תעשיית הטלוויזיה: לחשוף את האתרים הפיראטיים
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הקבוצה שאיגדה yes, הכוללת גם את רשת, קשת, HOT וצ'רלטון, שלחה מכתב לרשות ההגבלים העסקיים, בו נכתב: "תופעת ההורדות הפיראטיות התרחבה וגורמת לנזקים עצומים"
כתבה בגלובס
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000608876
כתבה בגלובס
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000608876
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מצטער יס ... אבל אני אל מתכוון לחכות חצי שנה אחרי סיום העונה כדי שאתם רק תתחילו לשדר אותה . אני מעדיף לראות את כול הפרקים יום אחרי שהם שודרו באמריקה כמו בן אדם מאשר לחכות עד שתביאו את הסידרה לארץ ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
שהמחירים לכותר בלו-ריי יהיו 70ש"ח בארץ, אני מוכן להפסיק להוריד.(כמובן שגם המחירים של הנגנים יהיו סבירים, וכמו בחו"ל)
אותו דבר עם WINDOWS שבארה"ב אתה קונה חבילה משפחתית ב200דולר.
אותו דבר עם WINDOWS שבארה"ב אתה קונה חבילה משפחתית ב200דולר.
יד אחת מתלוננת, יד שניה מדליפה פרקים לפני ששודרו לאתרים כדי ליצור באזז, יד שלישית (לא ראיתם מה יש להם בין הרגליים) מתגאה בראיונות שפרק הבכורה הורד מיליון פעמים מהאינטרנט בצורה לא חוקית.jpost כתב:הקבוצה שאיגדה yes, הכוללת גם את רשת, קשת, HOT וצ'רלטון, שלחה מכתב לרשות ההגבלים העסקיים, בו נכתב: "תופעת ההורדות הפיראטיות התרחבה וגורמת לנזקים עצומים"
כתבה בגלובס
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000608876...
וצ'רלטון? come on, איזה ערך טלויזיוני יש למשחק בשידור חוזר?
פשוט לא יאומן איך גופים ישקיעו כל כך הרבה כסף ומאמץ בשיטות של המאה שעברה במקום לקרוא את המצב ולהתקדם למאה הנוכחית...
מה, הם ראו איזו הצלחה מסחררת הגופים האמריקאים נוחלים ואמרו "וואלה, אנחנו גם נצליח.."
גופים יקרים, מה דעתכם על הרעיון המהפכני של לשדר בלי delay ? נראה לי שבמאה ה-21 זה משהו בר-ביצוע, ואז כבר חסכתם את פיראטיות מ-90% בהערכה גסה.
מה, הם ראו איזו הצלחה מסחררת הגופים האמריקאים נוחלים ואמרו "וואלה, אנחנו גם נצליח.."
גופים יקרים, מה דעתכם על הרעיון המהפכני של לשדר בלי delay ? נראה לי שבמאה ה-21 זה משהו בר-ביצוע, ואז כבר חסכתם את פיראטיות מ-90% בהערכה גסה.
-------------------
מפתח ב-Boxee
מפתח ב-Boxee
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הם באמת חיים בעולם משלהם אם הם חושבים שאנשים יחכו חצי שנה או אפילו 3 חודשים על מנת לראות פרק ששודר בארה"ב לפני כל כך הרבה זמן.
בעידן של היום לא צריך לחכות אפילו יום אחד בשביל לראות פרקים חדשים שמשודרים בארה"ב - צריך לחכות בין חצי לשעה לשעה עד שהפרק מקודד ומועלה לשרת כלשהו באינטרנט ואז מורידים אותו תוך כמה דקות ונהנים ממנו עכשיו - לא בעוד חצי שנה !
בעידן של היום לא צריך לחכות אפילו יום אחד בשביל לראות פרקים חדשים שמשודרים בארה"ב - צריך לחכות בין חצי לשעה לשעה עד שהפרק מקודד ומועלה לשרת כלשהו באינטרנט ואז מורידים אותו תוך כמה דקות ונהנים ממנו עכשיו - לא בעוד חצי שנה !
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בארה"ב הפיראטיות היא למטרת גניבה.
בארץ הפיראטיות היא כורח המציאות בגלל מחסור באלטרנטיבה חוקית.
1) הסדרות, כפי שכבר נאמר, משודרות בארץ באיחור ענק לאחר השידור בחו"ל. רוב האנשים לא מוכנים להמתין זמן לא סביר.
2) חלק מהסדרות משודרות רק בהוט, וחלק רק ביס. כך שאם אני רוצה לצפות גם בסדרה האוס, וגם בסדרה המפענחת, אין אפשרות חוקית לכך.
