תערובת חדשה, יעוץ לגבי אריזה ומשלוח, וכן אפשרות לקבל סמפל
יש לי תערובת חדשה ואני מעוניין לחלק סמפלרים לחברים, כמובן בחינם, השאלה היא איך לארוז ולשלוח אותם בדואר.
אשמח גם לשלוח סמפלרים לחברי הפורום ולקבל Feedback.
נ.ב. בכוונה לא כתבתי שום דבר על התערובת עצמה, כיוון שחוש הטעם מושפע גם מהדימיון, ואני רוצה לקבל רשמים אובייקטיבים.
נ.ב. בכוונה לא כתבתי שום דבר על התערובת עצמה, כיוון שחוש הטעם מושפע גם מהדימיון, ואני רוצה לקבל רשמים אובייקטיבים.
shtud כתב:יש לי תערובת חדשה ואני מעוניין לחלק סמפלרים לחברים, כמובן בחינם, השאלה היא איך לארוז ולשלוח אותם בדואר.
נ.ב. בכוונה לא כתבתי שום דבר על התערובת עצמה, כיוון שחוש הטעם מושפע גם מהדימיון, ואני רוצה לקבל רשמים אובייקטיבים....
אני רואה שאף אחד לא ממש מתלהב, אז אני אשאל את זה באופן אחר.
יש לי שקיאות פסגור שבהם אני יכול להכניס 30 גר' קפה קלוי, האם נראה לכם שזה קצת מדאי? ואם כן כמה קפה אני צריך להכניס בשביל שזה יהיה דוגמית ראויה לשמה. (כשמדובר על משהוא עסקי אני שולח שקית של 250 או קילו אבל לשלוח ל 40 אנשים 250 גרם בדואר נראה לי מטורף).
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני יכול להעיד על עצמי שאני מוכן בכיף לבדוק אבל 250 גרם ולא בחינם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
טוב קיבלתי את הקפה אתמול, למרות שהקלייה לא כהה הקפה מר.
נראה לי שיש סומטרה ורובוסטה כנראה מונסון מלאבר.
בקפוצ'ינו הוא היה לי יותר טעים מבאספרסו.
חובבי דאנזי יאהבו את אהתערובת הזאת - אספרסו רויאל.
(לא מצאתי שערות שלך בקפה - אולי הן נשרפו בקלייה?...)
מחר אני אתן לאחי לטעום ונראה מה הוא יגיד.
נראה לי שיש סומטרה ורובוסטה כנראה מונסון מלאבר.
בקפוצ'ינו הוא היה לי יותר טעים מבאספרסו.
חובבי דאנזי יאהבו את אהתערובת הזאת - אספרסו רויאל.
(לא מצאתי שערות שלך בקפה - אולי הן נשרפו בקלייה?...)
מחר אני אתן לאחי לטעום ונראה מה הוא יגיד.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
שמעו הבחור הביא רעיון יפה, אם נתחיל חוץ מלשתף ״מתכונים״ גם לשתף תערובות אמיתיות זו אחלה דרך לבדוק אץ מה שאנחנו רוקחים.
אני מאמין שרובנו כמוני עושים ניסיונות על כל מכר שעובר במקרה ובעצם מאנשים שאין להם טעם בתחום
בקיצור רעיון התפתחותי מעולה!
מנהלים מקווה שתחשבו על הרעיון
ואני מוכן להצתרף לדבוטאנט ולהתנסות בתערובת שלך אבל גם אני אעדיף לשלם על המנה
ו30 ג זו כמות קצת בעייתית מכוון שרק כיול המטחנה תצרוך כחצי ממנה אם לא את כולה
אני מאמין שרובנו כמוני עושים ניסיונות על כל מכר שעובר במקרה ובעצם מאנשים שאין להם טעם בתחום
בקיצור רעיון התפתחותי מעולה!
מנהלים מקווה שתחשבו על הרעיון
ואני מוכן להצתרף לדבוטאנט ולהתנסות בתערובת שלך אבל גם אני אעדיף לשלם על המנה
ו30 ג זו כמות קצת בעייתית מכוון שרק כיול המטחנה תצרוך כחצי ממנה אם לא את כולה
אני חושב שבמקרה הזה הצבע לא כ"כ משקף כיוון שמדובר בקלייה מאוד איטית, אבל מעניין אותי אם אתה חושב שזה יכול לעבוד בטור "אספרסו איטלקי סטנדרטי" או שזה לא מספיק מאוזן.
הייתי שמח לשמוע קצת יותר על הטעם של התערובת, אם כי הניחוש שלך לא רע בכלל.
בקשר להרכב, הרובוסטה היא שרי AA והיא מהוה כ 17% מהתערובת , אני חושב שבגדול אנשים אוהבים "להרגיש את הקפה" וגם זה מגביר את הקרמה.
ולגבי מחיר כמה נראה לך שזה שווה.
ממש תודה
נ.ב. לפי החוות דעת שלך נראה לי שהשם דבוטנט לא ממש מתאים לך אני מציע שתקרא לעצמך "אל בריסטה"
הייתי שמח לשמוע קצת יותר על הטעם של התערובת, אם כי הניחוש שלך לא רע בכלל.
בקשר להרכב, הרובוסטה היא שרי AA והיא מהוה כ 17% מהתערובת , אני חושב שבגדול אנשים אוהבים "להרגיש את הקפה" וגם זה מגביר את הקרמה.
ולגבי מחיר כמה נראה לך שזה שווה.
ממש תודה
נ.ב. לפי החוות דעת שלך נראה לי שהשם דבוטנט לא ממש מתאים לך אני מציע שתקרא לעצמך "אל בריסטה"
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
האמת שרעיון ממש נחמד. השאלה היא איך מבצעים אותו. פשוט ע"י הודעות בפורום?eliel1010 כתב:שמעו הבחור הביא רעיון יפה, אם נתחיל חוץ מלשתף ״מתכונים״ גם לשתף תערובות אמיתיות זו אחלה דרך לבדוק אץ מה שאנחנו רוקחים....
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
הרעיון הוא די פשוט, השאלה כמה הוא יעבוד אבל שווה לנסותmoti_r כתב:האמת שרעיון ממש נחמד. השאלה היא איך מבצעים אותו. פשוט ע"י הודעות בפורום?eliel1010 כתב:שמעו הבחור הביא רעיון יפה, אם נתחיל חוץ מלשתף ״מתכונים״ גם לשתף תערובות אמיתיות זו אחלה דרך לבדוק אץ מה שאנחנו רוקחים.......
הדעה שלי פשוט לפתוח שרשור ולתת לזה לזרום, כל אחד יעבוד לפי הנוחות שלו יש כאלו שיעדיפו לעשות החלפות ״אני שולח לך 250g אתה שולח לי משלך״ ואז יש פה גם סוג של הדדיות ביניהם, יש כאלו שירצו רק לשלוח נגיד כמות שיגדירו מראש ועוד אופציות.
השאלה שכן עולה מהרעיון זה איך שולחים, בסופו של דבר לרובנו בבית אני מאמין שאין שקיות מתאימות להעברת קפה ושקית אוכל לא נראה לי תעשה את העבודה במיוחד אחרי הטירטורים שהיא תעבור בדואר