רוצים קינקט יותר מדוייק ? בקרוב...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
נשמע מבטיח, אם יגיע לרמת זיהוי כמו שמתואר בכתבה (עד רמת הזזת אצבע) יהיה אפשר לעשות דברים ממש מרשימים עם הטכנולוגיה. אם זה יצא לפועל זה יראה שמיקרוסופט השיקו את הטכנולוגיה מוקדם מידיי רק בשביל לא להיות היחידים בשוק ללא טכנולוגיית תנועה. אני מנסה להבין איך הם יתגברו על המגבלה הטכנולוגית המתוארת בכתבה (החיבור של הקינקט דרך ה USB מוגבל ל 16MB/s בשביל לאפשר רוחב פס להתקנים אחרים המחוברים במקביל ל USB). יתכן שהם פשוט יציינו בחוברת ההפעלה שבעת הפעלת הקינקט אין אפשרות להשתמש בהתקנים מסויימים נוספים בו זמנית (כאלו שדורשים רוחב פס גדול). תיאורטית זה יכול לפתור את הדילמה. גם נטען בכתבה שאכן הצליחו להגיע לרזולוציה של 640x480 דרך חיבור ל PC אבל אין דרך לדעת אם החיישן מספיק מדוייק להגיע לרמת הדיוק המובטח בכתבה (פי ארבע) והאם ה XBOX באמת יכול לעבד עד פי ארבע יותר מידע מהקינקט.
על הנייר נשמע מבטיח - כרגע אלו רק ניחושים מלומדים ואין אישור לכך ממיקרוסופט. אני בטוח שאם זה אפשרי מיקרוסופט ינצלו את היכולות הללו בשביל לשפר את מעמדם עוד יותר בשוק התחרותי הנ"ל. נחכה ונראה אם זה יכול לצאת לפועל.
על הנייר נשמע מבטיח - כרגע אלו רק ניחושים מלומדים ואין אישור לכך ממיקרוסופט. אני בטוח שאם זה אפשרי מיקרוסופט ינצלו את היכולות הללו בשביל לשפר את מעמדם עוד יותר בשוק התחרותי הנ"ל. נחכה ונראה אם זה יכול לצאת לפועל.
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
צ'מע אני לא מבין גדול בחומרה, אבל אני חושב שאם יגידו לי שבו זמנית אי אפשר גם לשחק בקינקט וגם לא לראות סרטים מUSB
אני בסדר עם זה .
השאלה האם מדובר עם הקצאה דינמית או הקצאה קבועה אפילו אם לא בשימוש.
אני בסדר עם זה .
השאלה האם מדובר עם הקצאה דינמית או הקצאה קבועה אפילו אם לא בשימוש.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- Huber
- חבר במועדון HT

תיאורטית למיטב ידיעתי לא אמורה להיות בעייה לבצע הקצאת משאבים זמנית דרך התוכנה. ז"א כל עוד שה XBOX מזהה שהקינקט בשימוש, המערכת תפנה יותר רוחב פס אליו.
אבל שוב - כרגע הכל דיונים תיאורטיים והשערות מלומדות, אין לזה שום אישור כלשהו ממיקרוסופט ששזה אפשרי או שהם בכלל עובדים על זה.
אבל שוב - כרגע הכל דיונים תיאורטיים והשערות מלומדות, אין לזה שום אישור כלשהו ממיקרוסופט ששזה אפשרי או שהם בכלל עובדים על זה.
אחת הבעיות בקינקט זה שעבודה עם שני שחקנים-הדיוק יורד בצורה דרסטית שלא תאמן.לדוגמא בkinect sport במשחק הכדורגל כשאתה משחק לבד זה מדהים כמה מדוייק אתה יכול לבעוט לכיוון השער-ממש לכל פינה ולכל גובה! אבל שאתה משחק עם חבר-לא משנה איך תשחק עם הזוית של הבעיטה והעוצמה כולם יכנסו לאמצע השער לידי השוער-וזה מבאס ברמות.. אני מאוד מקווה שכשיעלו באמת את הרזולוציה- הבעיה תיפתר.
בנוסף-זה יביא להמון אפשריות משחק חדשות ומדהימות-בעיקר מתי שיתחילו לשלב את הטכנולוגיה ביחד עם שלט אנלוגי/תנועה רגיל- אין מה לעשות וזה באמת לא כזה נורא להשתמש בו-הרי לא באמת מצפים שנרוץ קילומטרים ממקום למקום...
אוזס..
בנוסף-זה יביא להמון אפשריות משחק חדשות ומדהימות-בעיקר מתי שיתחילו לשלב את הטכנולוגיה ביחד עם שלט אנלוגי/תנועה רגיל- אין מה לעשות וזה באמת לא כזה נורא להשתמש בו-הרי לא באמת מצפים שנרוץ קילומטרים ממקום למקום...
אוזס..
- Huber
- חבר במועדון HT

מיקרוסופט מכחישה את השמועות:Huber כתב:על הנייר נשמע מבטיח - כרגע אלו רק ניחושים מלומדים ואין אישור לכך ממיקרוסופט....
http://www.joystiq.com/2010/12/23/micro ... nt-rumors/