היי מחפש זוג רמקולים ומגבר יד שנייה - עידכון!
שלום לכולם הלכתי בעצתו של זיו ו........
התחדשתי בסופו של דבר בזוג מדפי BR2 (מחיר טוב יחסית)
כרגע בתהליכים של חיפוש מגבר יד שניה
עכשיו אין לי מחשב בחדר ואני מחפש נגן זול או סטרימר ייעודי למוסיקה שיכול להחליף את המחשב....יש משהו איכותי בהנחה שרוב השירים הם MP3 איכותיים......?
התחדשתי בסופו של דבר בזוג מדפי BR2 (מחיר טוב יחסית)
כרגע בתהליכים של חיפוש מגבר יד שניה
עכשיו אין לי מחשב בחדר ואני מחפש נגן זול או סטרימר ייעודי למוסיקה שיכול להחליף את המחשב....יש משהו איכותי בהנחה שרוב השירים הם MP3 איכותיים......?
נערך לאחרונה על ידי cohen777 ב 02/01/2011 19:46, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
כרטיס קול לא חוסך לך את הצורך ברסיבר, אלא רק מאפשר לך להתחבר גם למחשב ולהזרים את המוזיקה ישירות.
מודה שאני לא שומע סגנון מוזיקה כזה, אבל אתה כן צריך להתכוונן על רמקולים שמסוגלים לרדת נמוך ולספק לך באסים בשרניים בסגנון הזה.
מחפש רמקולים רצפתיים או מדפיים?
מודה שאני לא שומע סגנון מוזיקה כזה, אבל אתה כן צריך להתכוונן על רמקולים שמסוגלים לרדת נמוך ולספק לך באסים בשרניים בסגנון הזה.
מחפש רמקולים רצפתיים או מדפיים?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני לא רואה הרבה רמקולים ב2000 ש'ח שיתקרבו לאלה!!cohen777 כתב:האמת שאין לי שום בעיה מבחינת מקום לריצפתיים או מדפיים.....(אני משער שריצפתיים עולים יותר ואיכותיים יותר כן?)
יש המלצות יד שניה (רמקולים ומגבר?)...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=34716
בעודף חפש מגבר סטריאו...
"כרטיס" קול בסיסי מגיע היום עם כל לוחות האם אבל ניתן כמובן לשדרג לכרטיס קול איכותי יותר. לא ניתן לחבר רמקולים רגילים ישירות למחשב, רק כאלה שכוללים בתוכם את יחידת ההגברה.
אין הבדל עקרוני באיכות או במחיר בין רמקולים רצפתיים למדפיים. ככלל מדפיים נותנים תמורה טובה יותר אבל לא מגיעים לתדרים נמוכים כמו אחיהם הגדולים. זה תלוי בטעם שלך ובאילוצים שלך.
אין הבדל עקרוני באיכות או במחיר בין רמקולים רצפתיים למדפיים. ככלל מדפיים נותנים תמורה טובה יותר אבל לא מגיעים לתדרים נמוכים כמו אחיהם הגדולים. זה תלוי בטעם שלך ובאילוצים שלך.
ofir-harlev ,
אין לי שום מושג ברמקולים אבל אם אתה אומר שהם איכותיים ושווים את המחיר (יחס מול תועלת) אז אני יבדוק אותם (אגב הם מתאימים למוסיקה אני שומע: מזרחית רמיקסים סרטים).
אגב ברמקולים שציינת יש באס או שצריך לקנות באס בניפרד? (סליחה על השאלות המפגרות אבל פשוט אני לא מבין ברמקולים כאלה חוץ ממחשב)
amiti ,
תודה על המידע
ואיך אני אמור לשמוע מוסיקה MP3 ?
אין לי שום מושג ברמקולים אבל אם אתה אומר שהם איכותיים ושווים את המחיר (יחס מול תועלת) אז אני יבדוק אותם (אגב הם מתאימים למוסיקה אני שומע: מזרחית רמיקסים סרטים).
