הוספת נגן cd למערכת
-
dz1988
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
שבת שלום
המערכת שלי היא רסיבר פיוניר 1020 וקדמיים bw 685 (ועוד 5 רמקולים שזה לא רלוונטי)...עד היום הייתי שומע בסטריאו בעיקר דרך הנגן cd של האקס בוקס או דרך האיי פוד שמחובר לרסיבר. והחלטתי שהגיע הזמן לשפר את איכות השמיעה בסטריאו ולקנות נגן cd.
תקציב-2000-2500 גג.
שמעתי בנתיים תנגן סי די של נאד c515 ואת הקיימברידג' 340a.
אני לא ממש מודע לרמות, אז אשמח אם תתנו לי המלצות...(אני שומע בערך הכל ואין עדיפות לסגנון מסוים)
תודה מראש
המערכת שלי היא רסיבר פיוניר 1020 וקדמיים bw 685 (ועוד 5 רמקולים שזה לא רלוונטי)...עד היום הייתי שומע בסטריאו בעיקר דרך הנגן cd של האקס בוקס או דרך האיי פוד שמחובר לרסיבר. והחלטתי שהגיע הזמן לשפר את איכות השמיעה בסטריאו ולקנות נגן cd.
תקציב-2000-2500 גג.
אני לא ממש מודע לרמות, אז אשמח אם תתנו לי המלצות...(אני שומע בערך הכל ואין עדיפות לסגנון מסוים)
תודה מראש
- Soli
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1086
שניהם ראויים ,השתדל שישמיעו לך עם הרסיבר והרמקולים שיש לך בביתdz1988 כתב:שבת שלום
תקציב-2000-2500 גג.
תודה מראש...
ואז תוכל להחליט מה נעים יותר לאוזינך
אני אוהב יותר את הצליל של הקיימבריג'
אבל זכור זה אני ולא אתה
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
תשמע את שניהם בבית ותחליט מה עובד טוב יותר עם מערכת שלך
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
לדעתי עיקר הבעיה היא ברסיבר ולא בנגן, הוא פשוט חלש מאוד בסטריאו בהשוואה לרסיברים אחרים. אם אתה רוצה לשפר את רמת הסאונד תשדרג קודם את הרסיבר.
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
אולי עדיף שישרשר מגבר אינטגרייטד ל PRE-OUT במקום להחליף את הרסיבר ק"ב?zeev78 כתב:לדעתי עיקר הבעיה היא ברסיבר ולא בנגן, הוא פשוט חלש מאוד בסטריאו בהשוואה לרסיברים אחרים. אם אתה רוצה לשפר את רמת הסאונד תשדרג קודם את הרסיבר....
ארז
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

ארז אתה צודק זה גם אפשרי אבל לא עדיף לקנות רסיבר טוב שבסיכום הכללי יתן תמורה יותר טובה מבחינת הפונקציות והסאונד (בק"ב ובסטריאו בהשוואה לרסיבר שלו)?
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

אני לא מכיר את הפיוניר 1020 אבל על פניו נראה שהוא מספק את פותח השרשור בק"ב.
אם הבעיה של פותח השרשור הוא בסטראו, לי נראה שכדאי להשקיע את הכסף במגבר סטראו טוב.
ארז
אם הבעיה של פותח השרשור הוא בסטראו, לי נראה שכדאי להשקיע את הכסף במגבר סטראו טוב.
ארז
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

זה עדין לא יפתור אותו מלהוסיף נגן סידי יעודי אם הוא מחפש סאונד יותר איכותי בסטריאו ולכן במקומו הייתי הולך על האופציה הזולה מבין ה2 (כלומר או מגבר נוסף או רסיבר יותר איכותי בכל הפורמטים). dz קיבלתה כיוון, צא לדרך ותבדוק את הנושא.
-
dz1988
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העזרה..לגבי הוספת מגבר זה לא כזה רלוונטי...כדי לדחוף את הקדמיים שלי לסאונד בסטריאו יותר איכותי ממה שיש לי עכשיו..אני צריך מגבר סטריאו שיעמוד בפרמטרים של הפיוניר ואם הוא לא יעמוד ברמה אז הוא יוריד לי תרמה...ה1020 הוא רסיבר סראונד ברמה טובה מאוד שלא מזמן שדרגתי..וגם עלה לא מעט.(5k)..ולקנות עכשיו מגבר במחיר הזה זה לא ריאלי.בגלל זה "התפשרתי" על קניית נגן סי די איכותי.
תודה רבה על העצות!
תודה רבה על העצות!
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

