PIONEER HTZ181 רסיבר משולב DVD 6.1 בעיה שאני משתגע חייב עזרה דחוףףף
אז ככה קניתי את המערכת הנ"ל ואני מרוצה ממנה מאוד עכשיו להלן הבעיה:
יש למערכת 4 פורמטים:
USB
CD DVD
TUNER
LINE
בLINE אני מחבר את החוט האדום והלבן מהרסיבר לפלייסטיישן ואני שומע רק בסאב ובשני רמקולים קדמיים בלבד במקום בשישה.
מה הבעיה שרק שניים עובדים ולא כולם?
אני חייב לסדר את זה ואם מישהו יודע מה לעשות אני אודה לו מאוד...
יש למערכת 4 פורמטים:
USB
CD DVD
TUNER
LINE
בLINE אני מחבר את החוט האדום והלבן מהרסיבר לפלייסטיישן ואני שומע רק בסאב ובשני רמקולים קדמיים בלבד במקום בשישה.
מה הבעיה שרק שניים עובדים ולא כולם?
אני חייב לסדר את זה ואם מישהו יודע מה לעשות אני אודה לו מאוד...
תענו כבר יא קמפרים מה אתם מלהבים לא לכולם יש BOSE או JBL
[behave]
נערך על ידי: NBA, התנהגות לא הולמת[/behave]
נערך על ידי: NBA, התנהגות לא הולמת[/behave]
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. אנחנו לא עובדים עבורך
2. אם תבקש יפה תקבל תשובה יפה. לא כולם שמים לב כל הזמן.
אם אתה מחבר חוט אדום לבן למערכת אז תשמע בסטריאו. כך זה בדיוק אמור לעבוד.
אם אתה רוצה לקבל את כל ה-5.1 אתה חייב חיבור אופטי או קואקס (קרי: חיבור דיגיטלי).
2. אם תבקש יפה תקבל תשובה יפה. לא כולם שמים לב כל הזמן.
אם אתה מחבר חוט אדום לבן למערכת אז תשמע בסטריאו. כך זה בדיוק אמור לעבוד.
אם אתה רוצה לקבל את כל ה-5.1 אתה חייב חיבור אופטי או קואקס (קרי: חיבור דיגיטלי).
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תריץ חיפוש...
במערכת זו כניסת LINE IN אנלוגית סטריאופונית. המעבד הצליל של המערכת אינו מסוגל להמיר את האות האנלוגי המתקבל משני ערוצים ל6 ערוצים.
ברגע שאתה שם סרט בDVD על ידי לחיצה על לחצן SURROUND בשלט אתה יכול לעבוד בין כמה מצבי שמע אשר שמורים במעבד, ברגע שאתה נמצא על LINE IN אין תגובה בלחיצה על השלט (נדמה לי שהמערכת אפילו רושמת (not available).
במערכת זו כניסת LINE IN אנלוגית סטריאופונית. המעבד הצליל של המערכת אינו מסוגל להמיר את האות האנלוגי המתקבל משני ערוצים ל6 ערוצים.
ברגע שאתה שם סרט בDVD על ידי לחיצה על לחצן SURROUND בשלט אתה יכול לעבוד בין כמה מצבי שמע אשר שמורים במעבד, ברגע שאתה נמצא על LINE IN אין תגובה בלחיצה על השלט (נדמה לי שהמערכת אפילו רושמת (not available).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תראה אם יש מצבים שונים ברסיבר בזמן שאתה בLINE IN - בד"כ יש אפשרות ל DOLBY או משהו דומה.
זה בטח PL2.Itay_Pollak כתב:תראה אם יש מצבים שונים ברסיבר בזמן שאתה בLINE IN - בד"כ יש אפשרות ל DOLBY או משהו דומה....
בכל מקרה, פותח הנושא, לא תוכל לקבל 5.1 בצורה מלאה(כן, אפשר עם PL2 כמו שאיתי אמר, ועוד כל מיני מצבים), כי לא קיים לך חיבור שמאפשר את זה.