צריך עצה בקניית סטרימר
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לשתף תיקיות ולהעביר תכנים זו לא בעיה, אבל קח בחשבון שהזרמה אלחוטית של תכני HD היא בעייתית, אפילו באמצעות ראוטר ודונגל שתומכים בתקן N, כך שמומלץ לעבוד עם כבל רשת, או לחלופין לקנות סטרימר עם דיסק פנימי, להעביר אליו את התכנים באמצעות השיתוף (או בכל דרך אחרת) ולבצע את הניגון דרכו.
לגבי השיתוף, עם רוב הסטרימרים תוכל ליצור שיתוף כזה, לגבי דגם ספציפי, אתה צריך לתת מסגרת תקציב ודרישות.
לגבי השיתוף, עם רוב הסטרימרים תוכל ליצור שיתוף כזה, לגבי דגם ספציפי, אתה צריך לתת מסגרת תקציב ודרישות.
אם כך, התקציב של הסטרימר הוא 700-900 ש"ח (לא כולל אנטנה ודיסק קשיח חיצוני).
דרישות - ניגון קבצי HD 720P 1080P עם יציאת HDMI (אין לי כרגע מגבר אז אני רוצה שהאודיו יעבור ישירות לטלוויזיה). מה שחשוב זה כמו שאמרת לגבי השיתוף של התיקיות של הדיסק החיצוני שיהיה בסטרימר.
האם האקסטרימר הרגיל (לא pro) תומך בשיתוף תיקיות ברשת האלחוטית?
שמעתי גם על ה POPCORN A200.
שניהם בתקציב שלי בערך. מי עדיף?
דרישות - ניגון קבצי HD 720P 1080P עם יציאת HDMI (אין לי כרגע מגבר אז אני רוצה שהאודיו יעבור ישירות לטלוויזיה). מה שחשוב זה כמו שאמרת לגבי השיתוף של התיקיות של הדיסק החיצוני שיהיה בסטרימר.
האם האקסטרימר הרגיל (לא pro) תומך בשיתוף תיקיות ברשת האלחוטית?
שמעתי גם על ה POPCORN A200.
שניהם בתקציב שלי בערך. מי עדיף?
- Irus
- חבר מביא חבר

3 סטרימרים בולטים בתקציב הזה, האקסטרימר, הפופקורן A210/200 וה-DVICO N1, שלושתם תומכים בהזרמה (לשאלתך, זה נכון גם לאקסטרימר SW, הקטן), אך יש מספר הבדלים.
ב-DVICO אין מקום לדיסק פנימי, באקסטרימר SW יש מקום לדיסק 2.5", ובפופקורן יש מקום לדיסק 3.5" (יש גם תאימות לדיסק 2.5", אבל זה פחות משתלם מבחינת מחיר ונפח).
מבחינת ניגון הקבצים שהזכרת, לא תהיה בעיה בכל הסטרימרים, ההבדלים יהיו בעיקר ביתרון של הפופקורן בנושא ה-JB, ובתמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי (ללא קשר לתפריטים).
פה אתה יכול לראות טבלה עם נתונים על כל מכשיר מבחינת חומרה ופיצ'רים:
http://www.hometheater.co.il/article021 ... 7%99%D7%94
פה אתה יכול לקרוא סקירה שנעשתה השבוע ובחלק התחתון יש התייחסות לסטרימרים שהוזכרו פה:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02229
ב-DVICO אין מקום לדיסק פנימי, באקסטרימר SW יש מקום לדיסק 2.5", ובפופקורן יש מקום לדיסק 3.5" (יש גם תאימות לדיסק 2.5", אבל זה פחות משתלם מבחינת מחיר ונפח).
מבחינת ניגון הקבצים שהזכרת, לא תהיה בעיה בכל הסטרימרים, ההבדלים יהיו בעיקר ביתרון של הפופקורן בנושא ה-JB, ובתמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי (ללא קשר לתפריטים).
פה אתה יכול לראות טבלה עם נתונים על כל מכשיר מבחינת חומרה ופיצ'רים:
http://www.hometheater.co.il/article021 ... 7%99%D7%94
פה אתה יכול לקרוא סקירה שנעשתה השבוע ובחלק התחתון יש התייחסות לסטרימרים שהוזכרו פה:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02229
irus האם זה נכון להמליץ לשואל על a200 ודיסק פנימי ?
במיוחד לאחר הכתבה של זיו המצביעה על כך שה A200 מגיע
לטמפרטורות עבודה גבוהות מידי העלולות לפגוע באורח החיים
של המכשיר.
לא עדיף פחות פיצ'רים וקצת יותר אמינות?
לטמפרטורות עבודה גבוהות מידי העלולות לפגוע באורח החיים
של המכשיר.
לא עדיף פחות פיצ'רים וקצת יותר אמינות?
- Irus
- חבר מביא חבר

שים לב שנתתי מספר דגמים, כולל דגם שאין בו בכלל מקום לדיסק.
אני גם הפניתי לסקירה של זיו שעוסקת בדיוק בנושא הזה, וגם מדגישה שאם אין שימוש בכונן פנימי, אז אין הבדל בין הדגמים, מעבר לזה, ה-A210 כבר מגיע עם מארז חדש וקירור פאסיבי.
אני גם חייב להגיד שבסקירה של זיו גם האקסטרימר PRO נמצא כסובל מבעיות חימום בשימוש עם דיסק פנימי, אך יחד עם זאת יש גם משתמשים רבים שעובדים גם איתו וגם עם ה-A200 בצורה תקינה.
אני גם הפניתי לסקירה של זיו שעוסקת בדיוק בנושא הזה, וגם מדגישה שאם אין שימוש בכונן פנימי, אז אין הבדל בין הדגמים, מעבר לזה, ה-A210 כבר מגיע עם מארז חדש וקירור פאסיבי.
אני גם חייב להגיד שבסקירה של זיו גם האקסטרימר PRO נמצא כסובל מבעיות חימום בשימוש עם דיסק פנימי, אך יחד עם זאת יש גם משתמשים רבים שעובדים גם איתו וגם עם ה-A200 בצורה תקינה.
- Irus
- חבר מביא חבר

הבוקסי עוד לא נמכר בארץ, אבל יש באתר מכירה מוקדמת של מספר יחידות מארה"ב במחיר 999 ש"ח במקום 1,200 ש"ח.
הבוקסי מביא איתו כמה דברים חדשים, כמו תמיכה רחבה ביישומי רשת, תמיכה טובה בתכנים ברשת, שלט RF מתקדם ועוד.
צריך לציין שאין בו מקום לדיסק פנימי.
לשאלתך, יש לו תמיכה בכתוביות בעברית ואפילו הורדה אוטומטית של כתוביות לתוכן שנמצא על המכשיר (לא עובד בצורה מושלמת, אבל עדיין מרשים).
לגבי יכולות וידאו כסטרימר, עדיין לא נעשתה סקירה והשוואה לדגמים הבולטים.
הבוקסי מביא איתו כמה דברים חדשים, כמו תמיכה רחבה ביישומי רשת, תמיכה טובה בתכנים ברשת, שלט RF מתקדם ועוד.
צריך לציין שאין בו מקום לדיסק פנימי.
לשאלתך, יש לו תמיכה בכתוביות בעברית ואפילו הורדה אוטומטית של כתוביות לתוכן שנמצא על המכשיר (לא עובד בצורה מושלמת, אבל עדיין מרשים).
לגבי יכולות וידאו כסטרימר, עדיין לא נעשתה סקירה והשוואה לדגמים הבולטים.