טלוויזיה Toshiba 55 XL700 - עצות לטירון טלוויזיות.
שלום לכולם:
רכשתי השבוע אחרי התלבטויות וחיפושים נרחבים מסך Toshiba 55 XL700.
המסך הנ"ל יותקן על הקיר בסלון (מרחק צפייה כ 4 מטר) ויחובר אליו ממיר yes max total, מכשיר dvd ואני מניח שבעתיד (כשהילדות יגדלו) תחובר אליו גם קונסולה כזו או אחרת.
מספר תהיות שאשמח לקבל עליהן תשובות:
1. האם מישהו מכיר דגם זה של טלוויזיה ומה דעתו עליה? (סתם בשביל הפידבק, כבר קניתי אותה....)
2. אני מתכנן לחצוב תעלה ע"מ להעביר את כל הכבלים דרכה - מה צריכות להיות המידות של תעלה כזו?
3. מה הגובה המומלץ להתקנת טלוויזיה?
כל טיפ נוסף יתקבל תמיד בברכה.
תודה מראש
אריאל
אריאל קודם כל תתחדש,
אני שוקל גם לקנות את הטלויזיה הנ"ל והייתי שמח אם היית רושם את המחיר ששילמת עליה ואיך ההתרשמות הראשונית שלך ממנה.
תודה,
אני שוקל גם לקנות את הטלויזיה הנ"ל והייתי שמח אם היית רושם את המחיר ששילמת עליה ואיך ההתרשמות הראשונית שלך ממנה.
תודה,
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
תתחדש וברוך הבא
1. יופי של מסך
2. תעלה מאיפה לאיפה? כמה כבלים? איזה כבלים? מה יחובר?
3. חוק בוהן : שליש תחתון של המסך אמור להיות בגובה העיניים בזמן הצפייה. או טיפה יותר גבוה עם הטייה.
1. יופי של מסך
2. תעלה מאיפה לאיפה? כמה כבלים? איזה כבלים? מה יחובר?
3. חוק בוהן : שליש תחתון של המסך אמור להיות בגובה העיניים בזמן הצפייה. או טיפה יותר גבוה עם הטייה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
לפי מיטב ידיעתי יש שני דגמים E ו-T. כנראה מדובר בשני אזורים שונים בעולם בו משווקת הטלוויזיה. בארץ זה כנראה T.ari55 כתב:שלום שוב:
ראשית, תודה על התשובות.
הטלוויזיה הנ"ל הגיעה אליי היום ועל הקופסא רשום toshiba 55 xl700 t
מה משמעות ה t בסוף?? לא ראיתי את זה בעבר.
תודה...
זה בסדר שאת מודה על התשובות אבל נשמח גם אנחנו להודות על תשובות שלך לשאלות שנשאלו כמו מה המחיר ששילמת עליה ואיך ההתרשמות הראשונית שלך ממנה?
תודה,
שילמתי עליה קצת פחות מ 12000 ש"ח.לפי מיטב ידיעתי יש שני דגמים E ו-T. כנראה מדובר בשני אזורים שונים בעולם בו משווקת הטלוויזיה. בארץ זה כנראה T.
זה בסדר שאת מודה על התשובות אבל נשמח גם אנחנו להודות על תשובות שלך לשאלות שנשאלו כמו מה המחיר ששילמת עליה ואיך ההתרשמות הראשונית שלך ממנה?
תודה...
לא יכול להתרשם עדיין ממנה כיוון שהיא תותקן רק ביום שישי.
נשמח מאוד אם ביום חמישי תכתוב כאן רשמים ראשונים + יתרונות וחסרונות.ari55 כתב:שילמתי עליה קצת פחות מ 12000 ש"ח.לפי מיטב ידיעתי יש שני דגמים E ו-T. כנראה מדובר בשני אזורים שונים בעולם בו משווקת הטלוויזיה. בארץ זה כנראה T.
תודה...
לא יכול להתרשם עדיין ממנה כיוון שהיא תותקן רק ביום שישי....
המחיר יפה מאוד. אפשר לשאול איפה? אולי גם אקנה שם.
אגב טוב שהזדרזת לקנות כי ב1.1.11 נגמר המבצע של ניופאן
או קי, עברו כמעט שבועיים מאז שהתקנת אותה. אני מניח שאתה יכול כבר לרשום רשמים ראשונים עליה + יתרונות וחסרונות.ari55 כתב:שילמתי עליה קצת פחות מ 12000 ש"ח.לפי מיטב ידיעתי יש שני דגמים E ו-T. כנראה מדובר בשני אזורים שונים בעולם בו משווקת הטלוויזיה. בארץ זה כנראה T.
תודה...
נשמח לשמוע,
תודה
טוב, אני מניח שלא בראש שלך לענות לנו, חבל...rannyz כתב:או קי, עברו כמעט שבועיים מאז שהתקנת אותה. אני מניח שאתה יכול כבר לרשום רשמים ראשונים עליה + יתרונות וחסרונות.ari55 כתב:שילמתי עליה קצת פחות מ 12000 ש"ח.לפי מיטב ידיעתי יש שני דגמים E ו-T. כנראה מדובר בשני אזורים שונים בעולם בו משווקת הטלוויזיה. בארץ זה כנראה T.
תודה...
נשמח לשמוע,
תודה...
העיקר אתה מצפה שאנשים אחרים יענו לך ויעזרו לך!