מיזוג של חברת DVICO TVIX ???
-
oznav
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 31
משהו יכול לאשר מה שפורסם פה ?
http://forum.xtreamer.net/topic/18557-dvicotvix-out-of-
market/page__p__156961__hl__dvico__fromsearch__1#entry156961
**** כותרת הפוסט שונתה על ידי הכותב לבקשת מנהל הפורום ובכדי לא לפגוע ברגשות הציבור.
http://forum.xtreamer.net/topic/18557-dvicotvix-out-of-
market/page__p__156961__hl__dvico__fromsearch__1#entry156961
**** כותרת הפוסט שונתה על ידי הכותב לבקשת מנהל הפורום ובכדי לא לפגוע ברגשות הציבור.
נערך לאחרונה על ידי oznav ב 16/12/2010 11:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אי אפשר להכנס לקישור אם לא חברים בפורום
תן תקציר
תן תקציר
-
oznav
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 31
הנה מה שפורסם
אחד ממנהלי הפורום של אקסטרימר הרשמי פרסם הודעה בה הוא מציין שחברת DVICO והמותג TViX התמזגו לתוך חברה אחרת שרכשה אותם. חברה לא מוכרת לי לפחות. נראה ש Dvico נרכשו או התמזגו או מה שלא תרצו לקרוא לזה לתוך חברה אחרת שעוסקת בייצור ציפסטים.
הטיימינג של ההודעה שלהם בדיוק לפני חג המולד שנחשב "תקופת הקניות החמה" תמוהה ומסביר את העיכובים שהיו לחברה בשחרור מוצר חדש שלהם שתוכנן להיות מבוסס אנדרויד.
הנה הדברים במקורם :
Hi,
I been researching Dvico-Tvix for some time now, I been also following there firmware releases over time to see
what intresting stuff they might be working on and developing. As a main competitor to Xtreamer, there products
have often been of high quality and good stability but very expensive. It has come as a shock to me that
they have annouced merger and therefore seems like they might be exiting market. A merger is can be seen as a good
or bad thing but in this case it seems to not be so good.
Please read official statement below:
Dear Valuable Partners
We would like to report out of official merging between DViCO and Winix from January, Year 2011.
Wonik ( http://www1.wonik.com/eng/index.asp ) has 5 different business sectors of companies.
For instance, there are Semiconductor, Construction/Leisure, Trade/Distribution, Electricity/Electron, Finance.
Dvico and Winix is the part of family member in Electricity / Electron.
Through much discussion for two companies, we are looking into the possibility of merging as a way to lead the STB and DMP market in the world.
Dvico has been leading the media player trend in the market.
Winix has affluent experience of STB area, enough capability of production, and logistic systems.
And also, Wonik group will support us in various way to lead the market in the next year.
Any potential merger would take one or two months to complete from now on.
The brand, “TViX” still remains for the market, and we will develop more attractive and customer friendly product in next year.
We will leap to be the world leading brand in DMP/STB.
To make this project successfully, your support will be the biggest help and encouragement more than anything else.
For further information, we will keep informing you and also we can freely talk with each other.
ואז מנהל הפורום אישר אותם וכתב :
We can confirm this info . We were reported same information.
Dvico was always respected competitor with good products and roadmap indeed.
It is putting their product firmware updates in question . the timing of the "merger" just before christmas which is considered "hot season" is not promising as well. usually "merger" is when Big company "buy out" the small company . in this case looks like Dvico was bought by another. Seems like the other way around which does not look good.
Rumours in the korea scene say that their president left and vast majority of their RD staff left also . We cannot confirm this rumour.
Anyway, we wish them luck. They were always respected friends with good products and role model to all in the industry and maybe continue to be so after merger.
ונתן גם 2 לינקים שבהם יש הכרזה רשמית של החברה הרוכשת.
http://translate.google.com/translate?h ... %26cate%3D
http://translate.google.com/translate?h ... out_us.htm
הטיימינג של ההודעה שלהם בדיוק לפני חג המולד שנחשב "תקופת הקניות החמה" תמוהה ומסביר את העיכובים שהיו לחברה בשחרור מוצר חדש שלהם שתוכנן להיות מבוסס אנדרויד.
הנה הדברים במקורם :
Hi,
I been researching Dvico-Tvix for some time now, I been also following there firmware releases over time to see
what intresting stuff they might be working on and developing. As a main competitor to Xtreamer, there products
have often been of high quality and good stability but very expensive. It has come as a shock to me that
they have annouced merger and therefore seems like they might be exiting market. A merger is can be seen as a good
or bad thing but in this case it seems to not be so good.
Please read official statement below:
Dear Valuable Partners
We would like to report out of official merging between DViCO and Winix from January, Year 2011.
Wonik ( http://www1.wonik.com/eng/index.asp ) has 5 different business sectors of companies.
For instance, there are Semiconductor, Construction/Leisure, Trade/Distribution, Electricity/Electron, Finance.
Dvico and Winix is the part of family member in Electricity / Electron.
Through much discussion for two companies, we are looking into the possibility of merging as a way to lead the STB and DMP market in the world.
Dvico has been leading the media player trend in the market.
Winix has affluent experience of STB area, enough capability of production, and logistic systems.
And also, Wonik group will support us in various way to lead the market in the next year.
Any potential merger would take one or two months to complete from now on.
The brand, “TViX” still remains for the market, and we will develop more attractive and customer friendly product in next year.
We will leap to be the world leading brand in DMP/STB.
To make this project successfully, your support will be the biggest help and encouragement more than anything else.
For further information, we will keep informing you and also we can freely talk with each other.
ואז מנהל הפורום אישר אותם וכתב :
We can confirm this info . We were reported same information.
Dvico was always respected competitor with good products and roadmap indeed.
It is putting their product firmware updates in question . the timing of the "merger" just before christmas which is considered "hot season" is not promising as well. usually "merger" is when Big company "buy out" the small company . in this case looks like Dvico was bought by another. Seems like the other way around which does not look good.
Rumours in the korea scene say that their president left and vast majority of their RD staff left also . We cannot confirm this rumour.
Anyway, we wish them luck. They were always respected friends with good products and role model to all in the industry and maybe continue to be so after merger.
ונתן גם 2 לינקים שבהם יש הכרזה רשמית של החברה הרוכשת.
http://translate.google.com/translate?h ... %26cate%3D
http://translate.google.com/translate?h ... out_us.htm
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
אריה ???
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
פותח השירשור חשוד בעיני כעוסק בתחום או בעל אינטרס נגדי.
לחיצה על חיפוש הודעות שלו מאושש את החשדות.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... thor=oznav
לחיצה על חיפוש הודעות שלו מאושש את החשדות.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... thor=oznav
- טלHD
-
- גורו

