PS50C7000 או THP50V20
3D מעניין אותך ? גם אם כרגע לא כדאי שתנסה ! מנסיון חוויה מדהימה......................
לא הייתי רוכש בסכומים כאלה מסך ללא תלת מימד. לכן הבחירה שלך צריכה להיות C7000.
בלי קשר גם כמסך 2D איני חושב שהוא נופל במשהו מהV20.
לא הייתי רוכש בסכומים כאלה מסך ללא תלת מימד. לכן הבחירה שלך צריכה להיות C7000.
בלי קשר גם כמסך 2D איני חושב שהוא נופל במשהו מהV20.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בתחילה עושה רושם של בחירה קשה מכוון ששני המסכים הם מהמצויינים שיש ובמחיר דומה.
אבל...כמו שדור כבר אמר, 3D הוא פיצ'ר שקשה לעמוד בפניו כמו גם ההמרה מתוכן 2D ל3D שמוסיף לחווית הצפיה.
צריך לקחת בחשבון שגם המעבד במסכי 3D הוא מעבד חזק יותר ולכן יתן ביטוי גם בתמונה מעולה בתוכן 2D.
הבחירה כאן בסופו של דבר, נראית לי בחירה די קלה. C7000.
אבל...כמו שדור כבר אמר, 3D הוא פיצ'ר שקשה לעמוד בפניו כמו גם ההמרה מתוכן 2D ל3D שמוסיף לחווית הצפיה.
צריך לקחת בחשבון שגם המעבד במסכי 3D הוא מעבד חזק יותר ולכן יתן ביטוי גם בתמונה מעולה בתוכן 2D.
הבחירה כאן בסופו של דבר, נראית לי בחירה די קלה. C7000.
ניסיתי לחפש אותה כדי להתרשם, אבל נראה כי אין אף חנות שמחזיקה אותה בתצוגה ולכן הדרך היחידה היא לראות אותה אצל מישהו שכבר רכש אותה...ynet29 כתב:אכן עושה רושם כי ה C7000 עדיפה.
די מדהים שאין את זה ביבוא רישמי
השאלה עכשיו אם אפשר לראות אותה ,ומה המחיר...
Natural Born Gamer
- טלHD
- גורו

תבדוק עם א.ל.מ אם הם מתכוונים להציג את ה 63C7000 בקרנבל החשמל.
יש סיכוי די טוב שכן.
יש סיכוי די טוב שכן.
- טלHD
- גורו

או אצלך בביתfirebird כתב:או באלמ בהרצליה פיתוח בגודל 63...
א. הנושא של הצבירות עדין מציק לי למרות שהתופעה הולכת ופוחתת (אני אוהב לראות בקוטנרסט ובהירות יחסים גבוהים באזור וקשה לי להתפשר על כך...)
ב. למרות מאמצי הכיול והמלצות שקיבלתי מפורומים מחו"ל, עדין התמונה נראית לי חלבית מדי ולא מספיק חיה.
ב. למרות מאמצי הכיול והמלצות שקיבלתי מפורומים מחו"ל, עדין התמונה נראית לי חלבית מדי ולא מספיק חיה.
הפתרון בשבילך הוא מסך LED ברמה גבוהה ידידי היקר !ohadmar כתב:א. הנושא של הצבירות עדין מציק לי למרות שהתופעה הולכת ופוחתת (אני אוהב לראות בקוטנרסט ובהירות יחסים גבוהים באזור וקשה לי להתפשר על כך...)
ב. למרות מאמצי הכיול והמלצות שקיבלתי מפורומים מחו"ל, עדין התמונה נראית לי חלבית מדי ולא מספיק חיה....
באמת כמעט הלכתי על הלד 52 החדשה של שארפ, בסוף החלטתי לחסוך את הכמה אלפים. בדיעבד אני די מתחרט על כך.dor8 כתב:הפתרון בשבילך הוא מסך LED ברמה גבוהה ידידי היקר !ohadmar כתב:א. הנושא של הצבירות עדין מציק לי למרות שהתופעה הולכת ופוחתת (אני אוהב לראות בקוטנרסט ובהירות יחסים גבוהים באזור וקשה לי להתפשר על כך...)
ב. למרות מאמצי הכיול והמלצות שקיבלתי מפורומים מחו"ל, עדין התמונה נראית לי חלבית מדי ולא מספיק חיה.......
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לא יודע לגבי הצבירות, אבל לגבי הכיול אני בטוח שזה פתיר.ohadmar כתב:א. הנושא של הצבירות עדין מציק לי למרות שהתופעה הולכת ופוחתת (אני אוהב לראות בקוטנרסט ובהירות יחסים גבוהים באזור וקשה לי להתפשר על כך...)
ב. למרות מאמצי הכיול והמלצות שקיבלתי מפורומים מחו"ל, עדין התמונה נראית לי חלבית מדי ולא מספיק חיה....
- טלHD
- גורו

קבל כיול מומלץ...מתקבלת תמונה חמה ומפורטת מאוד ! (דומה מאוד לTHX של פנאסוניק):ohadmar כתב:ב. למרות מאמצי הכיול והמלצות שקיבלתי מפורומים מחו"ל, עדין התמונה נראית לי חלבית מדי ולא מספיק חיה....
http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/ ... ation.html
תודה אחי, אבל הבעיה היא שהכיול הזה מתאים למודל האמריקאי, שם יש מצבים נוספים של cal-day וcal-night, מה שאין במודל האירופאי...טלHD כתב:קבל כיול מומלץ...מתקבלת תמונה חמה ומפורטת מאוד ! (דומה מאוד לTHX של פנאסוניק):ohadmar כתב:ב. למרות מאמצי הכיול והמלצות שקיבלתי מפורומים מחו"ל, עדין התמונה נראית לי חלבית מדי ולא מספיק חיה....
http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/ ... ation.html...
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני מניח שאתם בטח כבר מכירים את זה אבל יש בחור בשם דניס תומסן מדנמרק
שעל פי הפרמטרים שלו אנשים בAVSFORUMS v האנגלי מכיילים.
אני לא אהבתי את הכיול שיצא שם
הנה הלינק:
http://dennisthomsen.dk/2010/08/samsung ... 8000-test/
שעל פי הפרמטרים שלו אנשים בAVSFORUMS v האנגלי מכיילים.
אני לא אהבתי את הכיול שיצא שם
הנה הלינק:
http://dennisthomsen.dk/2010/08/samsung ... 8000-test/
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
הכיול לא מתאים גם כי הC7000 האירופית מקבילה לC8000 האמריקאית ולא לC7000 האמריקאיתohadmar כתב:תודה אחי, אבל הבעיה היא שהכיול הזה מתאים למודל האמריקאי, שם יש מצבים נוספים של cal-day וcal-night, מה שאין במודל האירופאי...טלHD כתב:קבל כיול מומלץ...מתקבלת תמונה חמה ומפורטת מאוד ! (דומה מאוד לTHX של פנאסוניק):ohadmar כתב:ב. למרות מאמצי הכיול והמלצות שקיבלתי מפורומים מחו"ל, עדין התמונה נראית לי חלבית מדי ולא מספיק חיה....
http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/ ... ation.html......
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......