שאלה לגבי סראונד 6.1
שלום לךdz1988 כתב:לאחרונה קניתי רמקול סראונד של klipch refrence rs-25 ושידכתי אותו לרסיבר 7.1 (פיוניר 1020) .לאן בדיוק אני מחבר את הרמקול כדי שיהיה בתור סנטר אחורי וישמיע ב.6.1 ,rear left או rear right? או שזה לא משנה?...
רכשת רמקול בודד?? או זוג?
במידה ורכשת זוג אתה מחבר את הרמקולים ל-BACK SURROUND L + R (משמש כזוג סראוונד נוסף אחורי)
במידה ואכן רכשת רמקל בודד, חבר אותו לBACK SURRIUND LEFT בדר"כ ברסיברים 7.1 ישנה אופציה ל-6.1 כאשר הרמקול האחורי השמאלי יכול לתפקד גם כ-single.
איזה רסיבר יש ברשותך..?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
איתי, הבחור כתב - פיוניר 1020
ran_carneyran_carney כתב:איתי, הבחור כתב - פיוניר 1020...
אני הבנתי שמדובר ברסיבר זה:
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... 020-K.Kuro
האם קיים דגם אחר של פיוניר 1020 שאני לא מכיר...??
גם ב-REAR של הרסיבר...ניתן לראות ולהבחין ברמקול השמאלי אחורי, ניתן לחבר single.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בשביל לשמוע CENTER BACK, אתה צריך יציאה ייעודית, או לפצל את היציאה הקיימת...dz1988 כתב:לאחרונה קניתי רמקול סראונד של klipch refrence rs-25 ושידכתי אותו לרסיבר 7.1 (פיוניר 1020) .לאן בדיוק אני מחבר את הרמקול כדי שיהיה בתור סנטר אחורי וישמיע ב.6.1 ,rear left או rear right? או שזה לא משנה?...
REAR וSURROUND מיועד למערכות 7.1 בתנאי שהמקור השמע הוא בעל קידוד 7.1, במידה ולא רק SUR יעבוד, כלומר 5.1... אתה יכול להגדיר הדמייה ואז למעשה המגבר יפצל את הSUR גם לBACK, מה שיתן לך תחושה של 7.1
בהצלחה
JEXYJEXY כתב:בשביל לשמוע CENTER BACK, אתה צריך יציאה ייעודית, או לפצל את היציאה הקיימת...dz1988 כתב:לאחרונה קניתי רמקול סראונד של klipch refrence rs-25 ושידכתי אותו לרסיבר 7.1 (פיוניר 1020) .לאן בדיוק אני מחבר את הרמקול כדי שיהיה בתור סנטר אחורי וישמיע ב.6.1 ,rear left או rear right? או שזה לא משנה?...
REAR וSURROUND מיועד למערכות 7.1 בתנאי שהמקור השמע הוא בעל קידוד 7.1, במידה ולא רק SUR יעבוד, כלומר 5.1... אתה יכול להגדיר הדמייה ואז למעשה המגבר יפצל את הSUR גם לBACK, מה שיתן לך תחושה של 7.1
בהצלחה...
בוקר טוב
ברסיברים 7.1..."היציאה הייעודית" עבור back center קיים ביציאת הרמקול "שמאלי אחורי"...(בשם: single).