רמקולי AXIOM
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
בוקר טוב גם לך אחי..
לפי מה שאני רואה הרמקולים האלה מרובי אלמנטים ואני משער שהם לא מי יודע מה מאוזנים..
לא מצאתי עלייהם פרטים רלוונטים כמו היתנגדות או עכבה ...
לא כתוב היכן הוא מיוצר ומי משווק אותם בארץ.
לפי איך שהוא ניראה בעיניי זה רמקול יותר פוזה מאשר סאונד.
שם לב שיש לו שני וופרים שני מידים שני טויטרים {אני מדבר דל הקידמיים} זה לא נראה מי יודע מה מיקצועי או אודיופילי.
הסט לא מי יודע מה יקר {אני מדבר על הבסיסי..} ובמחיר כזה לסט של 6 רמקולים ניראה לי לא הגיוני שרמקול מרובי אלמנטים יהיה
מספיק מושקע.
מעולם לא שמעתי אותם ואינני מכיר את המוצר וכל דברי הם על תקן השערה בלבד.. יכול להיות שאני אהיה מופתע אם אני אשמע אותם.
לפי מה שאני רואה הרמקולים האלה מרובי אלמנטים ואני משער שהם לא מי יודע מה מאוזנים..
שם לב שיש לו שני וופרים שני מידים שני טויטרים {אני מדבר דל הקידמיים} זה לא נראה מי יודע מה מיקצועי או אודיופילי.
הסט לא מי יודע מה יקר {אני מדבר על הבסיסי..} ובמחיר כזה לסט של 6 רמקולים ניראה לי לא הגיוני שרמקול מרובי אלמנטים יהיה
מספיק מושקע.
מעולם לא שמעתי אותם ואינני מכיר את המוצר וכל דברי הם על תקן השערה בלבד.. יכול להיות שאני אהיה מופתע אם אני אשמע אותם.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- zeppelin85
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אחרי שיטות קצרצר באתר
מצאתי איפה הנתונים של הרמקולים, ויש עליהם ביקורות לא רעות (אלו שמופיעות באתר) שמדברות על דינמיקה ובמה מעולה ופירוט טוב...
אבל הנתונים שלהם מוזרים טיפה, אגב המחיר של הזוג הקדמיים הוא 1200$ בערך והוופרים הם של 6.5 ונקראים במפרט כסאב וופרים בכלל ונחתכים ב 150 HZ נראה לי... הנצילות היא 91DBו 95DB לפי חדר... עכבה 4 אוהם, ו400W מקסימום (והחל מ 10)
הסנטר נראה מאוד מוזר בנוי מ 3וופרים (לדעתי אלה מיד וופרים ולא וופרים) של 5" ושני טוויטרים בקצוות! טוייטרים בקצוות נראה לי לא כל כך תורם לאימג' אבל גם עליו נאמר שיש לו אחלה במה וכו'...
האחוריים בנוים משני טוויטרים שפונים לצדדים ו-וופר 5" תחתון?!?!?! גם לא יודע איך זה אמור להשמע טוב (אולי לג'וקים אצל מי שעוד לא ריסס?!?!)
הסאב הכי מוזר, הוא יותר גבוהה מהקידמיים, עולה 1800$ ושוקל 47 קילו!!!! וופר 12... כתוב שהוא יורד עד 15HZ ב +3 -9 DB ויש לו כניסת BALANCE
בכל מקרה, מערכת מאוד מוזרה שבלי לשמוע אותה מספיק זמן ובביתי לא הייתי משקיע בא והולך על בטוח...
אבל הנתונים שלהם מוזרים טיפה, אגב המחיר של הזוג הקדמיים הוא 1200$ בערך והוופרים הם של 6.5 ונקראים במפרט כסאב וופרים בכלל ונחתכים ב 150 HZ נראה לי... הנצילות היא 91DBו 95DB לפי חדר... עכבה 4 אוהם, ו400W מקסימום (והחל מ 10)
הסנטר נראה מאוד מוזר בנוי מ 3וופרים (לדעתי אלה מיד וופרים ולא וופרים) של 5" ושני טוויטרים בקצוות! טוייטרים בקצוות נראה לי לא כל כך תורם לאימג' אבל גם עליו נאמר שיש לו אחלה במה וכו'...
