DALI IKON 6 MK2 עם ONKYO 3007 ,איך נשמע ?
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אם אתה רוכש את הדאלי תרכוש גם את הסנטר התואם שלהם.ofer1973 כתב:הם מאוד בהירים וחסרי נפח ,אני רוצה לנסות להחליף אותם.LiorDrZ כתב:מה קרה ל AE שרכשת עם ה 3007?...
ZEEV
אם אני יבחר בהם ,איזה סנטר יתאים לשילוב ?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ללא ספק הסנטר שלהם ורצוי מאותה הסידרה על מנת , שלא יווצר מצב שמשאית ,שתעבור מימין לשמאל ולהפך, תשמע פתאום באמצע כמו מיני מינוורofer1973 כתב:הם מאוד בהירים וחסרי נפח ,אני רוצה לנסות להחליף אותם.LiorDrZ כתב:מה קרה ל AE שרכשת עם ה 3007?...
ZEEV
אם אני יבחר בהם ,איזה סנטר יתאים לשילוב ?...
מה נסגר בסוף עם הרסיבר וכניסת ה HDMI הבעיתית?
dali רמקולים נהדרים, אני חושב גם כן שהשילוב יהיה מצויין..ומאוד מאוזן.ofer1973 כתב:האם הרמקולים DALI IKON 6 MK2 עם הרסיבר ONKYO 3007 ,זה שילוב
טוב ?
לא ישמע בהיר מידיי ?...
יאללה מחכה כבר להתרשמויות ולהזמנה...
-
ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 507 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אתמול בערב הזמנתי את הרמקולים האלה יחד עם
הסנטר מאותה הסידרה ,אמור לבצע את ההחלפה בימים הקרובים.
לסנטר יש פורט קידמי ,יש הבדל לעומת פורט אחורי ?
איתי אני אשמח אם תבקר אצלי ,ואולי על הדרך תעזור לי עם הכיול
עכשיו רק חסר לי סאב נורמלי.
עכשיו רק חסר לי סאב נורמלי.
עופר.י
ofer1973 כתב:אתמול בערב הזמנתי את הרמקולים האלה יחד עם
עכשיו רק חסר לי סאב נורמלי....
Sunfire HRS10 הוא סאב לא נורמלי שיכול להתאים לך
נכון, הסאב הזה לא הכי מוזיקלי ברמת המחירים שלו אבל הוא נותן לך תחושה של אימה בסרטים, כל פיצוץ גורם לך לרצות לתפוס מחסה, הרעידות אדמה שבסרטים מגיעות אליך הביתה (תמונות נופלות, החלונות רועדים (כמעט נשברים) בקיצור חוויה. אני הסתובבתי יום שלם בחנויות, בדקתי סאבים בקטגוריית מחיר של עד 5000 ש"ח והגעתי למסקנה שהסאב הזה לוקח את כולם בגדול ואף מרשים יותר מסאבים יקרים ממנו. אני מציע לך לבדוק את בעצמך את כל הסאבים שיש ורק בסוף לבדוק אותו על מנת להעריך את העוצמה שלו.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אם אתה לא משתמש בסאב למוסיקה {כמוני למשל} אז זה יורד מהפרק, איך ה voldyne spl 1200 ultra בהשוואה ל HRS12 של סאנפייר ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
מבלי לזלזל בתקציב שלך לסאב (5000 ש"ח זה סכום מכובד) אי אפשר להנות מכל העולמות בלי לשלם הרבה יותר ממה שאתה מוכן לשלם. זה נכון לסאבים וזה נכון גם לגבי רמקולים. אתה צריך איפשהו להתפשר, הHRS 10 יתן לך את החוויה הקולנועית הטובה ביותר מהסיבות שכבר כתבתי. אם אתה רוצה סאב יותר מוזיקלי שיעשה עבודה טובה גם בסטריאו וגם בק"ב אז תבדוק את הסאבים של מוניטור אודיו או TANNOY.
סאב מעניין נוסף ששווה לך לבדוק: http://www.aviyaffe.com/product/323/96/ ... Gallo/TR-2
סאב מעניין נוסף ששווה לך לבדוק: http://www.aviyaffe.com/product/323/96/ ... Gallo/TR-2
בקיצור ולעניין תבדוק את כל הסאבים שהצעתי ותבחר מה הכי מתאים לך, כל סאב עם היתרונות והחיסרונות שלו. בסך הכל מדובר בפירמות טובות שנותנות תמורה עבור הכסף. לדעתי אחרי שתשמע את הHRS ותשווה אותו לסאבים האחרים תבחר בו. בק"ב הוא משאיר את כל המתחרים עם האבק מאחור.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה לא באמת שואל נכון ?ofer1973 כתב:כמה כסף צריך להוסיף כדי להנות גם מסטריאו ?...
איך אפשר לכמת משהו שהוא סובייקטיבי ? מה הקשר בין כמות הכסף להנאה ?
אחד יכול להנות מרמקול ב 600 שקלים והשני יכול לסבול מרמקול ב 600000 שקלים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי