רשת ביתית על גבי חשמל
חברת יס מספקת כיום מתאמי רשת לקישור מרוחק בין ראוטר לממיר על גבי רשת החשמל (במידה ואין קישור קווי).
הפיתרון אינו חדש ויש מוצרים של חברות שונות בשוק.
השאלה שלי היא האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מתאמי רשת זהים לאלו שיס מתקינים.
האם ניתן להשתמש בכל מתאם על גבי רשת חשמל או שחייב להיות של אותה חברה/דגם?
תודה.
הפיתרון אינו חדש ויש מוצרים של חברות שונות בשוק.
השאלה שלי היא האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מתאמי רשת זהים לאלו שיס מתקינים.
האם ניתן להשתמש בכל מתאם על גבי רשת חשמל או שחייב להיות של אותה חברה/דגם?
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
בזקסטור. כ-350 ש"ח לזוג.
וזה לא בדיוק בזוגות. זה לא עורק נל"ן (נקודה לנקודה) זה תווך משותף (BUS), כלומר, אתה צריך לפחות שניים אבל לא משנה כמה תשים הם יעבדו ביחד על אותו תווך וכולם יכולו לתקשר עם כולם. (מומלץ לחבר עד 10 מתאמים אבל אפשר יותר).
וזה לא בדיוק בזוגות. זה לא עורק נל"ן (נקודה לנקודה) זה תווך משותף (BUS), כלומר, אתה צריך לפחות שניים אבל לא משנה כמה תשים הם יעבדו ביחד על אותו תווך וכולם יכולו לתקשר עם כולם. (מומלץ לחבר עד 10 מתאמים אבל אפשר יותר).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא נכון.mp3lll כתב:2 מול 2.
למה זה מסובך לכם להבין כל כך?
1 ראוטר 1 יס
1 ראוטר 1 מחשב....
המתאימים לא מתחברים בזוגות ויוצרים עורקי נל"ן. הם משתמשים בטופולוגיית BUS, כלומר כולם מחוברים יחד על תווך משותף. (בדומה לHUB אם זה עוזר להבין)
אם אתה זוכר את התקופה של ThinWIre ו- ThickWire ששם היה כבל COAX אחד שעבר בתעלה וכדי להתחבר לרשת היית מתחבר לכבל הזה - זה אותו דבר.
הרשת עובדת כאילו בBROADCASTS, אחד משדר, כולם קולטים, זה עם הכתובת המתאימה מתייחס למידע ומעבד אותו.
המשמעות היא שצריך אחד לראוטר ואחד לכל מכשיר ברשת. סה"כ 3.
לגביי תוצרת שונה ודגמים שונים אני לא יודע, כדאי ללכת על בטוח ולקנות את אותו הדגם שקיים כבר אצלך.