אגב ברמקולים שציינת יש באס או שצריך לקנות באס בניפרד? (סליחה על השאלות המפגרות אבל פשוט אני לא מבין ברמקולים כאלה חוץ ממחשב)
amiti ,
תודה על המידע
ואיך אני אמור לשמוע מוסיקה MP3 ?
הם הכי מומלצים למוסיקה אני שומע וגם לסרטים?ofir-harlev כתב:אני לא רואה הרבה רמקולים ב2000 ש'ח שיתקרבו לאלה!!cohen777 כתב:האמת שאין לי שום בעיה מבחינת מקום לריצפתיים או מדפיים.....(אני משער שריצפתיים עולים יותר ואיכותיים יותר כן?)
בעודף חפש מגבר סטריאו......
אפשר המלצה לרסיבר?
ofir-harlev כתב:אני לא רואה הרבה רמקולים ב2000 ש'ח שיתקרבו לאלה!!cohen777 כתב:האמת שאין לי שום בעיה מבחינת מקום לריצפתיים או מדפיים.....(אני משער שריצפתיים עולים יותר ואיכותיים יותר כן?)
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
יש הצעות ביד 2 בתקציב שלך תנסה שם גם.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

הם אמורים לתת לך פתרון טוב גם למוזיקה וגם לקולנוע {סרטים}cohen777 כתב:הם הכי מומלצים למוסיקה אני שומע וגם לסרטים?ofir-harlev כתב:אני לא רואה הרבה רמקולים ב2000 ש'ח שיתקרבו לאלה!!cohen777 כתב:האמת שאין לי שום בעיה מבחינת מקום לריצפתיים או מדפיים.....(אני משער שריצפתיים עולים יותר ואיכותיים יותר כן?)
אפשר המלצה לרסיבר?...
אתה צריך ללכת להאזין ולראות שהרמקול מתאים לך!
אתה יכול לחבר את המחשב לרסיבר או לסט רמקולים שכוללים הגברה בתוכם. לחילופין לא חסרים נגנים (ניידים או לא) ופתרונות אחרים (סטרימרים וכו') שיאפשרו שמיעה של תכנים דיגיטליים במערכת שמרוחקת ממחשב.cohen777 כתב:ofir-harlev ,
ואיך אני אמור לשמוע מוסיקה MP3 ?...
שים לב שהאנרג'י שהציעו לך בנוי עם פתח יציאת אויר אחורי. הוא לא יכול לעמוד קרוב מאוד לקיר.
אם כבר אז יש את ה10.1 שהוא רמקול מצויין: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750715
אם אתה מחפש את הסאונד הכי איכותי ברמת הכניסה (לדעתי) ואם אתה יכול להגדיל את התקציב אז הMONITOR AUDIO BR2 הוא רמקול מצויין, הסאונד שלו תלת מימדי בהשוואה לרמקולים אחרים ברמת המחירים שלו והוא יעבוד מצויין עם נגן והגברה שעולים פי 2 ממנו מבלי להתאמץ.
מבחינתי מדובר ברמקול הכי טוב שאפשר לקנות בקטגורית המחירים של מתחת ל2000 ש"ח.
אם אתה מחפש את הסאונד הכי איכותי ברמת הכניסה (לדעתי) ואם אתה יכול להגדיל את התקציב אז הMONITOR AUDIO BR2 הוא רמקול מצויין, הסאונד שלו תלת מימדי בהשוואה לרמקולים אחרים ברמת המחירים שלו והוא יעבוד מצויין עם נגן והגברה שעולים פי 2 ממנו מבלי להתאמץ.
מבחינתי מדובר ברמקול הכי טוב שאפשר לקנות בקטגורית המחירים של מתחת ל2000 ש"ח.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

אם אתה חובב באסים לא בטוח שרמקולים כאלה יענו לך על הצפיות!
מה גודל החדר שלך?
והאם יש לך מקום לרצפתיים?
מה גודל החדר שלך?
והאם יש לך מקום לרצפתיים?