עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה
שלום אני חדש כאן..
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה להקלטה ממיר hot למחשב.
מה שמעניין אותי זה שההקלטה תיהיה איכותית ולא שום פונקציה אחרת..
קראתי מלא באתר ובאינטרנט ולא הצלחתי להבין האם יש הבדלים באיכות ההקלטה בין
כרטיסים יקרים יחסית כמו hvr 1700 שעולה 420 ש"ח
לבין כרטיס טלוויזיה AVerTV Super 009 שעולה 180 שקל(בערך) ?
הפונקציות האחרות לא מעניינות אותי..
תודה רבה לכל העוזרים.
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה להקלטה ממיר hot למחשב.
מה שמעניין אותי זה שההקלטה תיהיה איכותית ולא שום פונקציה אחרת..
קראתי מלא באתר ובאינטרנט ולא הצלחתי להבין האם יש הבדלים באיכות ההקלטה בין
כרטיסים יקרים יחסית כמו hvr 1700 שעולה 420 ש"ח
לבין כרטיס טלוויזיה AVerTV Super 009 שעולה 180 שקל(בערך) ?
הפונקציות האחרות לא מעניינות אותי..
תודה רבה לכל העוזרים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
ההבדל בין הכרטיסים שציינת הם של-Super 009 אין חיבור S-Video שהוא איכותי יותר מ-Composite והוא קיים ברוב הממירים של הוט. כמו כן, ה-009 לא מגיע עם IR Blaster החשוב להעברת ערוצים בממיר לקראת הקלטות מתוזמנות. בנוסף, ל-009 אין מקלט DTT (לקליטת שידורי עידן+) ואין לו דחיסה בחומרה ל-MPEG2. התכונה האחרונה לא ממש חשובה אם אין לך מחשב חלש וישן.
יש כרטיסים זולים הכוללים כניסת S-Video. בדוק, למשל, את הכרטיסים של ComPro. הם די טובים, אם כי לא כוללים במחירם ערכת MCE IR הכוללת IR Blaster.
אתה יכול לקרוא עוד קצת על ה-IR Blaster בעמוד הראשון של "המדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר". לינקים לכל המדריכים תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש פורום זה (פורום HTPC).
ההבדל בין הכרטיסים שציינת הם של-Super 009 אין חיבור S-Video שהוא איכותי יותר מ-Composite והוא קיים ברוב הממירים של הוט. כמו כן, ה-009 לא מגיע עם IR Blaster החשוב להעברת ערוצים בממיר לקראת הקלטות מתוזמנות. בנוסף, ל-009 אין מקלט DTT (לקליטת שידורי עידן+) ואין לו דחיסה בחומרה ל-MPEG2. התכונה האחרונה לא ממש חשובה אם אין לך מחשב חלש וישן.
יש כרטיסים זולים הכוללים כניסת S-Video. בדוק, למשל, את הכרטיסים של ComPro. הם די טובים, אם כי לא כוללים במחירם ערכת MCE IR הכוללת IR Blaster.
אתה יכול לקרוא עוד קצת על ה-IR Blaster בעמוד הראשון של "המדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר". לינקים לכל המדריכים תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש פורום זה (פורום HTPC).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תגדיר איכותית.
לא רוצה להשבית שמחה, אבל גם הכרטיסים שעולים 400 ו 500 שקלים פוגעים קשות באיכות ההקלטה. הם מאוד פופולריים בין משתמשי הפורום, הם בהחלט מספיקים אם אתה מעוניין להקליט את 'עובדה' במקום להשתמש בממיר מקליט, אבל לפחות עבורי אין ממש אינם פתרון למי שמעוניין לשמור חומרים להמשך החיים. להעביר קלטות VHS, להקליט סרט מ YES, או להמיר חומרים אנלוגיים אחרים שתרצה לשמור. בקיצור, אם אתה מדגיש שאתה מחפש איכות, וזו בדיוק הבעיה שלי (שטרם מצאתי לה פתרון), קח בחשבון שהכרטיסים הללו אינם תואמים DVD מקליט, יס מקס או הוט מג'יק.
אם בהזדמנות זו מישהו כאן יוכל להסביר מדוע די וי די מקליט שעולה 200 דולר, מסוגל לעשות את העבודה טוב יותר מכרטיס שיעלה לבד 200 דולר, אודה מאוד.
לא רוצה להשבית שמחה, אבל גם הכרטיסים שעולים 400 ו 500 שקלים פוגעים קשות באיכות ההקלטה. הם מאוד פופולריים בין משתמשי הפורום, הם בהחלט מספיקים אם אתה מעוניין להקליט את 'עובדה' במקום להשתמש בממיר מקליט, אבל לפחות עבורי אין ממש אינם פתרון למי שמעוניין לשמור חומרים להמשך החיים. להעביר קלטות VHS, להקליט סרט מ YES, או להמיר חומרים אנלוגיים אחרים שתרצה לשמור. בקיצור, אם אתה מדגיש שאתה מחפש איכות, וזו בדיוק הבעיה שלי (שטרם מצאתי לה פתרון), קח בחשבון שהכרטיסים הללו אינם תואמים DVD מקליט, יס מקס או הוט מג'יק.
אם בהזדמנות זו מישהו כאן יוכל להסביר מדוע די וי די מקליט שעולה 200 דולר, מסוגל לעשות את העבודה טוב יותר מכרטיס שיעלה לבד 200 דולר, אודה מאוד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

marangi, כנראה שאתה משתמש בתוכנה לא טובה או במקודדים לא טובים, או אולי בחיבור Composite במקום S-Video.
אני מחובר עם SVIDEO. ניסיתי בהערכה גסה 7 תוכנות שונות, מ VMC ועד תוכנות לכידה עצמאיות. ניסיתי את ה ה 150 שמאוד פופולרי כאן. היום אני משתמש באברמדיה 785. התמונה שלו, נדמה לי, קצת יותר טובה. עדיין, לא מתקרב ליס מקס, או לDVD מקליט. אגב, אני די משוכנע שעד היום גם כאן היה קונצנזוס שהכרטיסים האלה לא ממירים שידור אנלוגי ברמה של DVD מקליט/מקס/מג'יק. רוב האנשים פשוט טענו שעבור השימושים שלהם האיכות מספיקה.
אם אני טועה, אנא, ספר לי. (כבר פתרת לי איזו בעיה לפני כמה ימים). תכלס, המרת קלטות היתה הייעוד המקורי לכבודו קניתי לפני כמה שנים מחשב סלוני. בינתיים התייאשתי והשארתי מאות קלטות וידאו בארגזים מתחת למיטה.
אם אני טועה, אנא, ספר לי. (כבר פתרת לי איזו בעיה לפני כמה ימים). תכלס, המרת קלטות היתה הייעוד המקורי לכבודו קניתי לפני כמה שנים מחשב סלוני. בינתיים התייאשתי והשארתי מאות קלטות וידאו בארגזים מתחת למיטה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם השתמשת במקודד של Power DVD להצגת קבצי ההקלטות?
לא. השתשתי במדיה סנטר להקליט, ולראות הקלטות. וכשהקלטתי עם תוכנות אחרות, אני מניח שעשיתי את הבדיקות דרך מדיה פלייר. אגב, גם בצפיה LIVE בלי הקלטה האיכות נפגמת. ושוב, לא התעסקתי בזה כי גם כאן כולם אמרו שיש פערי איכות בין הכרטיסים ל DVD מקליט. טעו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי אין פערי איכות ותקבל איכות זהה.