האחוריים בנוים משני טוויטרים שפונים לצדדים ו-וופר 5" תחתון?!?!?! גם לא יודע איך זה אמור להשמע טוב (אולי לג'וקים אצל מי שעוד לא ריסס?!?!)
הסאב הכי מוזר, הוא יותר גבוהה מהקידמיים, עולה 1800$ ושוקל 47 קילו!!!! וופר 12... כתוב שהוא יורד עד 15HZ ב +3 -9 DB ויש לו כניסת BALANCE
בכל מקרה, מערכת מאוד מוזרה שבלי לשמוע אותה מספיק זמן ובביתי לא הייתי משקיע בא והולך על בטוח...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הרמקולים הקודמים של עפר היו של AXIOM אם אני לא טועה.
אין להם יותר ייבוא לארץ, אם אני זוכר נכון.
נמר, ההשערות שלך לא בכיון....מציע לך לשמוע רמקול לפני שאתה מניח הנחות לפי איך שהוא נראה.
מעניין מה היית אומר על רמקול כמו PIPEDREAM שכולל 42 טוויטרים, 24 מיד ריינג' ו-8 וופרים של 15".....
אין להם יותר ייבוא לארץ, אם אני זוכר נכון.
נמר, ההשערות שלך לא בכיון....מציע לך לשמוע רמקול לפני שאתה מניח הנחות לפי איך שהוא נראה.
מעניין מה היית אומר על רמקול כמו PIPEDREAM שכולל 42 טוויטרים, 24 מיד ריינג' ו-8 וופרים של 15".....
- Eli_HiFi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
בוקר טוב .
כמו שנאמר כבר החברה היא קנדית ומייצרת רמקולים כבר יותר מ 20 שנה.
בזמנו "העולם הדיגיטלי" ייבא אותם ארצה .
הרמקולים בנויים במיוחד לאוהביי הקולנוע הבייתי ולפני כשנה זכו להכלל ברשימת 100 המוצרים הטובים לאודיו הבייתי
נמר, מוזמן לקרוא את מי זכה במקום ה 22 ברשימה.
http://www.avrev.com/equip/top_100_of_2005/
אם אני לא טועה לעופר לאור יש את האחוריים שלהם מדגם QS4 v2
ובכיף מבטיח להזמין אותך לשמוע את הדגם QS8 v2 שקניתי בארה"ב ואמורים להגיע בקונטיינר שיגיע לארץ בסוף אוגוסט.
ותאמין לי נמר הם הולכים להשלים במה קידמית של רמקולים המורכבת משני B&W 804S וסנטר B&W HTM4S . שכבר מנגנים אצלי בבית.
אנא ממך אל תצא בהכרזה שזה לא מי יודע מה מיקצועי, זה בערך כמו לומר שמרצדס לא מי יודע מיקצועי כיוון שצבע וגודל הגלגלים לא נראים לך.
zeppelin85 , האמן לי שגו'קים אודיופילים אין אצלי בבית אבל בני אדם שאוהבים מוזיקה יש גם יש , אז בבקשה ......
חבל שכולכם יודעים תמיד לומר "רמקולים חייבים לשמוע" אבל לא תמיד מתנהגים כל בשירשורים.
קיראו גם את התגובה הנכונה של מרטין ותבינו למה אני מתכוון.
יום שוב לכולכם,
אלי
כמו שנאמר כבר החברה היא קנדית ומייצרת רמקולים כבר יותר מ 20 שנה.
בזמנו "העולם הדיגיטלי" ייבא אותם ארצה .
