שלום
הציעו לנו לשדרג ל12 מגה כמעט ללא תוספת תשלום (מ2.5 מגה) מ2 ספקיות שונות רק נשאר להחליט איזה
כיום גולשים בבית עם 2 מחשבים 2 מודמים ( בית פרטי , לא רוצים אלחוטי )
12 מגה זה הרבה לצרכים שלנו לכן נעשה רשת קווית בין 2 המחשבים (שבוע הבא בא בעל מקצוע לראות אם אפשר בכלל בלי חציבה בקירות)
השאלה שלי זה כאשר אני יעשה את הרשת , אקנה ראוטר , האם יש תוכנות או דרך הראוטר אפשר להגדיר כמה מהירות לכל מחשב?
הצעה מכמה ספקיות + עזרה
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
אתה גולש עם 2מודמים בו זמנית על קו בודד של 12מגה? איך?
מזתומרת "12 מגה זה הרבה לצרכים שלנו" ? זה עדיין לא חיוב פר יחידת תעבורה (מגהבייט) אתה יודע - ההפך,בגלל שזה קו מהיר המחשב הראשון לא יצטרך "להתחשב" במחשב השני שלא יזלול את הרוחב פס
לגבי הגדרת מהירות לכל מחשב - לא מכיר חיה שכזו (אולי תוכנות ניטור והגבלת תעבורה ל KB/S,אבל זה המקסימום לדעתי)
לדעתי #2 - תגדיר רשת אלחוטית,תאבטח אותה באופן מקסימלי (זה לא שכל היום ינסו לפרוץ אליך,רוב ההאקרים מדלגים אחרי כמה דקות של ניסיונות "פיצוח"..וזה לא שיש לך סודות מודיעין במחשב [או שכן?
]) ותהנה 
מזתומרת "12 מגה זה הרבה לצרכים שלנו" ? זה עדיין לא חיוב פר יחידת תעבורה (מגהבייט) אתה יודע - ההפך,בגלל שזה קו מהיר המחשב הראשון לא יצטרך "להתחשב" במחשב השני שלא יזלול את הרוחב פס
לגבי הגדרת מהירות לכל מחשב - לא מכיר חיה שכזו (אולי תוכנות ניטור והגבלת תעבורה ל KB/S,אבל זה המקסימום לדעתי)
לדעתי #2 - תגדיר רשת אלחוטית,תאבטח אותה באופן מקסימלי (זה לא שכל היום ינסו לפרוץ אליך,רוב ההאקרים מדלגים אחרי כמה דקות של ניסיונות "פיצוח"..וזה לא שיש לך סודות מודיעין במחשב [או שכן?
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
כרגע גולשים עם 2 מודמים שונים 2 מחשבים שונים 2.5 מגה
רוצים לעשות רשת ביניהם קווית ולהרחיב ל12 מגה
לא רוצים אלחוטי בגלל קרינה , בית פרטי יחסית גדול והקליטה לא משהו (אני יודע שיש מגבירים ונקודות חמות כאלה)
וכמו שאומרים אין על רשת קווית
רוצים לעשות רשת ביניהם קווית ולהרחיב ל12 מגה
לא רוצים אלחוטי בגלל קרינה , בית פרטי יחסית גדול והקליטה לא משהו (אני יודע שיש מגבירים ונקודות חמות כאלה)
וכמו שאומרים אין על רשת קווית