3) איכות השידור של סרטי ה HD נמוכה, ללא סארונד, וזה ממש לא בר השוואה לבלוריי.
4) על בלוריי לא שמעו בחנויות ברחבי הארץ, רק בתל אביב.
5) גם אם תמצאו בלוריי, שהיגע באיחור לארץ, ונקנה במחיר גבוהה, אז אין לו לרוב תרגום בעברית.
6) כל הקטע של המדיה הפיזית הוא ממש שנות ה 90.
פיראטיות זה גם לא זול:
- חיבור אינטרנט מהיר
- חשבון בספק אינטרנט מהיר
- תעדוף בספק
- מנוי לספק ניוז
- מנוי לשירות אינדוקס
- דיסקים קשיחים
- מאגרי רשת
- סטרימרים
ועוד...
כך שאנשים מוכנים לשלם עבור התוכן, אבל אין כיום דרך חוקית בארץ לקבל אותו.
בארץ הפיראטיות היא כורח המציאות בגלל מחסור באלטרנטיבה חוקית.
1) הסדרות, כפי שכבר נאמר, משודרות בארץ באיחור ענק לאחר השידור בחו"ל. רוב האנשים לא מוכנים להמתין זמן לא סביר.
2) חלק מהסדרות משודרות רק בהוט, וחלק רק ביס. כך שאם אני רוצה לצפות גם בסדרה האוס, וגם בסדרה המפענחת, אין אפשרות חוקית לכך.
3) איכות השידור של סרטי ה HD נמוכה, ללא סארונד, וזה ממש לא בר השוואה לבלוריי.
4) על בלוריי לא שמעו בחנויות ברחבי הארץ, רק בתל אביב.
5) גם אם תמצאו בלוריי, שהיגע באיחור לארץ, ונקנה במחיר גבוהה, אז אין לו לרוב תרגום בעברית.
6) כל הקטע של המדיה הפיזית הוא ממש שנות ה 90.
פיראטיות זה גם לא זול:
- חיבור אינטרנט מהיר
- חשבון בספק אינטרנט מהיר
- תעדוף בספק
- מנוי לספק ניוז
- מנוי לשירות אינדוקס
- דיסקים קשיחים
- מאגרי רשת
- סטרימרים
ועוד...
כך שאנשים מוכנים לשלם עבור התוכן, אבל אין כיום דרך חוקית בארץ לקבל אותו.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כלקוח YES - איך בדיוק אני אמור לצפות בסדרות כמו המשרד, האוס ?
וגם אם יצא DVD אחרי כמה שנים, אני יאלץ להסתפק ב DVD!
אם YES ו HOT רוצים שנצפה רק דרכם ונפסיק להוריד , הפתרון הוא כזה:
שלא יהיה יותר בלעדיות לתוכן - כלומר , ש YES והוט ישדרו את כל הסדרות.
שכל הסדרות ישדרו ב HD
שכל הסדרות ישדרו בהפרש קטן מארה"ב
וגם שיהיו ב 5.1
אלה התנאים שלי .
וגם אם יצא DVD אחרי כמה שנים, אני יאלץ להסתפק ב DVD!
אם YES ו HOT רוצים שנצפה רק דרכם ונפסיק להוריד , הפתרון הוא כזה:
שלא יהיה יותר בלעדיות לתוכן - כלומר , ש YES והוט ישדרו את כל הסדרות.
שכל הסדרות ישדרו ב HD
וגם שיהיו ב 5.1
אלה התנאים שלי .
כל הנימוקים לדבר עבירה אינם רלוונטים.
מצד שני גם לחברות שעשו יד אחת אין טיעונים אמיתיים. הן אפילו לא מתיימרות לפעול למען היצירה הקולנועית והטלויזיונית אלא רק מעוניינות להמשיך את שוד הציבור עבור היקף מדולדל של תכנים.
לדעתי רוב ה"פיראטים" הם דוקא כן מנויים לספקי השירותים הללו. יציאה נגד הלקוחות שלהן עצמן נראית על פניה כצעד לא חכם.
מצד שני גם לחברות שעשו יד אחת אין טיעונים אמיתיים. הן אפילו לא מתיימרות לפעול למען היצירה הקולנועית והטלויזיונית אלא רק מעוניינות להמשיך את שוד הציבור עבור היקף מדולדל של תכנים.
לדעתי רוב ה"פיראטים" הם דוקא כן מנויים לספקי השירותים הללו. יציאה נגד הלקוחות שלהן עצמן נראית על פניה כצעד לא חכם.