הרמקולים בנויים במיוחד לאוהביי הקולנוע הבייתי ולפני כשנה זכו להכלל ברשימת 100 המוצרים הטובים לאודיו הבייתי
נמר, מוזמן לקרוא את מי זכה במקום ה 22 ברשימה.
http://www.avrev.com/equip/top_100_of_2005/
אם אני לא טועה לעופר לאור יש את האחוריים שלהם מדגם QS4 v2
ובכיף מבטיח להזמין אותך לשמוע את הדגם QS8 v2 שקניתי בארה"ב ואמורים להגיע בקונטיינר שיגיע לארץ בסוף אוגוסט.
ותאמין לי נמר הם הולכים להשלים במה קידמית של רמקולים המורכבת משני B&W 804S וסנטר B&W HTM4S . שכבר מנגנים אצלי בבית.
אנא ממך אל תצא בהכרזה שזה לא מי יודע מה מיקצועי, זה בערך כמו לומר שמרצדס לא מי יודע מיקצועי כיוון שצבע וגודל הגלגלים לא נראים לך.
zeppelin85 , האמן לי שגו'קים אודיופילים אין אצלי בבית אבל בני אדם שאוהבים מוזיקה יש גם יש , אז בבקשה ......
חבל שכולכם יודעים תמיד לומר "רמקולים חייבים לשמוע" אבל לא תמיד מתנהגים כל בשירשורים.
קיראו גם את התגובה הנכונה של מרטין ותבינו למה אני מתכוון.
יום שוב לכולכם,
אלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש לי עדיין אחוריים QS4 של AXIOM (מוצלחים ביותר).
דווקא בגלל שזה בעצם שני סטים של ביפוליים בחבילה אחת, הם נותנים סאונד מעולה (לסרטים בלבד, בגלל המבנה!) ותלת מימדיות שלא קיימת במרבית הרמקולים היום. שמעתי בזמנו גם את הQS8 בארה"ב והם היו מוצלחים אפילו יותר...
עד כמה שאני יודע, העולם הדיגיטלי מעולם לא ייבא אותם ארצה, הם רק מכרו אותם. אין לי מושג מי היה היבואן, אבל הוא הפסיק לייבא אותם ארצה, וחבל מאוד שכך.
דווקא בגלל שזה בעצם שני סטים של ביפוליים בחבילה אחת, הם נותנים סאונד מעולה (לסרטים בלבד, בגלל המבנה!) ותלת מימדיות שלא קיימת במרבית הרמקולים היום. שמעתי בזמנו גם את הQS8 בארה"ב והם היו מוצלחים אפילו יותר...
עד כמה שאני יודע, העולם הדיגיטלי מעולם לא ייבא אותם ארצה, הם רק מכרו אותם. אין לי מושג מי היה היבואן, אבל הוא הפסיק לייבא אותם ארצה, וחבל מאוד שכך.
נמר כתב:בוקר טוב גם לך אחי..
מספיק מושקע.
מעולם לא שמעתי אותם ואינני מכיר את המוצר וכל דברי הם על תקן השערה בלבד.. יכול להיות שאני אהיה מופתע אם אני אשמע אותם....
נמר
אנ י לא ממש מבין מאיפה אתה מביא את הנחרצות הזו .
אני מצטער מראש על מה שאני הולך לכתוב ומקווה שתבין את הפרופרציה
מסע הרכישות האחרון שלך אינו מצביע לטעמי על יכולת בחינת מוצרים העמקה
הבנה של הצרכים וכו...
איני נוהג לדבר ברמות האישיות אבל הPOST הרגיז אותי נורא.
אני ממליץ לאזן את התשובות שלך אם אתה רוצה שהתשובות שלך יראו לפחות של אחד בעל ניסיון.
אם המטרה שלך להגיעה למספר POST ים הגדול באתר במהירות הגבוהה אז אני חייב לציין שאתה די מצליח בזה.
וביקצור סדרת המלצות שהיתי ממליץ לך לאמץ לך כאשר אתה מייעץ לאנשים וכמו כן ביישום כלפי עצמך.
