שלום לכולם בטח נשאל כבר פשוט אני לא מצאתי אז bear with me ...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה

חברים.
מחפש תוכנה בסגנון my movies שתעבוד על המחשב ותיהיה רק לניהול אוסף הסרטים שלי כמו כן שתשאב מידע על הסרטים כגון כריכה ותקציר מתוך האתר sratim ובעברית מומלץ שהתוכנה תהיה בעלת תפריטים בעברית אשמח אם לא תתנו לי לינקים להתקנת סקריפטים וכו... ניסיתי זאת בעבר והסתבכתי מאוד...

תודה
metlon

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

לדעתי התוכנה מדיה פורטל עם התוסף המצויין Moving Pictures עושה את העבודה באופן הכי טוב ואמין. יש בשרשור המדריכים בראש הפורום מדריך צעד אחר צעד להתקנת מדיה פורטל הכולל את התוסף המדובר. אם תפעל על פיו, לדעתי לא תסתבך.
גירסת מדיה פורטל המומלצת כיום - 1.2.0Alpha.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

תיקנתי את כותרת ההודעה היות ובניסוחה המקורי היא מהווה בקשה להתערטלות קבוצתית.

metlon, איזה בעיות היו לך בדיוק עם My Movies?

metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה על התגובות...

שליחה

הבעיות העיקריות שאני זוכר עם my movies ואני מדבר על התוכנה ולא על התוסף שיש למדייה סנטר היו בעיקר שהתוכנה היא בעלת ממשק בשפה האנגלית למרות שניתן לערוך את כל הממשק ע"י edit של הקובץ אם אני לא טועה ועשיתי זאת ואף הצלחתי היתה בעיה שלא היה ניתן לגרום לתוכנה "לשאוב" מידע על הסרטים מתוך אתרים בעברית כגון סרטים וטורק השאלה היא האם כעת ניתן לעשות זאת והאם התוכנה בעלת אופציה לממשק עיברי מובנה כמובן שאני מאוד מקווה שכולם כאן מבינים שאני מדבר על התוכנה שהיא נפרדת לגמרי מהמדיה סנטר של ווינדוס כלומר היא תוכנה שמתאימה לניהול אוסף הסרטים שברשותי בלבד... (אני מקווה שאני לא טועה).

תודה
metlon

נ.ב.
אני אנסה את התוכנה מלמעלה מדיה פורטל ונראה מה יהיה כמו כן אם יש למישהו איזו תוכנה מומלצת בעברית ואף שניתנת לשאיבת מידע מאתר סרטים או טורק כמובן מבלי שאצטרך להתעסק עם עריכת סקריפטים אני אודה לכם מאוד!!!!!!!!!!!!!!

metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

המדיה פורטל דורשת מדיה סנטר ...

שליחה

היא מתלבשת על המדיה סנטר כתוסף !
אני לא מעוניין בתוסף על המדיה סנטר אני רק רוצה תוכנה לניהול מה שיש לי באוסף הסרטים גרידא!!!

תודה

חברה חברה איזה פאדיחות ....
איזה דפוק אני התכוונתי בכלל לתוכנה movie label שמנהלת לי רישום של האוסף שלי קיבינימט איך טעיתי התכוונתי לזה שאני צריך משהו בסגנון התוכנה מובי לייבל אז שוב סליחה ואשמח אם מישהו מכיר.

חזור אל “תוכנה - KODI”