שתי בעיות ב PVR 150
היי.. אני חדש פה..
התקנתי את הכרטיס וחיברתי לממיר של ייס ועל פניו הכל נראה שעובד בסדר גמור.
נראה לי הרכבתי הכל כמו שצריך ויוצא לי שאני מכוון את השלט IR RECIVER הזה המצורף שמחובר בUSB למחשב, הוא מעביר אות לעינית האדומה הקטנה שמכוונה לחיישן של הממיר וככה זה עובד..
עכשיו כשאני מנסה להעביר ערוץ עם השלט המצורף, אז המספר שאני מקיש קודם מופיע על הפס מידע של המדיה סנטר ורק לאחר משהו כמו 2,3 שניות העינית האדומה משדרת את האות לממיר... אותו דבר גם קורה כשאני עושה -/+CH.
האם יש אפשרות לקצר את הזמן של התהליך? פשוט בלתי אפשר לזפזפ ככה ולצפות בצורה נורמלית.
עכשיו בעיה נוספת שנתקלתי בה היא שכשאני מנסה להעביר ערוצים עם השלט המצורף, אז אני לא יכול לעבור לערוצים אינטרקטיביים, כאילו הם לא קיימים... גם כשאני עושה אליהם -/+CH אז זה מדלג עליהם, וכשאני מנסה לעבור אליהם עם השלט של ייס, הכל עובד מצוין.
למישהו יש פתרון לאחד הבעיות הללו?
אגב, יש לי WIN7 X64 4GB, קראתי על הבעיות שיש עם הכרטיס הזה אבל פעלתי לפי הפתרונות ואין שום תקיעות או משהו אז אני לא יודע אם זה קשור לזה..
עדן
התקנתי את הכרטיס וחיברתי לממיר של ייס ועל פניו הכל נראה שעובד בסדר גמור.
נראה לי הרכבתי הכל כמו שצריך ויוצא לי שאני מכוון את השלט IR RECIVER הזה המצורף שמחובר בUSB למחשב, הוא מעביר אות לעינית האדומה הקטנה שמכוונה לחיישן של הממיר וככה זה עובד..
עכשיו כשאני מנסה להעביר ערוץ עם השלט המצורף, אז המספר שאני מקיש קודם מופיע על הפס מידע של המדיה סנטר ורק לאחר משהו כמו 2,3 שניות העינית האדומה משדרת את האות לממיר... אותו דבר גם קורה כשאני עושה -/+CH.
האם יש אפשרות לקצר את הזמן של התהליך? פשוט בלתי אפשר לזפזפ ככה ולצפות בצורה נורמלית.
עכשיו בעיה נוספת שנתקלתי בה היא שכשאני מנסה להעביר ערוצים עם השלט המצורף, אז אני לא יכול לעבור לערוצים אינטרקטיביים, כאילו הם לא קיימים... גם כשאני עושה אליהם -/+CH אז זה מדלג עליהם, וכשאני מנסה לעבור אליהם עם השלט של ייס, הכל עובד מצוין.
למישהו יש פתרון לאחד הבעיות הללו?
אגב, יש לי WIN7 X64 4GB, קראתי על הבעיות שיש עם הכרטיס הזה אבל פעלתי לפי הפתרונות ואין שום תקיעות או משהו אז אני לא יודע אם זה קשור לזה..
עדן
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
1. מן הסתם, ככה זה עובד.
אם זה מעצבן אותך תשתמש בשלט הרגיל של הממיר, ומתי שאתה רוצה להקליט וכ'ו תשתמש בשלט של המדיה סנטר.
2.אני לא חשוב הוא יודע להגיע לשימוש בזה, כי לזה יש כפתורים של השלט בלבד.
שוב אלה בעיות מינוריות, אתה תמיד יכול להשתמש בשלט של הממיר.
אם זה מעצבן אותך תשתמש בשלט הרגיל של הממיר, ומתי שאתה רוצה להקליט וכ'ו תשתמש בשלט של המדיה סנטר.
