עברתי להוט התרשמות
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
לאור כל הדברים השליליים שנרשמו על HOT לעומת יס, לאחר כ-11 שנים שנים בערך עברתי להוט לפני מספר ימים, חשבתי לעשות פרוייקט ולרשום התרשמות.
המחירים הרבה יותר זולים!!!
בהתקנה שמו לי 5 ממירים כולל HD ומקליט ללא עלות התקנה (0ש"ח), המתקין היה מאד נחמד ואדיב והתקין ללא בעיה (לפני 6 חודשים באו YES להתקין MAX HD ולא הצליחו כי אני לא מפעיל DHCP..ועל זה רוצים שירות...).
נתנו לי את כל החוטים חינם! כולל HDMI.
הטכנאי השאיר לי סלולארי שלו למקרה שיהיו לי בעיות ושאלות.
התפריטים שלהם יותר מסובכים (להתרגל) ה-STARTOVER גאוני!
השתשמתי ב-VOD היה מעולה, ההיגיון שלהם שונה מ-YES שהתרגלתי, אבל רק יומיים יש לי HOT אז אעדכן עוד בהמשך.
לגבי התפריט שלהם, הוא גדול יותר ומפריע קצת שעולה לראות מידע ולא שקוף.
בנתיים מרוצה המהעבר, איכות צפיה טובה, שירות מעולה (כולל תקלה שהייתה לי באינטרנט ופתרו לי אותה במהירות).
נכון לכרגע אין לי שום תלונה (אני מנוי בהוט לאינטרנט וטלפון כשנתיים).
לאור כל הדברים השליליים שנרשמו על HOT לעומת יס, לאחר כ-11 שנים שנים בערך עברתי להוט לפני מספר ימים, חשבתי לעשות פרוייקט ולרשום התרשמות.
המחירים הרבה יותר זולים!!!
בהתקנה שמו לי 5 ממירים כולל HD ומקליט ללא עלות התקנה (0ש"ח), המתקין היה מאד נחמד ואדיב והתקין ללא בעיה (לפני 6 חודשים באו YES להתקין MAX HD ולא הצליחו כי אני לא מפעיל DHCP..ועל זה רוצים שירות...).
נתנו לי את כל החוטים חינם! כולל HDMI.
הטכנאי השאיר לי סלולארי שלו למקרה שיהיו לי בעיות ושאלות.
התפריטים שלהם יותר מסובכים (להתרגל) ה-STARTOVER גאוני!
השתשמתי ב-VOD היה מעולה, ההיגיון שלהם שונה מ-YES שהתרגלתי, אבל רק יומיים יש לי HOT אז אעדכן עוד בהמשך.
לגבי התפריט שלהם, הוא גדול יותר ומפריע קצת שעולה לראות מידע ולא שקוף.
בנתיים מרוצה המהעבר, איכות צפיה טובה, שירות מעולה (כולל תקלה שהייתה לי באינטרנט ופתרו לי אותה במהירות).
נכון לכרגע אין לי שום תלונה (אני מנוי בהוט לאינטרנט וטלפון כשנתיים).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
doron_amedey, התחברתי לHD לפני שלושה שבועות בערך. אני איתם כבר שש שנים נראה לי, מאוד מרוצה, השירות השתפר, נראה לי כתוצאה מהעלאת דמי שירות חודשיים.
בכל אופן - הStart Over זה דבר היסטרי, כמו מעין TIVO עם יכולות מצומצמות - היתרון הוא שזה עובד כמו קסם.
הבנתי שבקרוב הם אמורים לקבל ממיר עם HD והקלטה. הטכנאי שהיה אצלי גם היה אדיב מאוד, התקשר לפני ההגעה וזה בדיוק מה שביקשתי.
בכל אופן - הStart Over זה דבר היסטרי, כמו מעין TIVO עם יכולות מצומצמות - היתרון הוא שזה עובד כמו קסם.
הבנתי שבקרוב הם אמורים לקבל ממיר עם HD והקלטה. הטכנאי שהיה אצלי גם היה אדיב מאוד, התקשר לפני ההגעה וזה בדיוק מה שביקשתי.
Vocare Ad Regnum
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
התוכן הוא אותו תוכן פחות או יותר.ההבדל הוא בשירות. הוט העבירה אותי בחצי שנה חווית שירות שהביאה אותי לסף יאוש וזה דבר לא קל. אגב אני מכיר גם סיפורים על אנשים לא פראיירים שהגיעו לבכי. כן בכי.
אני בהוט לא אשאר כמעט בעד אף סכום בעולם
אני בהוט לא אשאר כמעט בעד אף סכום בעולם
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ידוע שזה נבלה וזה טרפה.לדעתי לא קיים בן אנוש שיגרום לי להתחייב להוט שוב.
על קצה המזלג להיות מנותק לטלוויזיה ואינטרנט ל7 ימים מתוך חצי שנה זה הזויי.
