מכונת קפה Gaggia Amante נערך
-
roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ההודעה נערכה*חשבתי לרכוש את המכונה הנ"ל.מצאתי מוכר שמבקש 650ש"ח עבור מכונה חדשה לגמרי .
הדרישות שלי הן מינימום התעסקות עם מקסימום תוצאות,אני מחפש מכונה שתהיה אוטומטית לגמרי ועדיין לקבל קפה איכותי(באופן יחסי כמובן).
מה דעתכם על המכונה ועל המחיר?
תודה
הדרישות שלי הן מינימום התעסקות עם מקסימום תוצאות,אני מחפש מכונה שתהיה אוטומטית לגמרי ועדיין לקבל קפה איכותי(באופן יחסי כמובן).
מה דעתכם על המכונה ועל המחיר?
תודה
נערך לאחרונה על ידי roig ב 18/12/2010 3:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
האמת שאני ממש לא מכיר את המכונה הזו אז לא יהיה אחראי לחוות דעה.
אני מבין שהיא עובדת עם פודים (ולא קפסולות). רק וודא זאת.
במידה והיא עובדת עם פודים אז:
- פודים עדיפים על הנאוטילוס, קפה יותר טוב
- נספרסו עדיפה על פודים באופן משמעותי
אני מזכיר לך לבדוק גם את הפתרון של YELLOW, כי לפי הטענה כאן הוא טוב לפחות כמו הנספרסו. אני מקווה לטעום אותו בעצמי בקרוב.
אני מבין שהיא עובדת עם פודים (ולא קפסולות). רק וודא זאת.
במידה והיא עובדת עם פודים אז:
- פודים עדיפים על הנאוטילוס, קפה יותר טוב
- נספרסו עדיפה על פודים באופן משמעותי
אני מזכיר לך לבדוק גם את הפתרון של YELLOW, כי לפי הטענה כאן הוא טוב לפחות כמו הנספרסו. אני מקווה לטעום אותו בעצמי בקרוב.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
ותמיד כדאי לזכור שלא חייבים מכונה כדי לייצר קפה - קפה פילטר, מקינטה ותורכי או אפילו בוץ נותנים תוצאה שלטעמי טובה יותר (וזולה הרבה יותר!) מכל פתרון אוטומטי. אני דבק בדיעה שמי שרוצה אספרסו או קפוצינו, שישקיע קצת יותר בציוד ובהכנה ויקבל קפה שהוא עשרות מונים עדיף. יש מבחר די גדול של קפה טרי ואיכותי בארץ, ולמי שאוהב אספרסו טוב, חבל לפספס את זה. לעולם לא תקבל את זה במכונה אוטומטית.
what's next?
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא נראה לכם מעניין התיזמון ששתי רשתות(דלק ופז) החליטו להרוויח מתחום הקפה רק בדרכים שונות: דלק השקיעו בציוד מעולה להכנת קפה במקום(ראנצ'ילו) בתקווה שגם בקורס בריסטות
,ופז במבצע אל ציוד קפה ללקוחות(לאווצה)... 
זה מעניין ולא מוזר.
את הציוד הם מקבלים בחינם,תמורת התחייבות לרכישה של קפה.
לדעתי הקפה זה המוצר הנמכר ביותר בתחנות הדלק(לפחות בפוטנצייאל),והרווחי ביותר,תמורת אפס השקעה (כמעט),ורווחיות שיא,אין סיבה שלא להשתדרג.
לדעתי הקפה זה המוצר הנמכר ביותר בתחנות הדלק(לפחות בפוטנצייאל),והרווחי ביותר,תמורת אפס השקעה (כמעט),ורווחיות שיא,אין סיבה שלא להשתדרג.
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
תסתכל ביד 2 ראיתי שם כמה