1.אל תייעץ על מוצר שלא שמעת
3.אל תהייה נחרץ כל כך זה מעיד על ארגנטיות מיותרת
4.אל תניח הנחות כאלו ואחרות על פי נתונים טכניים \מראה\מספר אלמנטים
5.אתה לא חייב לענות לכל שרשור שנכתב פה אם אתה לא יכול לייעץ
6.אל תכתוב חצי מאמר \ביקורת ותסיים אותו בפאנצ "מעולם לא שמעתי אותם ואינני מכיר את המוצר וכל דברי הם על תקן השערה בלבד"(כמו שתראה לפי המספרים היה לי עוד משהו להגיד ולאחר שקראתי לפני ששידרתי את ה POST חשבתי שזה יהיה נמוך מידי )
ולבסוף אני מקווה שתיקח את ההערות שלי באופן של הערות בונות ולא מעבירות ביקורת
אז כך את הדברים ברוח טובה ותפנים .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
רמקולי סראונד AXIOM
בוקר טוב לכולם
אני רואה שיחסית לרמקולים שלא מוכרים בארץ מתקבלות פה תגובות רבות ומעוררות עניין.
רמקולי הסראונד של AXIOM בהחלט מענינים אותי באופן אישי (Q8 למען האמת)
אך אני מבין שאין לי אפשרות לקנות אותם בארץ.למישהו יש רעיון בכל זאת איך אני מביא אותם ומאיפה?
אני רואה שיחסית לרמקולים שלא מוכרים בארץ מתקבלות פה תגובות רבות ומעוררות עניין.
רמקולי הסראונד של AXIOM בהחלט מענינים אותי באופן אישי (Q8 למען האמת)
אך אני מבין שאין לי אפשרות לקנות אותם בארץ.למישהו יש רעיון בכל זאת איך אני מביא אותם ומאיפה?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
היי היי חברים מה קרה??
לפני שאתם ניכנסים בי שימו לב לשתי השורות האחרונות שכתבתי בתגובה..
ואפילו אתה מצטט אותם..
לא שללתי על הסף כי לא שמעתי אותם..{ואפילו אמרתי זאת}
ואני זוכר {ואם יש לי משהו טוב הוא זיכרון} שכל הזמן דיברו על זה שרמקול מרובי אלמנטים צריך להיות מאוד מאוד יקר בכדי שיהיה מאוזן..
ואינני זוכר שאי פעם מישהו המליץ כאן על המוצר הזה...!!
ואני לא רואה שיצאתי בהצהרות או משהו כזה מפני שכתבתי לפני כל משפט את המילה "אני משער" או "כך זה נראה לי"...
חברים לתת השערות מותר ואפילו טוב..
עכשיו אחרי שענו כמה חברה שכן מכירים את הרמקול אני מבין שזה רמקול אחר ממה שחשבתי.. {אסור לי לחשוב??}
Metheny אחי..
1- אני לא עושה תחריות עם אף אחד למי יש יותר פוסטים.
2- אין לי בעיה שתמלא גם את מס' 2 {זה פחות מטריד אותי}.
3- מסע הרכישות שלי מצביע על כמה דברים... רצינות , דבקות בתחביב , הגדלת הרפרנס , ותאמין לי שלפי ההודעות הפרטיות
שאני מקבל אחרי כל רכישה והיתייעציות אני עושה כאן רק טוב...
בזכות הרכישות שלי והקשרים שלי עם סוחרים {כלקוח שלא רק מדבר} השגתי לחברים כאן מחירים שאני בספק אם אתה היית מצליח...
וכל זה רק בשביל מילה שלי.. {אז אל תזלזל בקניות שלי יום יבוא והם יהיו לטובתך ותאמין לי אני אשמח}..
4- אני לא עונה על כל שרשור בפורום ותאמין לי שאני לא מטעה אף אחד.
5- לא יעצתי על המוצר רק אמרתי איך הוא ניראה בעיני אחד שלא מכיר אותו.
ואחרון החביב ..
