התחדשתי בטלוויזיה חדשה של סוני ex500 ויש לי שאלה בקשר לטלוויזיה
שלום לכולם
דבר ראשון הטלוויזיה ממש טובה רואים חבל על הזמן גם בHD וגם בSD.
והשאלה שלי היא אם אני חייב לקנות כרטיס רשת של סוני כדי להתחבר לרשת האלחוטית שלי או שאני יכול לחבר כל כרטיס והאם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס רשת הזה?
לכרטיס של סוני קוראים Sony UWA-BR100
ומצאתי אותו באינטרנט רק באתר אחד והוא עולה 550 שקלים.
אם חייבים את הכרטיס של סוני אז איפה אני יכול לקנות אותו במחיר יותר זול?
דבר ראשון הטלוויזיה ממש טובה רואים חבל על הזמן גם בHD וגם בSD.
והשאלה שלי היא אם אני חייב לקנות כרטיס רשת של סוני כדי להתחבר לרשת האלחוטית שלי או שאני יכול לחבר כל כרטיס והאם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס רשת הזה?
לכרטיס של סוני קוראים Sony UWA-BR100
ומצאתי אותו באינטרנט רק באתר אחד והוא עולה 550 שקלים.
אם חייבים את הכרטיס של סוני אז איפה אני יכול לקנות אותו במחיר יותר זול?
EX500 האם הדגם הולך ונעלם ?
שלום חברים
התקשרתי למספר סניפים של BIG BOX והדגם אזל להם במלאי
אז אני מתחיל לחשוש האם ישפאר מפסיקים לייבא אותו ?
האם יש דגמים חדשים בקנה ?
היו דיבורים שסוני עומדים לייצר פנאלים בטיואן , האם זה במיידי ? או שיקח כמה שנים ?
תודה לעוזרים
התקשרתי למספר סניפים של BIG BOX והדגם אזל להם במלאי
אז אני מתחיל לחשוש האם ישפאר מפסיקים לייבא אותו ?
האם יש דגמים חדשים בקנה ?
היו דיבורים שסוני עומדים לייצר פנאלים בטיואן , האם זה במיידי ? או שיקח כמה שנים ?
תודה לעוזרים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אתה מדבר על 46EX500 ככל הנראה אין יותר מלאי מהם וגם לא יהיה.
מדוע לא יהיה יותר מהדגם הזה? מה יהיה מחליפו ומתי הוא אמור להגיע לארץ?Itay_Pollak כתב:אם אתה מדבר על 46EX500 ככל הנראה אין יותר מלאי מהם וגם לא יהיה....
בנוסף רציתי לשאול אם אתה יודע אם אמור להגיע מסך LCD של סוני בגודל 40 אינצ' שיש לו מעבד ברוויה 3, כי כרגע אין בארץ חיה כזאת.
תודה.
הי,
תתחדש , טלויזיה מעולה.גם לי יש אותה ואני מרוצה . לגבי חיבור אלחוטי לרשת :
אתה יכול להזמין מאמזון או איביי בכ 80 $ כמדומני ,לפני משלוח ואתה יכול "לעקוף" את הבעיה ולעשות מה שאני עשיתי .
פשוט קניתי ראוטר שיכול לעבוד כ access point בכ 125 ש"ח , למשל :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762430
נדמה לי שזה הדגם , אפשר כמובן כל חברה אחרת , העיקר תוודא שיש לו מצב פעולה של access point .
את הראוטר הזה הגדרתי כנקודת גישה אלחוטית (infrastructure או acees point, תבדוק בהוראות ) .חשוב לבטל לו את ה DHCP כדי שרק ה ראוטר האמיתי - זה שמחובר ל ADSL ייתן IP'S למסך ולמחשבים .אחרי שתגדיר וגם תגדיר אולי פרוטוקול אבטחה בסיסי כבה את שני הראוטרים ותדליק קודם את הראשי שמחובר ל ADSL ואחר כך את המישני (נקודת הגישה) ,זה חשוב !
בקיצור... נקודת הגישה הזאת מחוברת קוית לטלויזיה ומתקשרת בצורה אלחוטית עם הראוטר של בזק שנמצא בחדר אחר אצלי .
יתרון נוסף לחיבור שכזה הוא שלנקודת הגישה יש 4 כניסות - תוכל להוסיף סטרימר בעתיד ולחבר גם אותו ,בלי לקנות עוד כרטיס אלחוטי עבורו .
זה לא מסובך , באמת שלא .
שים לב לקצב העברת הנתונים של הראוטר שיש לך ושל זה שתקנה כנקודת גישה .
בהצלחה !
תתחדש , טלויזיה מעולה.גם לי יש אותה ואני מרוצה . לגבי חיבור אלחוטי לרשת :
אתה יכול להזמין מאמזון או איביי בכ 80 $ כמדומני ,לפני משלוח ואתה יכול "לעקוף" את הבעיה ולעשות מה שאני עשיתי .
פשוט קניתי ראוטר שיכול לעבוד כ access point בכ 125 ש"ח , למשל :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762430
נדמה לי שזה הדגם , אפשר כמובן כל חברה אחרת , העיקר תוודא שיש לו מצב פעולה של access point .
את הראוטר הזה הגדרתי כנקודת גישה אלחוטית (infrastructure או acees point, תבדוק בהוראות ) .חשוב לבטל לו את ה DHCP כדי שרק ה ראוטר האמיתי - זה שמחובר ל ADSL ייתן IP'S למסך ולמחשבים .אחרי שתגדיר וגם תגדיר אולי פרוטוקול אבטחה בסיסי כבה את שני הראוטרים ותדליק קודם את הראשי שמחובר ל ADSL ואחר כך את המישני (נקודת הגישה) ,זה חשוב !
בקיצור... נקודת הגישה הזאת מחוברת קוית לטלויזיה ומתקשרת בצורה אלחוטית עם הראוטר של בזק שנמצא בחדר אחר אצלי .
יתרון נוסף לחיבור שכזה הוא שלנקודת הגישה יש 4 כניסות - תוכל להוסיף סטרימר בעתיד ולחבר גם אותו ,בלי לקנות עוד כרטיס אלחוטי עבורו .
זה לא מסובך , באמת שלא .
שים לב לקצב העברת הנתונים של הראוטר שיש לך ושל זה שתקנה כנקודת גישה .
בהצלחה !