוש בנפרד בסמסונג, (לא מגיע עם המסך), עד לפני כחודש לא בחברה הבטיחו שתוך זמן קצר יהיה ברשותם ,
תתקשר ותבדוק אם הגיע, אגב מחיר משוער כ- 300 ש"ח
ראשית תתחדש, מסך מדהים...
ממליץ לך לחבר את המסך למודם באמצעות כבל,
את הדונגל ניתן לרכוש בנפרד בסמסונג, (לא מגיע עם המסך), עד לפני כחודש לא בחברה הבטיחו שתוך זמן קצר יהיה ברשותם ,
תתקשר ותבדוק אם הגיע, אגב מחיר משוער כ- 300 ש"ח
אהלן,
יש לי מסך בדיוק כזה. בגדול מאוד מרוצה אבל סובל מבעיה אחרת - מסתבר שלא ניתן לחבר גם את נגן ה BLUE RAY וגם את ה PS3 עם כבל HD 1.4 במקביל - בעיניי מדובר בשערוריה ואני מעוניין לברר זאת עם היבואן - האם אתה סובל מאותה בעיה?
בקשר לשאלתך, חזרתי לא מזמן מחנות אלמ- הגיעה אליהם הדונגל ומחירו 270 שקלים. מחיר סביר יחסית לחול שם הוא עולה בממוצע 80 דולר לפני משלוח.
יש לי מסך בדיוק כזה. בגדול מאוד מרוצה אבל סובל מבעיה אחרת - מסתבר שלא ניתן לחבר גם את נגן ה BLUE RAY וגם את ה PS3 עם כבל HD 1.4 במקביל - בעיניי מדובר בשערוריה ואני מעוניין לברר זאת עם היבואן - האם אתה סובל מאותה בעיה?
בקשר לשאלתך, חזרתי לא מזמן מחנות אלמ- הגיעה אליהם הדונגל ומחירו 270 שקלים. מחיר סביר יחסית לחול שם הוא עולה בממוצע 80 דולר לפני משלוח.
שלום רב ,
האם קיבלת גם את נגן הבלו ריי BD-C6900 חשבתי שהוא יכול להחליף דונגל אבל לאחר בדיקה לא סופית נראה לי שגם הוא צריך את הדונגל
האם מישהו בפורום מכיר את הנגן או יש לו בבית והוא יכול להגיד לי האם זה נכון
בברכה
ירון מ
האם קיבלת גם את נגן הבלו ריי BD-C6900 חשבתי שהוא יכול להחליף דונגל אבל לאחר בדיקה לא סופית נראה לי שגם הוא צריך את הדונגל
האם מישהו בפורום מכיר את הנגן או יש לו בבית והוא יכול להגיד לי האם זה נכון
בברכה
ירון מ
אהלן,
ברשותי לד UAC46C7000
מחוברת באמצעות כבל ישירות לראוטר והאיטרנט עובד מעולה.
לגבי הנגן - ברשותי גם הדגם המצויין כאן, והוא לא בא להחליף דונגל או חיבור ישיר לרשת.
נהופך הוא- ניתן לחברו גם לרשת לצורכי עידכון תוכנה או לצורכי התחברות לחנות האפליקציות של סמסונג.
כיום יש 2 דרכים להתחבר לרשת - או במאצעות דונגל אלחוטי או באמצעות כבל רשת ישירות לראוטר
מה הבעיה המדוייקת אותה אתה חווה כאשר אתה נסה להתחבר?
אצלי הכלל היה דיי אוטומטי, רק חיברתי את הכבל ומייד קצו ההודעות המתאימות והחיבור החל- שים לב שיש אופציה לבדיקת החיבור או להורדת עדכון גרסה
ברשותי לד UAC46C7000
מחוברת באמצעות כבל ישירות לראוטר והאיטרנט עובד מעולה.
לגבי הנגן - ברשותי גם הדגם המצויין כאן, והוא לא בא להחליף דונגל או חיבור ישיר לרשת.
נהופך הוא- ניתן לחברו גם לרשת לצורכי עידכון תוכנה או לצורכי התחברות לחנות האפליקציות של סמסונג.
כיום יש 2 דרכים להתחבר לרשת - או במאצעות דונגל אלחוטי או באמצעות כבל רשת ישירות לראוטר
מה הבעיה המדוייקת אותה אתה חווה כאשר אתה נסה להתחבר?
אצלי הכלל היה דיי אוטומטי, רק חיברתי את הכבל ומייד קצו ההודעות המתאימות והחיבור החל- שים לב שיש אופציה לבדיקת החיבור או להורדת עדכון גרסה
שלום לכולם ,
טוב אני רוצה לעשות קצת סדר
1. אתמול הורכב לי דוגל ע"י טכנאי של רטפון (עלות הדונגל 400 ש"ח)
2. הבלו ריי שמסופק בעיסקת חבילה של המסך הוא ללא WI FI יש את אותו מס' דגם כולל WI FI
3. כל ההתקנה מיתבצעת באופן אוטומטי ואני גולש גם באינטרנט וגם רואה את רשת המחשבים של הבית פשוט מדהים
בברכה
ירון מ
טוב אני רוצה לעשות קצת סדר
1. אתמול הורכב לי דוגל ע"י טכנאי של רטפון (עלות הדונגל 400 ש"ח)
2. הבלו ריי שמסופק בעיסקת חבילה של המסך הוא ללא WI FI יש את אותו מס' דגם כולל WI FI
3. כל ההתקנה מיתבצעת באופן אוטומטי ואני גולש גם באינטרנט וגם רואה את רשת המחשבים של הבית פשוט מדהים
בברכה
ירון מ