שוב אלה בעיות מינוריות, אתה תמיד יכול להשתמש בשלט של הממיר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
1. ברור לי שיהיה דיליי מסוים אבל 2,3 זה לא קצת.. יש גם משהו בהתקנה של המדיה סנטר שהוא אומר לי כמה מהר השלט שלי עובד, הוא כתב לי FAST אבל אין לי מושג עם זה קשור..mp3lll כתב:1. מן הסתם, ככה זה עובד.
שוב אלה בעיות מינוריות, אתה תמיד יכול להשתמש בשלט של הממיר....
2. למה לא יודע להשתמש בזה? יש כפתורי חצים, יש את הכפתורים צבעים... בכל מקרה למה זה חוסם לי את הערוץ?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
1. ככה זה עובד בכל כרטיס TV .
2. אולי תהיה תגובה טובה יותר בהמשך..
מה שאני לא מבין למה אתה שובר את הראש? למה לא להשתמש בשלט הרגיל של הממיר, מתי שתרצה להקליט תשתמש בשלט של המדיה סנטר.
מה שאני לא מבין למה אתה שובר את הראש? למה לא להשתמש בשלט הרגיל של הממיר, מתי שתרצה להקליט תשתמש בשלט של המדיה סנטר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
הPVR עולה 400 ולפני זה היה לי כרטיס COMPRO ב 200 והחלפתי אותו בעיקר בגלל שאני אוכל לשלוט בממיר עם השלט כי ב COMPRO אי אפשר היה...mp3lll כתב:1. ככה זה עובד בכל כרטיס TV .
מה שאני לא מבין למה אתה שובר את הראש? למה לא להשתמש בשלט הרגיל של הממיר, מתי שתרצה להקליט תשתמש בשלט של המדיה סנטר....
ההבדלים באיכות לא כאלה גדולים אז לפחות שזה יעבוד כמו שצריך..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין אצלך שום בעייה, ומדובר בפעולה תקינה ונורמלית, וככה זה עובד. זה לא קשור למחיר הכרטיס, ואין מה לעשות עם זה.
להקלטות מתוזמנות, ה-IR Blaster מעביר לך לתחנה הנכונה בתחילת ההקלטה. זהו התפקיד העיקרי שלו.
לצפייה בלייב, זאפינג וערוצים אינטראקטיביים, ההמלצה היא, כמו ש-mp3III כתב, להשתמש בשלט המקורי של יס ולא דרך ה-IR Blaster.
להקלטות מתוזמנות, ה-IR Blaster מעביר לך לתחנה הנכונה בתחילת ההקלטה. זהו התפקיד העיקרי שלו.
לצפייה בלייב, זאפינג וערוצים אינטראקטיביים, ההמלצה היא, כמו ש-mp3III כתב, להשתמש בשלט המקורי של יס ולא דרך ה-IR Blaster.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תכלס אני לא משתמש במחשב הזה כ HTPC סלוני או משהו... המחשב הקבוע שלי שאני יכול לצפות בטלויזיה תוך כדי גלישה, או לפני שאני הולך לישון... אז תכלס הפונקציות של מדיה סנטר לא קריטיות לי.
אם אפשר לקבל המלצה על כרטיס טלויזיה זול יותר, שלא יגרע בהרבה מהאיכות אם אפשר, תומך WIN7 X64 4GB..
אם אפשר לקבל המלצה על כרטיס טלויזיה זול יותר, שלא יגרע בהרבה מהאיכות אם אפשר, תומך WIN7 X64 4GB..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הקומפרו שהיה לך (או כל כרטיס קומפרו אחר) בהחלט מומלץ למטרה שציינת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש את הכרטיס הזה למשל:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777977
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777977
היה לי אותו לפני... הוא משום מה נתקע לי מדי פעם... התצוגה קפאה כאילו...pixies כתב:יש את הכרטיס הזה למשל:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777977...
עוד שאלה: מה ההבדל בין כרטיס אנאלוגי לדיגיטאלי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרטיס דיגיטלי קולט ישירות מהכבלים/לוויין ללא ממיר.