DZ, כל מגבר סטריאו של NAD , CAMBRIDGE AUDIO, ROTEL , ONKYO בקטגוריית המחיר הכי זולה שיש יתן שידרוג משמעותי בסאונד לעומת הרסיבר שלך.איזה רמקולים יש לך?
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

מסכים איתךzeev78 כתב:DZ, כל מגבר סטריאו של NAD , CAMBRIDGE AUDIO, ROTEL , ONKYO בקטגוריית המחיר הכי זולה שיש יתן שידרוג משמעותי בסאונד לעומת הרסיבר שלך.איזה רמקולים יש לך?...
ארז
-
dz1988
-
- חבר שרק התחיל

זאב...אתה צודק...אין ספק שאם ניקח את הרמקולים שלי(bw 685) ותשים אותם עם הפיוניר או עם מגבר סטריאו אחר...עם הסטריאו הסאונד יהיה יותר טוב.
אבל כשאתה מחבר דרך היציאת פרה של הרסיבר מגבר סטריאו..אתה חחייב שהוא יעמוד בנתוני דחיפה של הרסיבר..כי אם לא..הוא ימחק את הרסיבר והוא לא יורגש גם בקולנוע ביתי שצריך אותו...ולכן כדי להשתמש ביציאת הפרה אני צריך להוסיף לא מעט כסף...
אני לא משווה את הסאונד של מגברים שונים לרסיבר שלי...אני משווה תסאונד של המגברים הנ"ל שהם מחוברים לרסיבר שלי דרך היציאת פרה...
ואם אני יוסיף לרסיבר שלי...נגד cd איכותי...זה לא ישפר את ההנאה בסטריאו?!~
אבל כשאתה מחבר דרך היציאת פרה של הרסיבר מגבר סטריאו..אתה חחייב שהוא יעמוד בנתוני דחיפה של הרסיבר..כי אם לא..הוא ימחק את הרסיבר והוא לא יורגש גם בקולנוע ביתי שצריך אותו...ולכן כדי להשתמש ביציאת הפרה אני צריך להוסיף לא מעט כסף...
אני לא משווה את הסאונד של מגברים שונים לרסיבר שלי...אני משווה תסאונד של המגברים הנ"ל שהם מחוברים לרסיבר שלי דרך היציאת פרה...
ואם אני יוסיף לרסיבר שלי...נגד cd איכותי...זה לא ישפר את ההנאה בסטריאו?!~
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

כפי שכבר ציינתי ואתה יכול לקבל חוות דעת נוספות בנושא מאנשים אחרים, הרסיבר שיש לך חלש בסטריאו ולא משנה איזה נגן תשים הרסיבר לדעתי יוריד את איכות הסאונד בכמה רמות בהשוואה למגבר סטריאו יעודי.
-
dz1988
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העזרה בכל מקרה...zeev78 כתב:כפי שכבר ציינתי ואתה יכול לקבל חוות דעת נוספות בנושא מאנשים אחרים, הרסיבר שיש לך חלש בסטריאו ולא משנה איזה נגן תשים הרסיבר לדעתי יוריד את איכות הסאונד בכמה רמות בהשוואה למגבר סטריאו יעודי....
נ.ב יופי של שיפוץ עשית
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

dz1988 כתב:תודה על העזרה בכל מקרה...zeev78 כתב:כפי שכבר ציינתי ואתה יכול לקבל חוות דעת נוספות בנושא מאנשים אחרים, הרסיבר שיש לך חלש בסטריאו ולא משנה איזה נגן תשים הרסיבר לדעתי יוריד את איכות הסאונד בכמה רמות בהשוואה למגבר סטריאו יעודי....
נ.ב יופי של שיפוץ עשית!
...
תודה
- lambda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 220
גם אני חיפשתי נגן cd, רציתי ללכת על ה nad 515, אלא שבסופו של דבר קיבלתי רגליים קרות מהתקלות הרבות (מאוד) שיש לנגנים של נאד, כפי שמתעודים בפורומים השונים. יש אפילו באתר של נאד עצמו הודעה על כך שקרתה תקלה ביצור מס' נגנים וכו'...
לתשומת ליבך.
כנראה אלך על הקיימברידג' 350c...
לתשומת ליבך.
כנראה אלך על הקיימברידג' 350c...