אם אני אהיה נחרץ אתה תדע .. {תאמין לי שאני יודע להיות כזה}
אני חושב שהעשיה שלי בפורום היא קצת מעבר ללענות על הודעות ולעשות תחריות מי מדבר יותר ...
העיניין הוא שהמשפט האחרון במה שכתבתי הוא החשוב .. {כל הפוסט הזה הוא על תקן השערה}
אם אסור לי לתת השערות בנוסף לשאר הפתרונות שאני נותן אז מה יש לי לחפש כאן...???
תבין אחי שדיברנו כמה פעמים על זה שהודעות של מנסה לעשות תחרות או כל החרטות האלה
שלח בפרטי..
אפילו כתבת בהתחלה שאתה מצטער מראש על מה שאתה הולך לכתוב..
אתה צריך להבין שדברים שאתה עלול להיצטער עלייהם עדיף שתגיד בפרטי..
אני אכבד אותך הרבה יותר..
שם לב שאני לעולם אבל לעולם לא עונה בפורום וכאן אני חורג ממנהגי ועונה....
אבל אחרי שספגתי מאביעד {ולא עניתי בפורום}
ואחרי שיואב החליט שאני הוזה {ולא עניתי בפורום למרות שהעיניינים היסתדרו}
כאן אני כבר כן אענה...
חברים יש לכם משהו אישי להגיד לחבר אתר תשלחו פרטית מה הבעיה.!!
אלה אם כן אתם שמים עליו קצוץ ואין לכם בעיה לדבר פתוח...!!
נמר
לפני שאתם ניכנסים בי שימו לב לשתי השורות האחרונות שכתבתי בתגובה..
ואפילו אתה מצטט אותם..
לא שללתי על הסף כי לא שמעתי אותם..{ואפילו אמרתי זאת}
ואני זוכר {ואם יש לי משהו טוב הוא זיכרון} שכל הזמן דיברו על זה שרמקול מרובי אלמנטים צריך להיות מאוד מאוד יקר בכדי שיהיה מאוזן..
ואינני זוכר שאי פעם מישהו המליץ כאן על המוצר הזה...!!
ואני לא רואה שיצאתי בהצהרות או משהו כזה מפני שכתבתי לפני כל משפט את המילה "אני משער" או "כך זה נראה לי"...
חברים לתת השערות מותר ואפילו טוב..
עכשיו אחרי שענו כמה חברה שכן מכירים את הרמקול אני מבין שזה רמקול אחר ממה שחשבתי.. {אסור לי לחשוב??}
Metheny אחי..
1- אני לא עושה תחריות עם אף אחד למי יש יותר פוסטים.
2- אין לי בעיה שתמלא גם את מס' 2 {זה פחות מטריד אותי}.
3- מסע הרכישות שלי מצביע על כמה דברים... רצינות , דבקות בתחביב , הגדלת הרפרנס , ותאמין לי שלפי ההודעות הפרטיות
שאני מקבל אחרי כל רכישה והיתייעציות אני עושה כאן רק טוב...
בזכות הרכישות שלי והקשרים שלי עם סוחרים {כלקוח שלא רק מדבר} השגתי לחברים כאן מחירים שאני בספק אם אתה היית מצליח...
וכל זה רק בשביל מילה שלי.. {אז אל תזלזל בקניות שלי יום יבוא והם יהיו לטובתך ותאמין לי אני אשמח}..
4- אני לא עונה על כל שרשור בפורום ותאמין לי שאני לא מטעה אף אחד.
5- לא יעצתי על המוצר רק אמרתי איך הוא ניראה בעיני אחד שלא מכיר אותו.
ואחרון החביב ..
אם אני אהיה נחרץ אתה תדע .. {תאמין לי שאני יודע להיות כזה}
אני חושב שהעשיה שלי בפורום היא קצת מעבר ללענות על הודעות ולעשות תחריות מי מדבר יותר ...
