לא צריך מעבדה.
אתה מדבר איתם בטלפון, אומר שאתה רוצה לפתוח את המכשיר לסימפרי.
הם אומרים לך לחכות איזה יום יומיים, ואז אתה צריך לשים במכשיר סים זר ולחבר אותו לאייטונס שיעבור אקטיבציה.
uriler כתב:לא צריך מעבדה.
אתה מדבר איתם בטלפון, אומר שאתה רוצה לפתוח את המכשיר לסימפרי.
הם אומרים לך לחכות איזה יום יומיים, ואז אתה צריך לשים במכשיר סים זר ולחבר אותו לאייטונס שיעבור אקטיבציה.
מרגע זה הוא פתוח.
...
אשמח אם תוכל להסביר אחי. מהיום הראשון הודעתי לחברת פלאפון שאני הוא זה שישתמש במכשיר וביקשתי שהשליח שמגיע אלי על מנת למסור לי את האייפון יפתח לי אותו לסים פרי. נאמר לי שזה בלתי אפשרי. עוד היום שוחחתי עם פלאפון , לפני שהגיע השליח, וביקשתי שיביאו לי את האייפון בלי מיקרו סים כי אשתי לא תשתמש באייפון. הם אמרו שאין להם ברירה וזה חלק מתהליך מסירת האייפון ללקוח. כך שהחברה כבר יודעת מזה מספר ימים שאני רוצה לפתוח את האייפון לסים פרי. מחר אני אקבל מיקרו סים של אורנג' ואז מה לעשות..... אודה למדריך כלשהו.. מה הכוונה שITUNES תעשה אקטיבציה למכשיר...? איך? באופן אוטומטי..?
אל תחפש מדריכים.
גש למרכז השירות הקרוב, תדרוש פתיחה של המכשיר לכל סים (SimFree) ותשלם את הסכום של כ-100 ש"ח.
כך לא תסתבך עם פריצות ובכל שדרוג תצטרך להמתין כדי לראות אם כבר יצאה פריצה לגירסה או לא.
blknom1,
לא צריך שום מדריך.
התהליך פשוט:
1. אתה מתקשר לפלאפון, אומר להם שאתה רוצה לפתוח את המכשיר לסים פרי.
2. הם מחייבים אותך (באישורך) בסכום של כ 100 ש"ח ומבקשים שתיתן להם את הזיהוי של המכשיר (IMEI) שניתן למצוא בהגדרות המכשיר->אודות.
3. הם מעבירים את ה IMEI לחברת אפל.
4. אפל מאשרים את שחרור המכשיר לפי ה IMEI (מנסיוני, התהליך אורך כיומיים מרגע השיחה לחברה הסלולרית בארץ).
5. פלאפון יודיעו (או שלא) שהתהליך הושלם.
6. אתה מכניס לאייפון את הסים ה"זר" (אורנג'), מחבר אותו לאייטונס והתוכנה תודיע לך שהיא עושה אקטיבציה.
זהו - המכשיר פתוח, ניתן לבדוק זאת ע"י החלפת סימים וזיהוי הרשתות השונות.
uriler כתב:blknom1,
לא צריך שום מדריך.
התהליך פשוט:
1. אתה מתקשר לפלאפון, אומר להם שאתה רוצה לפתוח את המכשיר לסים פרי.
2. הם מחייבים אותך (באישורך) בסכום של כ 100 ש"ח ומבקשים שתיתן להם את הזיהוי של המכשיר (IMEI) שניתן למצוא בהגדרות המכשיר->אודות.
3. הם מעבירים את ה IMEI לחברת אפל.
4. אפל מאשרים את שחרור המכשיר לפי ה IMEI (מנסיוני, התהליך אורך כיומיים מרגע השיחה לחברה הסלולרית בארץ).
5. פלאפון יודיעו (או שלא) שהתהליך הושלם.
6. אתה מכניס לאייפון את הסים ה"זר" (אורנג'), מחבר אותו לאייטונס והתוכנה תודיע לך שהיא עושה אקטיבציה.
זהו - המכשיר פתוח, ניתן לבדוק זאת ע"י החלפת סימים וזיהוי הרשתות השונות.