תגובות לביקורת: Audiophilleo1 - ממיר USB ל-S/PDIF
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תודה על הביקורת, אחלה מאמר וטוב שהשארת את מטחנת המילים בהילוך נמוך.
לי אישית קצת מפריע שהתקע הוא BNC ולא RCA, אבל אם הם מספקים מתאם זה מספק בהחלט.
מה שלא הבנתי מהמאמר ולכן אודה לך אם תוכל להרחיב על כך זה העיניין של בדיקת ה bit for bit. למה התכוונת כשכתבת שיש בדיקה כזאת? כיצד היא בכלל אפשרית אם נקודת היחוס היחידה של הממיר היא אות המוצא מהמחשב ואין לו גישה לקבצים עצמם?
שאלה נוספת: למרות שזה בברור לא היעוד שלו, האם הממיר מסוגל גם להעביר 5.1 ערוצי DD או DTS ב 48KHz?
לי אישית קצת מפריע שהתקע הוא BNC ולא RCA, אבל אם הם מספקים מתאם זה מספק בהחלט.
מה שלא הבנתי מהמאמר ולכן אודה לך אם תוכל להרחיב על כך זה העיניין של בדיקת ה bit for bit. למה התכוונת כשכתבת שיש בדיקה כזאת? כיצד היא בכלל אפשרית אם נקודת היחוס היחידה של הממיר היא אות המוצא מהמחשב ואין לו גישה לקבצים עצמם?
שאלה נוספת: למרות שזה בברור לא היעוד שלו, האם הממיר מסוגל גם להעביר 5.1 ערוצי DD או DTS ב 48KHz?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

למה לא באמת? אם הם משתמשים בדרייברים הרגילים של מערכת ההפעלה מה בדיוק מונע מהם מלהציג עצמם כיציאות S/PDIF רגילות לחלוטין?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
רוב הממירים האלו בנויים סביב רכיב אחד שמיועד (ברוב המקרים שאני מכיר) לדו-ערוצי בלבד.Catskinner כתב:למה לא באמת? אם הם משתמשים בדרייברים הרגילים של מערכת ההפעלה מה בדיוק מונע מהם מלהציג עצמם כיציאות S/PDIF רגילות לחלוטין?...
סתם מתוך סקרנות - אם הייתי רושם שהשתמשתי ב HD800 זה היה מרצה אותך? אני מעדיף להיות כנה מאשרyairf כתב:סתם מתוך סקרנות - ממתי אזניות של מאה דולר הפכו להיות Reference לבדיקות כאלו?...
להמציא ציוד שלא השתמשתי בו. ואגב, אחרי הביקורת שעשיתי על אוזניות high end הגעתי למסקנה ברורה -
ה HD555 עומדות בכבוד מול מתחרות הרבה יותר יקרות (אבל זו דעתי כמובן וזכותך לעשות השוואה משלך).
אני ממליץ לגשת לאתר החברה שם יש הסברים יותר מפורטים ממה שאני יכול לספק.מה שלא הבנתי מהמאמר ולכן אודה לך אם תוכל להרחיב על כך זה העיניין של בדיקת ה bit for bit. למה התכוונת כשכתבת שיש בדיקה כזאת? כיצד היא בכלל אפשרית אם נקודת היחוס היחידה של הממיר היא אות המוצא מהמחשב ואין לו גישה לקבצים עצמם?...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