העיניין הוא שהמשפט האחרון במה שכתבתי הוא החשוב .. {כל הפוסט הזה הוא על תקן השערה}
אם אסור לי לתת השערות בנוסף לשאר הפתרונות שאני נותן אז מה יש לי לחפש כאן...???
תבין אחי שדיברנו כמה פעמים על זה שהודעות של מנסה לעשות תחרות או כל החרטות האלה
שלח בפרטי..
אפילו כתבת בהתחלה שאתה מצטער מראש על מה שאתה הולך לכתוב..
אתה צריך להבין שדברים שאתה עלול להיצטער עלייהם עדיף שתגיד בפרטי..
אני אכבד אותך הרבה יותר..
שם לב שאני לעולם אבל לעולם לא עונה בפורום וכאן אני חורג ממנהגי ועונה....
אבל אחרי שספגתי מאביעד {ולא עניתי בפורום}
ואחרי שיואב החליט שאני הוזה {ולא עניתי בפורום למרות שהעיניינים היסתדרו}
כאן אני כבר כן אענה...
חברים יש לכם משהו אישי להגיד לחבר אתר תשלחו פרטית מה הבעיה.!!
אלה אם כן אתם שמים עליו קצוץ ואין לכם בעיה לדבר פתוח...!!
נמר
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
קיבלתי את ההערה 
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לענות בפרטי? למה???
אז מה לנו יש לחפש בפורום אם כל ההודעות יתנהלו בפרטי...
אני דווקא חושב שההערה של METHENY במקום. אם כולם היו מעירים לך בפרטי האחרים לא היו מבינים שהטעית וחושבים שחוסר התגובה של האנשים היא בעצם הסכמה לדברים שנאמרו על ידך.
בקשר להסתייגות שנתת בפוסט הראשון שלך - זה נהיה באופנה.
boazj כתב ביקורת שלמה על המוצרים של MAPLESHADE בהסתייגות -
הוא טוען לאורך כל הביקורת שלא הבחין בהבדלים - אך בסוף כל פסקה ממליץ על המוצר ועל החברה.
אתה לא יכול להכנס במוצר כלשהו ובסוף להתחבא מאחורי "עד שלא אשמע לא אוכל לתת דעה".
או שתתן דעה מבוססת, או שבכלל אל תתן.
בקשר ל-"יתרונות" שלטענתך הרווחת במסע הרכישות המטורף שלך, זה ממש לא קשור אבל הייתי חייב להגיב;
אני רק מקווה שלא קנית את כל המוצרים האלה בשביל "הקשרים עם הסוחרים" או בשביל הגדלת הרפרנס ואפילו לא בשביל הפרגון מהחברים בפורום.
לא ככה עושים את זה וזו בהחלט לא הדרך.
אל תחשוב גם שאתה תופס סוחר בביצים רק בגלל ששפכת אצלו 10K ש"ח במכה אחת.
זה לא אומר שעכשיו אתה יכול לסדר מחירי חו"ל לכל השכונה...
אם כבר מדברים על יחסי סוחר-לקוח, אני חושב שהתוצאה ההפוכה מתקבלת, ואתה דווקא מצטייר בעיניהם כלקוח קל שאפשר לדחוף לו הכל.
אז מה לנו יש לחפש בפורום אם כל ההודעות יתנהלו בפרטי...
אני דווקא חושב שההערה של METHENY במקום. אם כולם היו מעירים לך בפרטי האחרים לא היו מבינים שהטעית וחושבים שחוסר התגובה של האנשים היא בעצם הסכמה לדברים שנאמרו על ידך.
בקשר להסתייגות שנתת בפוסט הראשון שלך - זה נהיה באופנה.
boazj כתב ביקורת שלמה על המוצרים של MAPLESHADE בהסתייגות -
הוא טוען לאורך כל הביקורת שלא הבחין בהבדלים - אך בסוף כל פסקה ממליץ על המוצר ועל החברה.
אתה לא יכול להכנס במוצר כלשהו ובסוף להתחבא מאחורי "עד שלא אשמע לא אוכל לתת דעה".
או שתתן דעה מבוססת, או שבכלל אל תתן.