חיים תירגע, הכל בסדרחיים כתב:אריה ???...
עוד מעט פותח השירשור יתגלה במערומיו....
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
טל גשש בלש
העם דורש..... כל מיני דברים
- Rino
-
- חבר מכור קשה

כולה הביא ציטוט,
מה איכפת לי , יש לי DUNE
מה איכפת לי , יש לי DUNE
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
יאללה אתה סתם מתגעגעRino כתב:כולה הביא ציטוט,
מה איכפת לי , יש לי DUNE...
- Rino
-
- חבר מכור קשה

איזה מתגעגע,
ה 6500 וה 6600 אצלי פה צועקים לי שאני אדליק אותם קצת
ה 6500 וה 6600 אצלי פה צועקים לי שאני אדליק אותם קצת
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
אני מציע להרגיע את הרוחות , אכן היו שמועות על אפשרות רכישה של TVIX בחודשים האחרונים
על ידי חברה גדולה יותר , אני אנסה לקבל מידע רשמי מחר.
על ידי חברה גדולה יותר , אני אנסה לקבל מידע רשמי מחר.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
אלו לא שמועות, אלא ידיעות שכנראה מבוססות היטב.
עדיין לא ברור אם הצעד הזה יהיה לטובה או לרעה.
עדיין לא ברור אם הצעד הזה יהיה לטובה או לרעה.
- טלHD
-
- גורו

