עזרו לי בבקשה בבחירת שרת חדש ל-USENET

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
tomer4321765 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

במשך השנה האחרונה הייתי עם ASTRAWEB בתוכנית של ה-180 גי'גה ב-100 שקל(כן,כן,אני לא צורך כמו מטורף תכנים,אז אני לא אקנה תוכנית בלי הגבלה לחודש,זה העדפה שלי כי אני מוריד פעם בהרבה זמן)
אבל התחיל לעשות לי בעיות דרך NEWSLEECHER,אני עושה 40 חיבורים להורדה כי יש לי 12 מגה ופחות מזה הוא לא נותן לי את המהירות שאני צריך(אני מעריך 1.4 מגה לשנייה לא?) וכל כמה זמן פתאום הוא מפסיק לי בטענה שהשגתי את ההגבלה של חיבורים למשתמש? ושאני מגיע לאתר של ASTRAWEB כדי לראות מה קורה פה,אני מגלה ש"אסור" להשתמש בכל החיבורים שלך ועדיף להשתמש ב-5-6 חיבורים(מספר שלא יספיק לחיבור אינטרנט שלי לפי מה שאני שם לב)

אז רציתי שתענו לי על כמה שאלות:
1.גם לכם זה קורה הקטע הזה,או שיש בעיה אצלי,ואיך אני פותר אותה?
2.אז כמו שכתבתי בכותרת,אני רוצה שרת חדש(או לא אכפת לי להישאר ב-ASTRAWEB אם תעזרו לי ב-1),כי גם ככה נשארו לי עוד כמה ג'יגה
ביינתיים אני הסתכלתי על השרת NEWSDEMON,אבל השירות שלהם נשמע לי מטומטם לגמרי,כי באתר אחר שהמליצו עליו אומרים שה-SSL עולה 2 דולר(מה שלא אכפת לי) אבל שאני נכנס לאתר שלהם אני לא רואה שום מקום שאפשר להוסיף לתוכנית שלי את ה-SSL ושאני שואל את השירות שלהם,כל עובד אחר אצלהם דופק לי תשובה אחרת,אחד אומר שזה כלול,אחד אומר שהם לא תומכים,אחד אומר שאני צריך לבקש מהם אחרי ההזמנה,אחד הביא לי לינק לתוכנית בעוד 2 דולר אבל אני עדיין לא ראיתי איזכור ל-SSL באותו עמוד
אז אני לא יודע אם לבטוח בהם,שלא יהיה לי תקלה,כי בארצנו הקטנטונת,הספקיות חוסמות כל הורדה שהם רואים,ו-SSL ברוך השם מסתיר את הדבר הזה,זה בגדר חובה הדבר הזה...

סליחה ממש אם חפרתי ותודה למי שיעזור!

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

100 שקל?
לי יש מנוי ללא הגבלה ב ASTRAWEB וזה עולה לי 11 דולר.

tomer4321765 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

נו,ואז זה כבר איזה 22 לחודשיים,ו-33 ל-3 חודשים
תבין שלקח לי איזה שנה וחצי לגמור את כל ה-180 ג'יגה...
מה אני צריך לשלם ככה?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”