C-200 לא קורא יותר בלוריי מדיסקים, או מה?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום רב לכולם.
לאחר יותר מחצי שנה, עדכנתי את הקושחה של ה-C200 שלי לגרסה האחרונה. הכל עובד מצוין ואפילו הופתעתי לטובה מהתרגום בקבצי MKV שיותר יפה ונעים לעין. הבעיה היא בסרטי בלוריי על גבי דיסקים של בלוריי! יש לי כונן בלוריי במכשיר של AOPEN והמכשיר קרא סרטי בלוריי בלי שום בעיה לפני כן. לאחר העדכון, כל סרט שאני מכניס (שעבד בעבר), המכשיר נכנס למצב הטעינה הרגיל שלו (העיגול עם הנקודות) ולא מגיע לשום מקום. המכשיר פשוט תקוע על מצב הטעינה הזה עד שאני לוחץ STOP או מאתחל את המכשיר.
הם הוציאו את התמיכה הזאת או מה? אני לא יודע מה לעשות כי הכונן שלי נתמך בצורה מלאה לפי האתר הרשמי.
בינתיים חזרתי לגרסה מחודש מאי שכן עבדה לי, אבל אני ממש מעוניין להתעדכן. אגב, העניין הזה קריטי לגביי כי הפלייסטיישן 3 מתחיל לזרוק לי הודעות CINAVIA על ימין ועל שמאל.
תודה מראש על העזרה.
ארז.

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

מה? אני היחיד שנתקל בבעיה הזאת? או שאני היחיד שממש משתמש בפופקורן כמכשיר בלוריי לכל דבר? :lol:

fighterblast
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

יש לי כונן של סמסונג ומה שאתה מתאר קרה לי בפעם הראשונה אחרי העדכון . לאחר הוצאה מהחשמל והכנסה , הכל שב לעבוד כרגיל
רזולוציה וביטרייט אלו תמצית החיים, בכל דבר צריך איזון.

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תודה על התשובה. אין לך מושג כמה פעמים כיביתי והדלקתי את המכשיר הזה, וגם ניסיתי כוננים נוספים של סאמסונג ו-LG.
אבל אני מוכן לנסות שוב (לא הוצאתי והחזרתי לחשמל) :)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”