בקשר ל-"יתרונות" שלטענתך הרווחת במסע הרכישות המטורף שלך, זה ממש לא קשור אבל הייתי חייב להגיב;
אני רק מקווה שלא קנית את כל המוצרים האלה בשביל "הקשרים עם הסוחרים" או בשביל הגדלת הרפרנס ואפילו לא בשביל הפרגון מהחברים בפורום.
לא ככה עושים את זה וזו בהחלט לא הדרך.
אל תחשוב גם שאתה תופס סוחר בביצים רק בגלל ששפכת אצלו 10K ש"ח במכה אחת.
זה לא אומר שעכשיו אתה יכול לסדר מחירי חו"ל לכל השכונה...
אם כבר מדברים על יחסי סוחר-לקוח, אני חושב שהתוצאה ההפוכה מתקבלת, ואתה דווקא מצטייר בעיניהם כלקוח קל שאפשר לדחוף לו הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
tamiral,
אני חייב לצאת חוצץ.
הכוונה של נמר היתה שאם יש לך משהו אישית להגיד עליו/לו כמו שמסע הקניות שלו לא נראות לך נכונות - זה דבר לפרטי.
הפורום הוא לא פלטפורמה להתנגחויות אישיות ואין זה תורם, לא לפותח השירשור ולא לאחרים.
לעומת זאת, הערה עיניינית על מה שנאמר הוא רצוי ובדיוק בשביל זה הפורום קיים.
לכן, ההפרדה המתבקשת היא:
- אם זה לגופו של עיניין ויש בזה לתרום לאחרים - בפורום.
- אם זה לגופו של אדם וזה לא מעניין את כולם - בפרטי.
אני מבין גם את הצורך להציג את מהלכיו של נמר ברכישותיו כמשהו לא מומלץ כדי שאחרים לא יילכו בעקבותיו, אבל אז צריך לנתק את זה ממשהו אישי והמקום לדעתי לעשות את זה הוא בשירשור חדש או מאמר בנושא :"כיצד יש לקנות מערכת אודיו"....אם אתה מבין למה אני מתכוון....
אני חייב לצאת חוצץ.
הכוונה של נמר היתה שאם יש לך משהו אישית להגיד עליו/לו כמו שמסע הקניות שלו לא נראות לך נכונות - זה דבר לפרטי.
הפורום הוא לא פלטפורמה להתנגחויות אישיות ואין זה תורם, לא לפותח השירשור ולא לאחרים.
לעומת זאת, הערה עיניינית על מה שנאמר הוא רצוי ובדיוק בשביל זה הפורום קיים.
לכן, ההפרדה המתבקשת היא:
- אם זה לגופו של עיניין ויש בזה לתרום לאחרים - בפורום.
- אם זה לגופו של אדם וזה לא מעניין את כולם - בפרטי.
אני מבין גם את הצורך להציג את מהלכיו של נמר ברכישותיו כמשהו לא מומלץ כדי שאחרים לא יילכו בעקבותיו, אבל אז צריך לנתק את זה ממשהו אישי והמקום לדעתי לעשות את זה הוא בשירשור חדש או מאמר בנושא :"כיצד יש לקנות מערכת אודיו"....אם אתה מבין למה אני מתכוון....
גם אני לא מסכים עם מה שנמר כתב (וההסתייגות "לא שמעתי" היא בעיני לא מספיקה אחרי כמה וכמה משפטים שקוטלים את הרמקולים) אבל הגבתי לדבריו באופן עינייני. אם היה איזה מקום להגיב לדברים אחרים זה היה בשרשורים שדנו בהם ישירות.
חוץ מזה נמר...אז טעית. קורה לכולנו - בעיקר למי שכותב הרבה. אז לפעמים אתה טועה (ומקבל ביקורת כמו שרק אתה יודע) ותמשיך לכתוב (כמו שרק אתה יודע
).
