ה- IMEI וה- SIM רשומים יחד בחברות הסלולריות?
אני עומד לקבל בסוף החודש Galaxy S 16Gb unlocked שנקנה בלונדון. הטלפון שיש לי עכשיו הוא Nokia N73 3G unlocked.
האם אפשר להעביר את ה- SIM מטלפון סלולרי אחד לשני ולהתחיל ישר להשתמש בו?
מישהו אמר לי שחברות הסלולריות מזהות את המשתמש גם מהפרטים ב- SIM וגם ממספר ה- IMEI של המכשיר. זה נכון?
אם הגלקסי S הוא, כמו שנרשם, SIM Free אז אין שום בעייה להכניס את הסים מהמכשיר הישן שלך למכשיר החדש ומייד להתחיל לעבוד איתו....
תתחדש
תתחדש
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
החברות מזהות לצרכי ניתוח של מכשירים מחוברים מחוברים לרשת (אצלי באורנג רואה כל פעם את דגם המכשיר שאני בודק, הנתון מגיע מתוך ה- IMEI )roby5167
מישהו אמר לי שחברות הסלולריות מזהות את המשתמש גם מהפרטים ב- SIM וגם ממספר ה- IMEI של המכשיר. זה נכון?...
צבי וורובל
הם יודעים שיש לך מכשיר משוכלל יותר ולא דורשים שתשלם עבור חבילה יותר יקרה?
הם יודעים שיש לך מכשיר משוכלל יותר ולא דורשים שתשלם עבור חבילה יותר יקרה?zviwr כתב:החברות מזהות לצרכי ניתוח של מכשירים מחוברים מחוברים לרשת (אצלי באורנג רואה כל פעם את דגם המכשיר שאני בודק, הנתון מגיע מתוך ה- IMEI )roby5167
מישהו אמר לי שחברות הסלולריות מזהות את המשתמש גם מהפרטים ב- SIM וגם ממספר ה- IMEI של המכשיר. זה נכון?......
ולמרות הכל אני לא שקט!
קראתי הרבה מאמרים ותגובות שאומרות שצריך לקחת קבלה של המוכר שיופיע בו השם של הקונה ואת מספר ה- IMEI של המכשיר ואת כל זה להציג לחברה הסלולרית. אז לאיזה צורך צריכים את זה?
צריכים את זה למשהו שנקרא ניתוק זיקה. למידע נוסף חפש בפורום על חוק ניתוק זיקה על מנת להבין איך, מה וכמה (אפשר לקבל החזר כספי)
Re: ולמרות הכל אני לא שקט!
היי, ממני הם באמת ביקשו שמספר ה IMEI יופיע על הקבלה. לאחר שהתעקשתי הם ירדו מהדרישה הזאת.roby5167 כתב:קראתי הרבה מאמרים ותגובות שאומרות שצריך לקחת קבלה של המוכר שיופיע בו השם של הקונה ואת מספר ה- IMEI של המכשיר ואת כל זה להציג לחברה הסלולרית. אז לאיזה צורך צריכים את זה?...
תנסה בכל זאת לקבל קבלה עם מספר IMEI רק בשביל להקל על התהליך המסובך במילא.