המלצות ל42"
שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש מסך שיתחבר למחשב, ורק למחשב, לצפייה של סדרות וסרטים בעיקר.
כרגע יש לי LCD 32" של LG, היא בת שנתיים, וחוץ מבעיות בקטעים חשוכים, אין לי תלונות.
מרחק הצפייה הוא כ2.5 מטר, ככה שנראה לי ש42" זה הגודל האידיאלי.
מראה, עובי, רמקולים ושם לא חשובים לי בכלל. אני רוצה שהאיכות תמונה תהיה טובה וזהו.
התקציב הוא עד 6,000 ש"ח, למישהו יש משהו להמליץ?
תודה מראש.
אני מעוניין לרכוש מסך שיתחבר למחשב, ורק למחשב, לצפייה של סדרות וסרטים בעיקר.
כרגע יש לי LCD 32" של LG, היא בת שנתיים, וחוץ מבעיות בקטעים חשוכים, אין לי תלונות.
מרחק הצפייה הוא כ2.5 מטר, ככה שנראה לי ש42" זה הגודל האידיאלי.
מראה, עובי, רמקולים ושם לא חשובים לי בכלל. אני רוצה שהאיכות תמונה תהיה טובה וזהו.
התקציב הוא עד 6,000 ש"ח, למישהו יש משהו להמליץ?
תודה מראש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לגבי מסך בגודל 42 אינצ' המלצתי היא מסך פלזמה פנאסוניק דגם s-10 דגם אירופאי . הכולל כניסות סקרט .
יבואן יורוקום פנאסוניק .
אני רכשתי את המסך דרך החנות המתמחה "פיוצ'ר" לאחי והוא מאוד מרוצה ממנו ...המסך מתמודד בצורה מצויינת בשידורי SD למרות שהוא FHD .
יבואן יורוקום פנאסוניק .
אני רכשתי את המסך דרך החנות המתמחה "פיוצ'ר" לאחי והוא מאוד מרוצה ממנו ...המסך מתמודד בצורה מצויינת בשידורי SD למרות שהוא FHD .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- cbdugcs148
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ממליץ על פלזמה סמסמסונג C550
טלוזיה מעולה
טלוזיה מעולה
תודה לכולם על התגובות,
כרגע אני בהתלבטות בין LE5500 של LG, לבין THL42D25 של פאנסוניק. נדמה ששתיהן באותה הרמה פחות או יותר, של פאנסוניק אמנם יקרה ב1000 שקל, אבל קראתי שיש קצת בעיות עם הlocal dimming ב5500. למי יש אולי משהו להגיד על זה?
בקשר לאלו שהמליצו על פלזמות, ממה שראיתי בחנויות ואצל חברים, טלוויזיות led הן ברמה אחרת מפלזמות, למרות שסביר שלא ראיתי את הדגמים עליהם המלצתם, ככה שאני לא באמת יכול לדעת עדיין.
כרגע אני בהתלבטות בין LE5500 של LG, לבין THL42D25 של פאנסוניק. נדמה ששתיהן באותה הרמה פחות או יותר, של פאנסוניק אמנם יקרה ב1000 שקל, אבל קראתי שיש קצת בעיות עם הlocal dimming ב5500. למי יש אולי משהו להגיד על זה?
בקשר לאלו שהמליצו על פלזמות, ממה שראיתי בחנויות ואצל חברים, טלוויזיות led הן ברמה אחרת מפלזמות, למרות שסביר שלא ראיתי את הדגמים עליהם המלצתם, ככה שאני לא באמת יכול לדעת עדיין.