חוץ מזה נמר...אז טעית. קורה לכולנו - בעיקר למי שכותב הרבה. אז לפעמים אתה טועה (ומקבל ביקורת כמו שרק אתה יודע) ותמשיך לכתוב (כמו שרק אתה יודע
נועם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חברים,
TAKE IT EASY...
נמר כתב את דעתו. אני אישית ממש לא מסכים איתה, אבל זכותו לכתוב אותה, לא צריך להתרגש.
אישית, אני גם מסכים שצריך לשמוע/לבדוק לפני שנותנים דעה קונקרטית, אבל נמר סייג את הדברים ואמר שלדעתו רמקול מרובה אלמנטים דורש איזון שצריך להעלות את המחיר.
אני אישית כותב פעמים רבות על דברים על הנייר ומעיר את דעתי על בסיס נתונים יבשים. כל עוד ברור שזו דעה על הספציפיקציות, אז אין לדעתי עם זה שום בעיה.
TAKE IT EASY...
נמר כתב את דעתו. אני אישית ממש לא מסכים איתה, אבל זכותו לכתוב אותה, לא צריך להתרגש.
אישית, אני גם מסכים שצריך לשמוע/לבדוק לפני שנותנים דעה קונקרטית, אבל נמר סייג את הדברים ואמר שלדעתו רמקול מרובה אלמנטים דורש איזון שצריך להעלות את המחיר.
אני אישית כותב פעמים רבות על דברים על הנייר ומעיר את דעתי על בסיס נתונים יבשים. כל עוד ברור שזו דעה על הספציפיקציות, אז אין לדעתי עם זה שום בעיה.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
מסכים עם כל מילה, ה "רצח אופי" הזה לא במקום. הוא סייג את דבריו בצורה שרבים אחרים לא טורחים לעשות תמיד.
וגם נימק את דעתו שבגלל שמדובר ברמקול מרובה אלמנטים במחיר יחסית לא יקר הוא לא מעריך שזה סטאפ איכותי וזאת הערכה מחושבת לדעתי (שגם ניתנה על ידי חברים אחרים בהזדמנויות שונות).
אגב, מי בכלל בחן את הקדמיים מרובי האלמטים והשווה אותם לאחרים שיוכל להחכים אותנו?
וחוץ מזה, לגבי ההערות הנבזיות לגבי מסע הקניות של נמר, את זה אני בכלל לא מבין, אם הבן אדם מצא משהו שמוצא חן בעיניו לפני ששמע מיליון דברים אחרים זה בסדר גמור וזכותו, אני בטוח שהוא מספיק נבון להבין שיש סיכוי שהיה מוצא משהו אחר שיותר ימצא חן בעיניו אם היה מחפש יותר אבל לפעמים סיפוק צרכים מהיר שווה את ההפסד הכספי שיכול להגרם ממנו, וכל אחד יעשה את החשבון לעצמו ולכיסו.
יאללה סולחה.
וגם נימק את דעתו שבגלל שמדובר ברמקול מרובה אלמנטים במחיר יחסית לא יקר הוא לא מעריך שזה סטאפ איכותי וזאת הערכה מחושבת לדעתי (שגם ניתנה על ידי חברים אחרים בהזדמנויות שונות).
אגב, מי בכלל בחן את הקדמיים מרובי האלמטים והשווה אותם לאחרים שיוכל להחכים אותנו?
וחוץ מזה, לגבי ההערות הנבזיות לגבי מסע הקניות של נמר, את זה אני בכלל לא מבין, אם הבן אדם מצא משהו שמוצא חן בעיניו לפני ששמע מיליון דברים אחרים זה בסדר גמור וזכותו, אני בטוח שהוא מספיק נבון להבין שיש סיכוי שהיה מוצא משהו אחר שיותר ימצא חן בעיניו אם היה מחפש יותר אבל לפעמים סיפוק צרכים מהיר שווה את ההפסד הכספי שיכול להגרם ממנו, וכל אחד יעשה את החשבון לעצמו ולכיסו.
יאללה סולחה.
HiFiMusic IL