עברנו את ה-600 מוצרים :!:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
האם זו הצלחה?
נכון שאנשים הכניסו בחופזה המון ציוד, כאשר הם העתיקו נתונים, ולא תמיד בצורה מדויקת.
אין מקום להעיר על נתונים שגויים, או על ביקורת שטחית (פרט להצבעה) ולא ראיתי הרבה הצבעות.
באתר בריטי דומה, נפתחים שרשורים רק על מוצר ספציפי, עם הבעות והפתרונות שלו.
בתחום הרמקולים, צריך לשנות את מערך הנתונים שיתאימו לסוג הרמקול, למשל בסאב יש כמה הבדלים מהותיים לעומת רמקול קדמי.
אני מאוד רוצה שתקח את הדברים כביקורת בונה. עכשיו שיש כמות, בו נדאג לאיכות (טוב זה המקצוע העיקרי שלי כרגע)
יום טוב - יוסי
אין מקום להעיר על נתונים שגויים, או על ביקורת שטחית (פרט להצבעה) ולא ראיתי הרבה הצבעות.
בתחום הרמקולים, צריך לשנות את מערך הנתונים שיתאימו לסוג הרמקול, למשל בסאב יש כמה הבדלים מהותיים לעומת רמקול קדמי.
אני מאוד רוצה שתקח את הדברים כביקורת בונה. עכשיו שיש כמות, בו נדאג לאיכות (טוב זה המקצוע העיקרי שלי כרגע)
יום טוב - יוסי
יוסי!!!
קראתי את הביקורת שלך על הפיוניר וממש נהניתי
ביקורת יסודית ממצה ומקיפה
ואני הערתי גם
ראה כאן
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=11955
אבל גם במילוי יבש של פרטי הציוד יש ברכה לא מבוטלת בכך שזה יהיה כמו אינצקלופדיה שתהיה לעזר לכולם
אבל לעניות דעתי הביקורת שלך היא היא הדבר האמיתי אליו התכוונו
ישראל
קראתי את הביקורת שלך על הפיוניר וממש נהניתי
ביקורת יסודית ממצה ומקיפה
ואני הערתי גם
ראה כאן
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=11955
אבל גם במילוי יבש של פרטי הציוד יש ברכה לא מבוטלת בכך שזה יהיה כמו אינצקלופדיה שתהיה לעזר לכולם
אבל לעניות דעתי הביקורת שלך היא היא הדבר האמיתי אליו התכוונו
ישראל
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: האם זו הצלחה?
yosihary כתב:נכון שאנשים הכניסו בחופזה המון ציוד, כאשר הם העתיקו נתונים, ולא תמיד בצורה מדויקת.
יום טוב - יוסי...
יוסי,
אני מתריע ומבקש מהיום הראשון שאם יש טעות או חסר משהו, תכתבו פה ואני כבר אתקן.
אני עושה זאת המון כל יום עפ"י הודעות שנשלחות אלי לפרטי.
אני מאמין שיש יותר אנשים שרוצים לכתוב ביקורת אבל מתעצלים להכניס את המוצר ואת הנתונים שלו ולכן, החשיבות שאני מקנה להכנסת מוצרים גם ללא ביקורת.
שוב, אם יש לך תיקונים, אל תחשוש להעלות אותם לכאן (אם זה ברמת הנתון או ברמת שדה שחסר או לא נכון).
מרטין - אני מעלה מוצרים שעדיין לא ניתן להשיג בארץ. אבל עצם העובדה שהם מופיעים פה עוזר להם מן הסתם להגיע יותר מהר ארצה.
מוצר ההגרלה עצמו Z500 הוא דוגמא לכך - הוא פתח עם תמונה את רשימת הMEDIA STREAMER לפני שנה!.
מוצרים כאלה כמו WIRELESS 51 SPEAKERS / HEADPHONE יגיעו בסופו של דבר ארצה.
מוצר ההגרלה עצמו Z500 הוא דוגמא לכך - הוא פתח עם תמונה את רשימת הMEDIA STREAMER לפני שנה!.
מוצרים כאלה כמו WIRELESS 51 SPEAKERS / HEADPHONE יגיעו בסופו של דבר ארצה.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -