האם ps3 קורא בלו ריי צרוב?
1)אם אני צורב דיסק בלו ריי האם אני יכול להפעיל אותו על ps3?
2)הבנתי שהתלת מימד בסוני הוא לא מלא בגלל מגבלות ורואים אותו ב720 side by side. אבל כשהכנסתי סרט תלת מימד אז הוא הפעיל אותו בתלת מימד מלא-1080- מישהו יודע איך זה יכול להיות?
תודה
עוז
2)הבנתי שהתלת מימד בסוני הוא לא מלא בגלל מגבלות ורואים אותו ב720 side by side. אבל כשהכנסתי סרט תלת מימד אז הוא הפעיל אותו בתלת מימד מלא-1080- מישהו יודע איך זה יכול להיות?
תודה
עוז
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
1. לא בדקתי את העניין, אני מניח שמשחקים לא יעבדו אחרת היינו שומעים על זה, אבל בהחלט יתכן שסרטים יעבדו.
2. זה לא נכון. סוני החליטו לוותר על פורמטי האודיו המתקדמים בסרטי 3D בשביל לא לפגוע באיכות התמונה. זה אומר שאם הסרט הוא אם Dolby TrueHD הוא יהפוך ל DD, ואם הוא DTS MA הוא יהפוך ל DTS.
2. זה לא נכון. סוני החליטו לוותר על פורמטי האודיו המתקדמים בסרטי 3D בשביל לא לפגוע באיכות התמונה. זה אומר שאם הסרט הוא אם Dolby TrueHD הוא יהפוך ל DD, ואם הוא DTS MA הוא יהפוך ל DTS.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אז ככה, סרטים עובדים ב 1080P 24HZ ומשחקים 720P 60HZ
אתה יכול לצרוב סרטי בלו ריי (מנסיון, יש לי את כל סרטי 3D)
יש סרטים שמוגנים ב Cinavia כרגע רק Resident Evil (אני מדבר רק אל 3D)
מה שקרה לי שאחרי 15 דקות הפס קול נעלם וקיבלתי הודעה שאני צופה בסרט לא חוקי, אבל אם תריץ תסרט במהירות אחת מאל המהירות נורמלית
ה cinavia לא תזהה אותו וזה לא מפריע לצפיה. לא מרגישים בכלל שהסרט רץ טיפה מהר יותר
בנוסף אתה תמיד יכול לחבר תמחשב לטלויזיה 3D ולראות תסרט TotalMedia Theatre 5 או PowerDVD10 שתומכים בתלת מימד. ואין לתוכנות אלה תמיכה ב Cinavia
דיסקים אני קונה 20 בלו רי 50GB להדפסה של verbatim ב 100$ כולל משלוח מיפן
רק שאצלהם verbatim נקרה mitsubishi כי הם בעלי מותג verbatim
אתה יכול לצרוב סרטי בלו ריי (מנסיון, יש לי את כל סרטי 3D)
יש סרטים שמוגנים ב Cinavia כרגע רק Resident Evil (אני מדבר רק אל 3D)
מה שקרה לי שאחרי 15 דקות הפס קול נעלם וקיבלתי הודעה שאני צופה בסרט לא חוקי, אבל אם תריץ תסרט במהירות אחת מאל המהירות נורמלית
ה cinavia לא תזהה אותו וזה לא מפריע לצפיה. לא מרגישים בכלל שהסרט רץ טיפה מהר יותר
בנוסף אתה תמיד יכול לחבר תמחשב לטלויזיה 3D ולראות תסרט TotalMedia Theatre 5 או PowerDVD10 שתומכים בתלת מימד. ואין לתוכנות אלה תמיכה ב Cinavia
דיסקים אני קונה 20 בלו רי 50GB להדפסה של verbatim ב 100$ כולל משלוח מיפן
רק שאצלהם verbatim נקרה mitsubishi כי הם בעלי מותג verbatim
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה יכול להזרים סרט מחולק ל שתי חלקים מה שנקרה Side by Side ואז ידנית להפעיל מצב SBS בטלויזיה (בדגמים שיש)firebird כתב:ViruzZ כתב:לאקרמריקה כתב:אי אפשר להזרים לPS סרטי בלו-ריי בתלת מימד?......
מוזר קראתי באיזה פורום שהם עשו את זה עם PMS...
אבל זה לא קשור ל PS3, כל נגן מדיה רגיל יכול לנגן אותם, ואפילו לא צריך נגן כי יש בטלויזיה Build In
אבל אין מצב לנגן ISO סרט בלו ריי 3D בסטרימר
חייבים לקודד תסרט במצב Side by Side או Over/Under
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
לגבי SBS אני יודע - אני כמעט בטוח שקראתי איפשהוא גם על בלוריי מלאViruzZ כתב:אתה יכול להזרים סרט מחולק ל שתי חלקים מה שנקרה Side by Side ואז ידנית להפעיל מצב SBS בטלויזיה (בדגמים שיש)firebird כתב:ViruzZ כתב:לאקרמריקה כתב:אי אפשר להזרים לPS סרטי בלו-ריי בתלת מימד?......
מוזר קראתי באיזה פורום שהם עשו את זה עם PMS...
אבל זה לא קשור ל PS3, כל נגן מדיה רגיל יכול לנגן אותם, ואפילו לא צריך נגן כי יש בטלויזיה Build In
אבל אין מצב לנגן ISO סרט בלו ריי 3D בסטרימר
חייבים לקודד תסרט במצב Side by Side או Over/Under...
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

נכוןguy_k כתב:התקנתי, הצורב לא תומך בDL...
כך אני מבין...
אלא אם אני טועה...
http://www.myce.com/review/Pioneer-BDR- ... iew-13866/