בדר"כ שחב' גדולה רוכשת חברה קטנה היא רק מעצימה ומקדמת אותה מכוון שיש לה יותר משאבים כלכליים.ziv_r כתב:אלו לא שמועות, אלא ידיעות שכנראה מבוססות היטב.
עדיין לא ברור אם הצעד הזה יהיה לטובה או לרעה....
רכישה כזו מתבצעת ברגע שהחב' הגדולה מאמינה שתוכל להרוויח מזה וזה מראה את האמון ב DVICO והפוטנציאל שלה.
אם תתבצע רכישה כזו, לדעתי DVICO רק תוכל לדהור קדימה ולגדול מהר יותר.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
טל
אז יש דברים בגו.....
אז יש דברים בגו.....
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
זו התגובה הרשמית שקיבלתי הרגע ממנכ"ל ט.ר מר גיל לייזר לשאלה של עיתונאי:
חברת dvico נרכשה על ידי חברת החזקות קוראינית, חברה ציבורית הנסחרת בבורסה הקוראנית.
הרכישה ,על פי החברה, במטרה להזרים כסף ולשמר את tvix, כמותג המוביל בעולם.
על פי המידע שלנו אין כל שינוי בקו המוצרים ל 2011 אשר טומן בחובו מכשירי אנדרואיד שונים.
אני לא מכיר אף רכישה של חברה במטרה לסגור אותה, אלא להפך, להשקיע ולמנף את יכולות החברה.
אנא שים לב שהידיעה השקרית הנל פורסמה עי המתחרה העיקרי של החברה***** שאינו יכול להתחרות בשדה הטכנולוגי ולכן בוחר בהשמצות....
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 15/12/2010 22:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

טלHD,
ולפעמים החברה הגדולה קונה אחרת קטנה מסיבות עסקיות נטו כמו חיסול מתחרים או על מנת לבצע דריכת רגל בשוק אליו החברה רוצה להכנס בחזון שלה. יש אינספור סיבות נוספות לדבר ועכשיו אי אפשר לדעת מה יהיה בגורל DViCO.
ולפעמים החברה הגדולה קונה אחרת קטנה מסיבות עסקיות נטו כמו חיסול מתחרים או על מנת לבצע דריכת רגל בשוק אליו החברה רוצה להכנס בחזון שלה. יש אינספור סיבות נוספות לדבר ועכשיו אי אפשר לדעת מה יהיה בגורל DViCO.
- טלHD
-
- גורו

קראת את התגובה הרשמית של גיל?ziv_r כתב:טלHD,
ולפעמים החברה הגדולה קונה אחרת קטנה מסיבות עסקיות נטו כמו חיסול מתחרים או על מנת לבצע דריכת רגל בשוק אליו החברה רוצה להכנס בחזון שלה. יש אינספור סיבות נוספות לדבר ועכשיו אי אפשר לדעת מה יהיה בגורל DViCO....
כמעט 1:1 למה שכתבתי (גם בנוגע לפותח השירשור).
בוא נדבר עוד שנה....אני מהמר על זה ש DVICO תהיה החב' מס' 1 בשוק. עם שליטה ללא עוררין.
קבענו?
- טלHD
-
- גורו

חיים,חיים כתב:טל
אז יש דברים בגו........
איזה בגו...
תקרא את מה שגיל כתב...
פותח השירשור אכן יתגלה במערומיו...הוא
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

טלHD,
ואתה באמת חושב שהיבואן יכול להגיב בצורה אחרת מאיך שהוא הגיב?
אי אפשר להגדיר היום שום חברה כמספר אחת. יש כאלה שיש להן יותר פיצ'רים, יש כאלה שמוכרים יותר, כל אחד יכול להכריז את זה איך שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואין לזה שום משמעות.
אי אפשר להגדיר היום שום חברה כמספר אחת. יש כאלה שיש להן יותר פיצ'רים, יש כאלה שמוכרים יותר, כל אחד יכול להכריז את זה איך שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואין לזה שום משמעות.
- טלHD
-
- גורו

זיו, זה בדיוק מה שכתבתי,ziv_r כתב:טלHD,
אי אפשר להגדיר היום שום חברה כמספר אחת. יש כאלה שיש להן יותר פיצ'רים, יש כאלה שמוכרים יותר, כל אחד יכול להכריז את זה איך שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואין לזה שום משמעות....
זו הסיבה שהיא נרכשה....כדי להפוך אותה לחב' מס' 1 ללא מתחרים בצד ומלפנים.....
ודרך אגב, גם פורש היא לא מס' 1 במכירות...זה אומר שהיא פחות טובה טכנולוגית או פחותה בפיצ'רים מהחב' המובילות במכירות?
ומה"עולם שלנו"...B&W או חב' HI-END אחרות שלא מובילות במכירות.... זה אומר משהו על איכותן או על מס' הפיצ'רים שלהן? ממש לא....
השאלה המעניינת היא אם החב' שרכשה את DVICO מכוונת לאיכות או כמות.
להפוך את DVICO ו TVIX למותג HI-END ולסטרימר הטוב ביותר בעולם או לנמכר ביותר בעולם.
מכוון שזה בדר"כ לא הולך ביחד...