TViX Slim S1

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

שליחה

שלום לכולם,
לאחרונה ערכתי בדיקות אחרונות בכל מה שקשור לקניית-שדרוג מזרים-מדיה חדש של DVICO ובן היתר נעזרתי בפורום כאן.
כרגע, עם ידע שלא היה לי, (ותודה לכל מי שעזר) הגעתי לתובנה שהמכשיר המתאים לי הוא ה-Slim S1.
נכנסתי לסקירה על המכשיר אשר נכתבה ע"י זיו רוזנפלד המדהים וראיתי את זה:
מהנדסי DViCO ישבו כולם יחדיו מספר ערבים באמצע השבוע וחשבו לעצמם כיצד הם יכולים להציע מוצר שיראה דומה לדגמי ה- 6600/6400, אך במחיר נמוך יותר? לאחר ערבים ארוכים עם הרבה Take-out בדמות פיצה, הוחלט להפשיט מספר יכולות מה- S1:

1.מודול ה DVB-T הוסר.
2.קורא כרטיסי הזכרון הוסר.
3.ספק הכח חיצוני במקום פנימי.
4.מודול ה 802.11n הוסר, אך ניתן להוסיף אותו על ידי דונגל חיצוני.
...

זו בעצם כל ההשוואה שמעניינת אותי ולהלן שאלותיי אליכם:
1.מישהו יכול להסביר לי בעברית פשוטה מה זה מודול DVB-T ומה המשמעות שהוא הוסר כאן?!
2.ברור לחלוטין-אין מה להסביר אפילו לבור ועם הארץ כמוני (:
3.למה התכוון המשורר שספק הכח כאן חיצוני ולא פנימי? האם במכשירים הקודמים מדגמי ה- 6600/6400 אין שנאי שמחברים לחשמל והוא אלחוטי או שהכוונה ב"ספק כח חיצוני\פנימי" היא משהו אחר לגמרי?!
הסבירו לי בבקשה אני חסר אונים (:
4. אם אחליט שארצה להוסיף מעט כסף ולחבר אנטנת WiFi, במה זה יעזור לי?!
מישהו יכול למנות את כל השימושים והיתרונות אחת ולתמיד באנטנת WiFi במזרימי-מדיה?! (אשמח גם אם ההסבר יהיה בעברית שגם פשוטי-העם כמוני יבינו).

זהו, אני יודע שהגזמתי, אבל הייתי חייב לסיים את הקורס ב-"השלמת פערים למשתמש במזרים מדיה ישן".
ותסלחו לי, בבקשה תסלחו לי על הבורות. זה מה שקורה למי שיש לו בשנת 2010-11 את ה-TViX 5000 (:

תודה-רבה מראש לכל העוסקים במלאכה ולכל אלה שנותנים דעתם ועוזרים לי,
גילוס.

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624

שליחה

1. זה DTT. לא נראה לי שיחסר לך.
3. פשוט השנאי נמצא בחוץ, על חוט החשמל. כנראה זול יותר ליצור (אם פותחים את ה-S1 כשאין דיסק קשיח רואים פשוט חלל ריק, אין כלום, כל הקופסא זה כרטיס אלקטרוני ומקום לדיסק ולמאוורר)
4. יתרונות - אם אין לך רשת באיזור של הטלוויזיה ולא מתאים לך להתחיל לחצוב, איך תעביר תוכן? חסרונות - איטי. לא תמיד יצליח לעמוד בקצבים הנדרשים. דרך אגב, אם יש לך MaxTotal של yes והתקינו לך רשת עבור ה-Total עם HomePNA אז יש לך רשת באיזור הטלוויזיה (ל-HPNA של yes יש שתי יציאות רשת, אחת הולכת לממיר והשניה לשירותך).

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

שליחה

תודה-רבה!

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”