שאלה לגבי חיבור לטלוויזיה
שלום לכולם,
יש לי שאלה. יש לי בבית סטרימר שיש לו יציאת HDMI אשר מוציאה רק תמונה ללא סאונד, ויציאה אופטית.
בטלווזיה שלי יש רק כניסת HDMI (התומכת גם בסאונד).
רציתי לדעת האם יש מפצל שהכניסות שלו הן HDMI ו-TOSLINK והיציאה שלו זה HDMI של סאונד ותמונה ביחד.
בתודה מראש,
טל.
יש לי שאלה. יש לי בבית סטרימר שיש לו יציאת HDMI אשר מוציאה רק תמונה ללא סאונד, ויציאה אופטית.
בטלווזיה שלי יש רק כניסת HDMI (התומכת גם בסאונד).
רציתי לדעת האם יש מפצל שהכניסות שלו הן HDMI ו-TOSLINK והיציאה שלו זה HDMI של סאונד ותמונה ביחד.
בתודה מראש,
טל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב בהגדרות AUDIO\VIDEO יש לך אופציה אחרונה AUDIO OUTPUT, תוודא שהיא על DIGITAL.
בגדול יש לך אופציות:
STEREO - לשמיעה רק בשני רמקולים
DIGITAL - לשמיעה גם דרך HDMI וגם דרך אופטי
DIGITAL WITHOUT HDMI - שמיעה רק דרך האופטי
מה שכן, לא בטוח שהטלווייזה יודעת לפענח את מצבי הסאונד השונים שמגיעים דרך האופטי או HDMI, לכן במצב כזה רצוי להיות על STEREO, כך שהסטרימר יבצע DOWNMIX והמסך יקבל את כל הסאונד בסטריאו.
אגב, לא סגור על זה, אבל אחרי שתשנה את ההגדרות תוציא את האופטי כך שרק HDMI יהיה מחובר למכשיר.
בגדול יש לך אופציות:
STEREO - לשמיעה רק בשני רמקולים
DIGITAL - לשמיעה גם דרך HDMI וגם דרך אופטי
DIGITAL WITHOUT HDMI - שמיעה רק דרך האופטי
מה שכן, לא בטוח שהטלווייזה יודעת לפענח את מצבי הסאונד השונים שמגיעים דרך האופטי או HDMI, לכן במצב כזה רצוי להיות על STEREO, כך שהסטרימר יבצע DOWNMIX והמסך יקבל את כל הסאונד בסטריאו.
אגב, לא סגור על זה, אבל אחרי שתשנה את ההגדרות תוציא את האופטי כך שרק HDMI יהיה מחובר למכשיר.