שלום,
הרי תמיד אתם יודעים את התשובות, אשמח לעצתכם.
יש לי UPS של אדוויס PRD750
שאליו מחוברים מחשב ראטור וFW
בקפיצות החשמל האחרונות הלך הספק של המחשב, והיום הFW.
1. הייתי בטוח שUPS אמור למנוע מצבים אלו ?
2. האם מישהו בעבר ביקש פיצוי מחברת חשמל על נזקים אלו ?
תודה!
גיבוי UPS ולמרות זאת שריפת ספק ועוד
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
בן כמה המכשיר?
אולי המצברים שלו כבר לא משהו.
אצלי לפני 4 שנים קרה מקרה דומה.
היו נפילות מתח. מחשב אחד היה מחובר ל ups (למחשב היה ספק כוח פשוט) בזמן הקפיצה הוא פשט נפל וה UPS לא ביצע את תפקידו.
המחשב השני היה ללא UPS אבל עם ספק איכותי של אנמרקס, בזמן הקפיצה הוא לא נפל והמשיך לעבוד.
חשוב להשקיע בספק כוח איכותי למחשב.
אולי המצברים שלו כבר לא משהו.
אצלי לפני 4 שנים קרה מקרה דומה.
היו נפילות מתח. מחשב אחד היה מחובר ל ups (למחשב היה ספק כוח פשוט) בזמן הקפיצה הוא פשט נפל וה UPS לא ביצע את תפקידו.
המחשב השני היה ללא UPS אבל עם ספק איכותי של אנמרקס, בזמן הקפיצה הוא לא נפל והמשיך לעבוד.
חשוב להשקיע בספק כוח איכותי למחשב.
שחר
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הUPS שלך הוא UPS STANDBY ולא ONLINE.
זה אומר בגדול שהוא ממתג את עצמו בחלקיק שנייה כאשר נופל המתח, מה שאומר טכנית שכשיש חשמל המחשב מחובר לקיר דרך הUPS,
הבעייה היא המיתוג שמחשב רגיש מאוד ונופל בזמן המיתוג או בזמן המיתוג בחזרה כאשר החשמל חוזר.
והמתח שבד"כ מגיע אחרי נפילה גבוה ויש רכיבים שלא עומדים בזה.
הפתרון נקרא UPS ONLINE שהוא "תחנת חשמל" קטנה ,הוא מקבל חשמל מהקיר ומספק חשמל למחשב.
המחשב לא מחובר לקיר כמו מקודם לכן אין מיתוג ואין קפיצות זרם וכו' - הרבה יותר יקר.
ואני חושב שחברת חשמל מכוסתחת כי הם יכולים לספק מ210 עד 250 נדמה לי ... ככה שלך תטחן תחנות רוח.

זה אומר בגדול שהוא ממתג את עצמו בחלקיק שנייה כאשר נופל המתח, מה שאומר טכנית שכשיש חשמל המחשב מחובר לקיר דרך הUPS,
הבעייה היא המיתוג שמחשב רגיש מאוד ונופל בזמן המיתוג או בזמן המיתוג בחזרה כאשר החשמל חוזר.
והמתח שבד"כ מגיע אחרי נפילה גבוה ויש רכיבים שלא עומדים בזה.
הפתרון נקרא UPS ONLINE שהוא "תחנת חשמל" קטנה ,הוא מקבל חשמל מהקיר ומספק חשמל למחשב.
המחשב לא מחובר לקיר כמו מקודם לכן אין מיתוג ואין קפיצות זרם וכו' - הרבה יותר יקר.
ואני חושב שחברת חשמל מכוסתחת כי הם יכולים לספק מ210 עד 250 נדמה לי ... ככה שלך תטחן תחנות רוח.