התקנה של פלסמה - מה עושים עם הכבלים?
חברים,
בקרוב אני ארכוש פלסמה 42 , ואני לא יודע להחליט איזו התקנה עדיפה. בהתקנה רגילה על הקיר יראו את הכבלים שזה מכוער. התקנה רצינית יותר עם חציבות וגבס זה כבר יותר כסף (כמה בעצם? אין לי מושג). בנוסף לזה משהו לא ברור לי - איך ניגשים לכניסות של הטלויזיה אם היא הותקנה יחד עם חציבות וגבס, הרי כבר אין גישה, לא? הכי פשוט נשמע לי להניח על המזנון כימים ימימה. מה אני מפספס (חוץ מעניין היופי...)?
בקרוב אני ארכוש פלסמה 42 , ואני לא יודע להחליט איזו התקנה עדיפה. בהתקנה רגילה על הקיר יראו את הכבלים שזה מכוער. התקנה רצינית יותר עם חציבות וגבס זה כבר יותר כסף (כמה בעצם? אין לי מושג). בנוסף לזה משהו לא ברור לי - איך ניגשים לכניסות של הטלויזיה אם היא הותקנה יחד עם חציבות וגבס, הרי כבר אין גישה, לא? הכי פשוט נשמע לי להניח על המזנון כימים ימימה. מה אני מפספס (חוץ מעניין היופי...)?
חציבה>>>
תצטרך לחצוב מגובה 35 סמ מהריצפה (המזנונית\מדף 40 - 50 סמ גובה בדרכ) ועד גובה 90 סמ (במידה וגובה הפלאזמה 80סמ מהריצפה).
החריץ צריך להיות מספיק גדול לתעלת פלסטיק עם מכסה (יש בהום סנטר כל מיני גדלים) להעברת כל הכניסות וידאו\אודיו בלבד.
מתח החשמל צריך להיות בחציבה נפרדת, אבל על אותו עיקרון
אחרי שהכנסתה את כל החיווט לתוך התעלות פלסתיק, תסגור אותם עם המכסים, תבדוק שהכל עובד תמונה, סאונד וכו...(המלצה תידאג לכך שאחרי סגירת המכסים עדיין ישאר לך מקום לכמות מעטה של גבס להחלקת הקיר ואז לצבוע וזהווו
בהצלחה
החריץ צריך להיות מספיק גדול לתעלת פלסטיק עם מכסה (יש בהום סנטר כל מיני גדלים) להעברת כל הכניסות וידאו\אודיו בלבד.
מתח החשמל צריך להיות בחציבה נפרדת, אבל על אותו עיקרון
אחרי שהכנסתה את כל החיווט לתוך התעלות פלסתיק, תסגור אותם עם המכסים, תבדוק שהכל עובד תמונה, סאונד וכו...(המלצה תידאג לכך שאחרי סגירת המכסים עדיין ישאר לך מקום לכמות מעטה של גבס להחלקת הקיר ואז לצבוע וזהווו
בהצלחה
תודה על ההדרכה. והרי תמונה של סלון המיועד. כמה דברים עדייו לא ברורים:
1. כמה מרחק בין שתי החציבות?
2. איזה קוטר תעלות אני צריך שיספיקו לכל הכבלים?
3. איך אני מוסיף כבל נוסף בעתיד (...,HDMI )?
4. כמה באמת זה אמור לעלות אם אני אחליט שאין לי זמן/כח?
1. כמה מרחק בין שתי החציבות?
2. איזה קוטר תעלות אני צריך שיספיקו לכל הכבלים?
3. איך אני מוסיף כבל נוסף בעתיד (...,HDMI )?
4. כמה באמת זה אמור לעלות אם אני אחליט שאין לי זמן/כח?
המזנון נראה מאד גבוה, לדעתי אם אין לך "כח וזמן" תתלה בלי חציבה, לא יראו הרבה את הכבלים אם תחתית המסך תהיה קרובה למזנון (אני תליתי בלי חציבה, 12 ס"מ מעל המזנון, והכבלים מוסתרים בדיוק ע"י הסנטר. אשתדל להעלות תמונה.)
מה גובה המזנון?
מה גובה המזנון?
נערך לאחרונה על ידי shay ב 05/05/2006 0:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מסכים עם shay. המזנון נראה גבוה.
סטנד שולחני גם אפשרי (אם זו אפשרות אסטתית מקובלת על אישתך
)
סטנד שולחני גם אפשרי (אם זו אפשרות אסטתית מקובלת על אישתך
מעמד, לא רע!!
שי יפה, תתחדש
אבל עדין רואים את החוטים (לפרפקציוניסטים
)
בתמונה גובה הפלאזמה 55סמ מהרצפה
בתמונה גובה הפלאזמה 55סמ מהרצפה
עדיין יפה יותר לתלות, דעתי
אצלי פשוט יש 4 שקעים מאחורה בדיוק באמצע המסך אצטרך למצוא מתלה שמרחיק מהקיר או משהו כזה....
בנתים אחלה לנו כך
בנתים אחלה לנו כך
גובה המזנון 80 ס"מ. אם אני תולה אותה 5 ס"מ מעל המזנון (או אפילו פחות), אז בעצם כמעט ולא יראו את הכבלים. זה גובה מתאים לפלסמה? יחד עם זאת, אני לגמרי לא שולל את האפשרות של סטנד שולחני. יש גם יתרונות לסטנד, גישה יותר נוחה כשצריך לחבר משהו זמני (מצלמת וידאו, ...). הם מספיק יציבים הסטנדים האלו?
לא מומחה - אבל מתמחה
יציב מאד
יש להם שני רגלים שעולות מאחורי הפלאזמה כמעט עד הסוף, מחוברים עם 4 ברגים בכל פינה (בערך), לסטנד עצמו יש גומיות שחורות כך שלא יפגע בממזנונית וגם מיצב אותו. ליורוקום יש שתי סוגי סטנדים אחד עגול בבסיס והשני כמו בתמונה.
אני מעדיף את המרובע, במזל קיבלתי את מה שרציתי
נכון, יש יתרון שאפשר להזיז מתי שרוצים ללא עזרה של משהו נוסף.
עדיין, לתלות יפה יותר, ואצלך לא יראו את החוטים כי המזנונית גבוהה 80 סמ!!!
בהצלחה
אני מעדיף את המרובע, במזל קיבלתי את מה שרציתי
נכון, יש יתרון שאפשר להזיז מתי שרוצים ללא עזרה של משהו נוסף.
עדיין, לתלות יפה יותר, ואצלך לא יראו את החוטים כי המזנונית גבוהה 80 סמ!!!
בהצלחה