בעיה עם השלט האדום של הוט (שלט מידימקס select)
-
Ariel-6510
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום יש לי בעיה עם השלט האדום של הוט (שלט מידימקס select) כשתיכנתתי את השלט על ידי סריקה אוטומטית לאחר מכן לימדתי את השלט שתי כפתורים בודדים מה שיצר לי בעיה בשלט כשאני מתכנת את השלט על ידי סריקה אוטומטית לטלווזיה אחרת שתי הכפתורים הבודדים שלימדתי את השלט עדיין שולט בטלוויזיה אבל שאר הכפתורים לא פועלים על הטלווזיה.
בקיצור הבעיה היא בלימוד כפתורים בודדים שעדיין נשמרים בשלט אפילו שהשלט מתוכנת לטלוויזיה אחרת.
יש אפשרות לאפס את השלט כאילו זה שלט חדש שעדיין לא תיכנתו בו?
בקיצור הבעיה היא בלימוד כפתורים בודדים שעדיין נשמרים בשלט אפילו שהשלט מתוכנת לטלוויזיה אחרת.
יש אפשרות לאפס את השלט כאילו זה שלט חדש שעדיין לא תיכנתו בו?
-
Ariel-6510
-
- חבר שרק התחיל

כן בדקתי אין שום מידע על זה.guyezra כתב:בדקת באתר של הוט? אפשר גם להתקשר לשירות הטכני שלהם....
להתקשר לשירות התכני שלהם אחותי לא תרצה להתקשר כי היא תגיד לי שזה דפוק להתקשר בשביל זה איך זאני מכיר אותה.
בכול אופן אם מישהו יודע איך אפשר לאפס את השלט אני ממש אודה לו.
- HOTקשרילקוחות
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 15
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום Ariel-6510
שלום Ariel-6510,
לא ניתן לאפס את השלט ואם ברצונך להחליפו יש לפנות למוקד הטלויזיה שלנו או לפנות אלינו למייל [email protected]
בברכה,
HOT פניות הציבור
לא ניתן לאפס את השלט ואם ברצונך להחליפו יש לפנות למוקד הטלויזיה שלנו או לפנות אלינו למייל [email protected]
בברכה,
HOT פניות הציבור
-
Ariel-6510
-
- חבר שרק התחיל

Re: שלום Ariel-6510
אוקיי, תודה רבה לך.HOTקשרילקוחות כתב:שלום Ariel-6510,
בברכה,
HOT פניות הציבור...