תמונות בdvico s1
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
שמים קובץ JPG בשם FOLDERohadmar כתב:כיצד ניתן לשים תמונה (thumbnail), במקום שם הקובץ כדי שייראה יותר מסודר?
לדוג' תמונה של אלטון ג'ון במקום סתם שם של הקובץ.....
או משתמשים בתוכנת TVIXIE כדי לייצר גרפיקה
כמו כן התפריט SETUP ו SYSTEM ו רשימת סוג קובץ מעבירים ל תקייה וכריכות
תודה, אבל אני לא מתכוון לשים תמונה ליד קובץ ההפעלה, אלא שבמקום קובץ ההפעלה או לחלופין התיקייה שאליה אני נכנס כדי ללחוץ על קובץ ההפעלה לא תופיע כסתם תיקייה אלא כתמונה בשיוך לסרט/הופעה שאני רוצה לראות...arotman כתב:שמים קובץ JPG בשם FOLDERohadmar כתב:כיצד ניתן לשים תמונה (thumbnail), במקום שם הקובץ כדי שייראה יותר מסודר?
כמו כן התפריט SETUP ו SYSTEM ו רשימת סוג קובץ מעבירים ל תקייה וכריכות...
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
זה בדיוק מה שעושה תוכנת TVIXIE ביחד עם ה JUKEBOX הבסיסי של ה TVIX.ohadmar כתב:תודה, אבל אני לא מתכוון לשים תמונה ליד קובץ ההפעלה, אלא שבמקום קובץ ההפעלה או לחלופין התיקייה שאליה אני נכנס כדי ללחוץ על קובץ ההפעלה לא תופיע כסתם תיקייה אלא כתמונה בשיוך לסרט/הופעה שאני רוצה לראות...arotman כתב:שמים קובץ JPG בשם FOLDERohadmar כתב:כיצד ניתן לשים תמונה (thumbnail), במקום שם הקובץ כדי שייראה יותר מסודר?
כמו כן התפריט SETUP ו SYSTEM ו רשימת סוג קובץ מעבירים ל תקייה וכריכות......
טוב שמחה מוקדמת.. עדיין חלק כן וחלק לא אין לי מושג למה..
מה שכן בחלק מהתיקיות התווסף לי עוד קובץ שאלוהים יודע מאיפה הוא בא, זה קובץ של אותה תמונה ששמתי כאילו שיכפול אבל עם סיומת ico.
מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה?
מה שכן בחלק מהתיקיות התווסף לי עוד קובץ שאלוהים יודע מאיפה הוא בא, זה קובץ של אותה תמונה ששמתי כאילו שיכפול אבל עם סיומת ico.
מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה?
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
כדי שענין הגרפיקה יעבוד אתה צריך לשים את כל הסרטים תחת ספריה בשם MOVIEthom כתב:טוב שמחה מוקדמת.. עדיין חלק כן וחלק לא אין לי מושג למה..
מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה?...
את התמונות תחת PHOTO ואת המוזיקה תחת MUSIC כמו שרשום בחלק העליון של השלט
קובת ה UCO מיוצר על ידי ה DVICO כדי לשפר ביצועים בעת קריאת קיר של סרטים.
כדי לראות תמונה כל סרט צריך להיות בתיקיה משל עצמו כאשר קובץ FOLDER.JPG משמש
לכריכות ו TVIX.JPG לתקצירים, תוכנות כמו TVIXE ו MYMOVIES יודעות לייצר גרפיקה מתאימה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תבדוק שאין לך מחיצות תחת המחיצה הראשית ( זו עם שם הסרט ).thom כתב:טוב שמחה מוקדמת.. עדיין חלק כן וחלק לא אין לי מושג למה..
מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה?...
ה S1 רגיש לסוג הקבצים שיש לו בתוך המחיצות.
נתקלתי באותה תופעה בדיוק. אם היו לי מחיצות משנה לא ראיתי את התמונה של הסרט.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
את התמונות אני אמור לשים בתיקיית התמונות?
הן לא אמורות להיות בתיקייה שבא יושב הקובץ של הסרט?
זאת אומרת פותח תקייה שם בתוכה את הסרט (mkv) שם בתוכה גם תמונה שבא לי עליה וקורא לתמונה folder מעביר ל S1 ובזה סיימתי לא? כל זה בהנחה שאני לא רוצה לעבוד עם tvixie אלא רק הצגת תמונות על גבי הקבצים במקום שמות..
אגב אני עם mac סתם שתדעו אולי זה חשוב...
לגבי מחיצות קצת לא נעים לי אבל, אתה מתכוון לתיקיה נוספת בתוך התיקיה של הסרט לזה קוראים מחיצה? כי אם כן אז אין לי מחיצות...
תודה מראש.
Thom
הן לא אמורות להיות בתיקייה שבא יושב הקובץ של הסרט?
זאת אומרת פותח תקייה שם בתוכה את הסרט (mkv) שם בתוכה גם תמונה שבא לי עליה וקורא לתמונה folder מעביר ל S1 ובזה סיימתי לא? כל זה בהנחה שאני לא רוצה לעבוד עם tvixie אלא רק הצגת תמונות על גבי הקבצים במקום שמות..
אגב אני עם mac סתם שתדעו אולי זה חשוב...
לגבי מחיצות קצת לא נעים לי אבל, אתה מתכוון לתיקיה נוספת בתוך התיקיה של הסרט לזה קוראים מחיצה? כי אם כן אז אין לי מחיצות...
תודה מראש.
Thom