יש משהו חולה מאוד בכל מערך השירות של הוט. למזלם מערך המכירות מתפקד וזה בזכות מחירים אטרקטיבים.
לסיכום לעולם לא אמליץ אפילו לשונאי להתחבר להוט.
יש משהו חולה מאוד בכל מערך השירות של הוט. למזלם מערך המכירות מתפקד וזה בזכות מחירים אטרקטיבים.
לסיכום לעולם לא אמליץ אפילו לשונאי להתחבר להוט.
לדעתי האישית, הכל תלוי בלקוח,להאשים את כל העולם זה הכי קל,למה לי זה לא קרה.roig כתב:ידוע שזה נבלה וזה טרפה.לדעתי לא קיים בן אנוש שיגרום לי להתחייב להוט שוב.
לסיכום לעולם לא אמליץ אפילו לשונאי להתחבר להוט....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יהיה נחמד אם הוט יתנו את שירות ה-Start Over גם לערוצי ה-HD...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אל תחשוב איך לדפוק אותם ואם מתחברים ולטלוויזיה רק עם טריפל כדאי,כלומר רק טלוויזיה זה 235-250 שקלroig כתב:New wave אולי תתן לי טיפים איך להיות לקוח הוט כדי להמנע מעימותים...
299-318 שקל זה 12 מגה אינטרנט + טלפון קווי 1,000 דקות חינם,33 אגורות לסלולר ,הפרש של 50-70 שקל.
החשבונית מופיעה על המסך.
אני מכיר שכן רגזן שלא אהב הוט , אמרתי לו אל תחשוב איך לדפוק את המערכת, תעשה מה שכולם עושים ואכן עשה
טריפל.
יש לומר שהפרסומות של הוט בולטות בשנה האחרונה יותר מכל חברה אחרת ואין ספק שזה עזר
בהוט הולכים הומר ופונים לכולם .
לדעתי YES עושה טעות בקמפיין השיווקי שלה, בד"כ חברה חדשה עולה על הוותיקה במספר המנויים ו YES נכשלה .
למשל בשוק התקשורת הנייחת , בזק איבדה נתח של 35% מהשוק הפרטי כולל הוט, 012,013 ב 5 שנים.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

דיברתי עם הוט שהתחברתי ומסתבר שהם מחוברים לפורום וקוראים מה קורה ויודעים על התלונות, ואמר לי המנהל שירות לקוחות שלהם שהם משתדלים לתקן כמעט כל דבר שהם יכולים, אבל אי אפשר לרצות את כולם.
לי בבית יש אינטרנט שלהם וטלפון כשנתים, והיו לי 2 תקלות ואני חייב לציין את האדיבות ומהירות שלהם בתגובה ובתיקון.
נ.ב.
אין לי דבר נגד יס, שכן שלי בקומה בטעות (או לא) ניתק לי את יס בבית ב9 בלילה ראיתי את זה וטלפנתי ל-יס למחרת ב8 בבוקר שלחו טכנאי ותיקנו.
אין פה שחור לבן לדעתי זה מקרי קצה של לקוחות שמאד נפגעו.
ההבדל הוא המחירים פה (בשלב זה בחיים שלי בכל מקרה) ויש פער רציני במחיר ולא באיכות ו\או תוכן ,בכל מקרה לא כזה ששווה את ההפרש מחירים. וברור שיש ליס יתרונות מסויימים על הוט להיפך (אם למשל יהיה פה שלגים כמו באירופה עכשיו, לקוחות יס יהיו מאד לא מרוצים...).
וליס יש מבחר תוכניות שהם קונים טובות יותר,אך אני רואה יותר ערוצים 1-2-10 כך שההבדל לא משמעותי.
לי בבית יש אינטרנט שלהם וטלפון כשנתים, והיו לי 2 תקלות ואני חייב לציין את האדיבות ומהירות שלהם בתגובה ובתיקון.
נ.ב.
אין לי דבר נגד יס, שכן שלי בקומה בטעות (או לא) ניתק לי את יס בבית ב9 בלילה ראיתי את זה וטלפנתי ל-יס למחרת ב8 בבוקר שלחו טכנאי ותיקנו.
אין פה שחור לבן לדעתי זה מקרי קצה של לקוחות שמאד נפגעו.
ההבדל הוא המחירים פה (בשלב זה בחיים שלי בכל מקרה) ויש פער רציני במחיר ולא באיכות ו\או תוכן ,בכל מקרה לא כזה ששווה את ההפרש מחירים. וברור שיש ליס יתרונות מסויימים על הוט להיפך (אם למשל יהיה פה שלגים כמו באירופה עכשיו, לקוחות יס יהיו מאד לא מרוצים...).
וליס יש מבחר תוכניות שהם קונים טובות יותר,אך אני רואה יותר ערוצים 1-2-10 כך שההבדל לא משמעותי.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

נראה לי חשבון טוב, אולי תגדיל את החבילה