אני יכול להפסיק להוריד בשני אפשרויות:
1. תגובה של zovirax
ישדרו סדרות באיחור של שנה - שנה וחצי כדי להחסוך כסף לזכויות + 2 פרסומות לסדרה באורך 45 דקות.
3 סדרות פופולריות מאוד לערוץ אחד ישדרו באיחור של חצי שנה.
ערוץ לא רק ישדרו רק בסדרות, אלא גם סרטים, דוקו אחרי ש-יס והוט שודר מלפני שנה.
1. תגובה של zovirax
2. להקים את אחד או שני ערוצים חדשים חינמיים בעיקר שיהיו שידורים קרקעים,zovirax כתב: שלא יהיה יותר בלעדיות לתוכן - כלומר , ש YES והוט ישדרו את כל הסדרות.
שכל הסדרות ישדרו ב HD
וגם שיהיו ב 5.1
....
ישדרו סדרות באיחור של שנה - שנה וחצי כדי להחסוך כסף לזכויות + 2 פרסומות לסדרה באורך 45 דקות.
3 סדרות פופולריות מאוד לערוץ אחד ישדרו באיחור של חצי שנה.
ערוץ לא רק ישדרו רק בסדרות, אלא גם סרטים, דוקו אחרי ש-יס והוט שודר מלפני שנה.
לא רק הסדרות מגיעות לארץ באיחור. גם הנורמות השלטוניות. זה רק עניין של זמן עד שגם כאן יקצו משאבים אמיתיים להלחם בתופעה.zovirax כתב:בטח שרלוונטים , כי זו לא עבירה.
תראה לי שוטר שיכניס אותי לכלא בגלל שהורדתי את הפרקים של המשרד......
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
חשבתי שבישראל המצב גרוע, מסתבר שבאנגליה המצב גרוע הרבה יותר...
הסדרה "2 וחצי גברים" בארה"ב נמצאת כרגע בעונה השמינית בפרק 12.
בישראל העונה השמינית אמורה להתחיל בשבת (או שכבר התחילה לא מזמן - לא ממש התעמקתי בפרטים)
באנגליה העונה השמינית עדיין לא התחילה ולא תתחיל בזמן הקרוב ! ערוץ comedy central טוחן פרקים ישנים ואת העונה השביעית מאוקטובר 2010 !
במצב הנוכחי אין פתרון אחר מלבד פירטיות - עם כל הכבוד אני לא מתכוון לחכות מעל לחצי שנה בשביל לראות את הסדרה האהובה עלי. השיטה בה צופים בתכנים חייבת להשתנות ויפה שעה אחת קודם.
הסדרה "2 וחצי גברים" בארה"ב נמצאת כרגע בעונה השמינית בפרק 12.
בישראל העונה השמינית אמורה להתחיל בשבת (או שכבר התחילה לא מזמן - לא ממש התעמקתי בפרטים)
באנגליה העונה השמינית עדיין לא התחילה ולא תתחיל בזמן הקרוב ! ערוץ comedy central טוחן פרקים ישנים ואת העונה השביעית מאוקטובר 2010 !
במצב הנוכחי אין פתרון אחר מלבד פירטיות - עם כל הכבוד אני לא מתכוון לחכות מעל לחצי שנה בשביל לראות את הסדרה האהובה עלי. השיטה בה צופים בתכנים חייבת להשתנות ויפה שעה אחת קודם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אפילו מנתונים "רשמיים" מצב הפיראטיות בארץ טוב מזה של הממוצע המערב אירופאי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בוא לפחות נהיה כנים עם עצמנו. כולנו גונבים. אין פה תנאים מקלים. אף ספק תוכן לא חייב לתת לך את הסדרה שניה אחריה שהיא שודרה בארץ המקור. הפיראטיות היא לא כורח המציאות, אנחנו עוסקים בה בעיקר בגלל שאנחנו יכולים.jpost כתב:בארה"ב הפיראטיות היא למטרת גניבה.
בארץ הפיראטיות היא כורח המציאות בגלל מחסור באלטרנטיבה חוקית....
אנחנו יכולים לגשת לכל התכנים האלה באופן לא חוקי בקלות רבה מאוד, מבחינה טכנית.
לפני 15 שנה גם היה פה פיגור, ה-ר-ב-ה יותר גדול, ולמרות שאתה טוען שזה "כורח המציאות", לא עסקנו בהורדת תכנים לא חוקיים, אך ורק מסיבה אחת - טכנית זה היה בלתי אפשרי לחלוטין.
בוא נסתכל למציאות בפרצוף.
ושיהיה ברור, אני לא מטיף לך מוסר, אני לא יותר טוב ממך.