פעלתי לפי המלצתך והחכמתי. דווקא רעיון לא רע לבצע בדיקה מול קובץ ידוע.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אתה יכול לתת דוגמאות לסקירות של ציוד שנערכו עם "ציוד שלא השתמשו בו"? אף אחד לא מצפה ממך להמציא שום דבר, אני אישית מצפה לקרוא סקירה כזו ולדעת שהיא נערכה עם ציוד ברמה שיכולה לשקף הבדלים שמוצרים כאלו עושים. אזניות ב-100$ לא בקטגורייה הזו, סורי.HazooM כתב:סתם מתוך סקרנות - אם הייתי רושם שהשתמשתי ב HD800 זה היה מרצה אותך? אני מעדיף להיות כנה מאשרyairf כתב:סתם מתוך סקרנות - ממתי אזניות של מאה דולר הפכו להיות Reference לבדיקות כאלו?...
להמציא ציוד שלא השתמשתי בו. ואגב, אחרי הביקורת שעשיתי על אוזניות high end הגעתי למסקנה ברורה -
ה HD555 עומדות בכבוד מול מתחרות הרבה יותר יקרות (אבל זו דעתי כמובן וזכותך לעשות השוואה משלך)....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
yairf,
כותב הביקורת, HazooM, בחן את ה- Audiophilleo1 עם ציוד שהוא מכיר היטב כפי שהוא רשם. זה לא משנה מה עלות הציוד, יותר חשוב שהוא ידע לזהות את השינויים שהוכנסו על ידי ה- Audiophilleo1.
אפשר כמובן שתקצין את הנקודה ותגיד כי גם אוזניות ב $1 יעמדו בקריטריון, אבל לא נעשה שימוש כאן באוזניות של $1...
חוץ מזה, מי אמר שה- HD555 לא טובות דיו? אולי מי שלא מצליח לעמוד על ההבדלים בעזרת אוזניות כאלו הבעיה ביכולת ההבחנה הפרטית שלו?
כותב הביקורת, HazooM, בחן את ה- Audiophilleo1 עם ציוד שהוא מכיר היטב כפי שהוא רשם. זה לא משנה מה עלות הציוד, יותר חשוב שהוא ידע לזהות את השינויים שהוכנסו על ידי ה- Audiophilleo1.
אפשר כמובן שתקצין את הנקודה ותגיד כי גם אוזניות ב $1 יעמדו בקריטריון, אבל לא נעשה שימוש כאן באוזניות של $1...
חוץ מזה, מי אמר שה- HD555 לא טובות דיו? אולי מי שלא מצליח לעמוד על ההבדלים בעזרת אוזניות כאלו הבעיה ביכולת ההבחנה הפרטית שלו?
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
סקירה מעניינת, תודה.
מעניין אותי, האם ניסית להקליט סיגנל דיגיטלי (אימפולס, סינוס וכד') אל כניסה הדיגיטלית דרך Audiophilleo1 ובלעדיו (כלומר Loopback של כרטיס קול מובנה). הניתוח היה מבהיר לספקנים כמוני כמה נקודות טכניות מעניינות.
מעניין אותי, האם ניסית להקליט סיגנל דיגיטלי (אימפולס, סינוס וכד') אל כניסה הדיגיטלית דרך Audiophilleo1 ובלעדיו (כלומר Loopback של כרטיס קול מובנה). הניתוח היה מבהיר לספקנים כמוני כמה נקודות טכניות מעניינות.
ראשית תודה על הסקירה. נהניתי לקרוא.
אני מבין שזהו הציוד שנמצא אצל הסוקר ובו הוא בחר, מבלי לבוא אליו בטענה כלשהי שהרי סקירתו נעשתה בהתנדבות ומרצון טוב, במקרה זה אני עם יאיר, מוצר במחיר כזה עם פוטנציאל ראוי שיבדק עם מערכת ברמה מספקת. אני מניח שהיו תובנות אחרות ונוספות.
זיו,
בהחלט חשובה עלות הציוד ואיכותו, נכון שזוהו שינויים כלשהם אך כפי שרשמתי למעלה עם ציוד אחר רוב הסיכויים שהיו תובנות אחרות.
אני מבין שזהו הציוד שנמצא אצל הסוקר ובו הוא בחר, מבלי לבוא אליו בטענה כלשהי שהרי סקירתו נעשתה בהתנדבות ומרצון טוב, במקרה זה אני עם יאיר, מוצר במחיר כזה עם פוטנציאל ראוי שיבדק עם מערכת ברמה מספקת. אני מניח שהיו תובנות אחרות ונוספות.
זיו,
בהחלט חשובה עלות הציוד ואיכותו, נכון שזוהו שינויים כלשהם אך כפי שרשמתי למעלה עם ציוד אחר רוב הסיכויים שהיו תובנות אחרות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
Balance,
לעלות הציוד בהחלט חשיבות, אף אחד לא טען שלא, אך מי מחליט מאיזה עלות הציוד הינו "טוב דיו" עבור המוצר הנבדק?
לעלות הציוד בהחלט חשיבות, אף אחד לא טען שלא, אך מי מחליט מאיזה עלות הציוד הינו "טוב דיו" עבור המוצר הנבדק?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

Balance, מה זה לטעמך "מערכת מספקת" ומדוע לדעתך השימוש באזניות הספציפיות ש HazooM השתמש בהם אינו עונה לדרישות?
אני מניח שהבנתם כוונתי.
מוצר זה הנו חדשני לנישה חדשה יחסית והייתי שמח להתרשם איך הוא מתפקד כחלק משרשרת של מערכת סטריאו "סטנדרטית" ולא עם מגבר אוזניות ואוזניות.
אני שמח ומוקיר סקירות שנעשות, כן ירבו, דעתי במקרה זה שונה מדעתכם.
מוצר זה הנו חדשני לנישה חדשה יחסית והייתי שמח להתרשם איך הוא מתפקד כחלק משרשרת של מערכת סטריאו "סטנדרטית" ולא עם מגבר אוזניות ואוזניות.
אני שמח ומוקיר סקירות שנעשות, כן ירבו, דעתי במקרה זה שונה מדעתכם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

boren, אם אותו מוצר מסוגל להגיע ל bit perfect אז לא יהיה שום הבדל בינו לבין מוצר אחר שגם הוא מסוגל להגיע ל bit perfect.