כמה אתם משלמים על האינטרנט כיום?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
שלום חברים.
לאחרונה החלטתי לעבור מבזק להוט. הסיבה פשוטה, עברו כבר כשנה וחצי בערך מאז השקת ה NGN ובאיזור שלי עדיין אין אפשרות לספק את השירות, מה שאומר שאני עדיין תקוע על 5 מגה שלא ממש מספק את צרכיי. פעם בכמה חודשים אני מתקשר לבזק ומקבל את אותה התשובה - "אין צפי". נמאס לי ואני מעוניין לעבור ל UFI של HOT. רציתם לערוך סקר מהיר ולראות כמה אתם משלמים להוט ול ISP כיום על חבילה דומה. אשמח את תציינו מי ה ISP, כמה אתם משלמים לו וכמה להוט והאם אתם מרוצים משניהם.
הציעו לי מהוט 59 ש"ח ל 3 חודשים ראשונים ו 99 ש"ח לשאר החודשים בהתחייבות לשנה וחצי - הגיוני?
ד"א, בזק רוצים דמי התנתקות של 120 ש"ח - יש עילה? האם אם לא אמורים לנתק אותי ללא קנס עקב אי היכולת לספק את השירות לו אני זקוק?
לאחרונה החלטתי לעבור מבזק להוט. הסיבה פשוטה, עברו כבר כשנה וחצי בערך מאז השקת ה NGN ובאיזור שלי עדיין אין אפשרות לספק את השירות, מה שאומר שאני עדיין תקוע על 5 מגה שלא ממש מספק את צרכיי. פעם בכמה חודשים אני מתקשר לבזק ומקבל את אותה התשובה - "אין צפי". נמאס לי ואני מעוניין לעבור ל UFI של HOT. רציתם לערוך סקר מהיר ולראות כמה אתם משלמים להוט ול ISP כיום על חבילה דומה. אשמח את תציינו מי ה ISP, כמה אתם משלמים לו וכמה להוט והאם אתם מרוצים משניהם.
הציעו לי מהוט 59 ש"ח ל 3 חודשים ראשונים ו 99 ש"ח לשאר החודשים בהתחייבות לשנה וחצי - הגיוני?
ד"א, בזק רוצים דמי התנתקות של 120 ש"ח - יש עילה? האם אם לא אמורים לנתק אותי ללא קנס עקב אי היכולת לספק את השירות לו אני זקוק?
-
Huber
- חבר במועדון HT

Nunatak - לגבי המחיר, אתה אומר את זה מניסיון? יש לך 12 ואתה משלם פחות?
-
Huber
- חבר במועדון HT

תוכל לוודא את זה? נשמע לי לא הגיוני 
יש בלבול בתגובות .
12 מגה .
אם אתה מתכוון לתשתית היה מבצע 3 חודש חינם ו 12 חודשים ב 99 שקל ,ממוצע 79 שקל .
בגדול גם אם תשלם ממוצע עוד 10 שקל ,זה לא ביג דיל.
תחכה להוט נט בשבוע הבא ,הוט מספקת אינטרנט מהשבוע הבא,יכול להיות ששילוב תשתית וספק יהיה זול .
יש את החברות החדשות טריפל C ,אקספון ,לדעתי אין כל רע בהם ,אין התחייבות.
.דמי התנקות של בזק בשווי 120 שקל זה סוג של ניצול מביש וגם לא חכם ,כי זה יוצר אפקט הפוך כנגד החברה ,בהוט עד כמה שאני יודע זה 49 שקל וזה סביר ואם אני טועה והוט לוקחים יותר אז גם הם לא נוהגים בחכמה
12 מגה .
אם אתה מתכוון לתשתית היה מבצע 3 חודש חינם ו 12 חודשים ב 99 שקל ,ממוצע 79 שקל .
בגדול גם אם תשלם ממוצע עוד 10 שקל ,זה לא ביג דיל.
תחכה להוט נט בשבוע הבא ,הוט מספקת אינטרנט מהשבוע הבא,יכול להיות ששילוב תשתית וספק יהיה זול .
יש את החברות החדשות טריפל C ,אקספון ,לדעתי אין כל רע בהם ,אין התחייבות.
.דמי התנקות של בזק בשווי 120 שקל זה סוג של ניצול מביש וגם לא חכם ,כי זה יוצר אפקט הפוך כנגד החברה ,בהוט עד כמה שאני יודע זה 49 שקל וזה סביר ואם אני טועה והוט לוקחים יותר אז גם הם לא נוהגים בחכמה
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 15/12/2010 21:32, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

yakirnav - אישרו לך 70 שח ל 12 מגה בהוט? לכמה זמן התחייבת?
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
18 חודשים. המקסימום המותר עפ"י חוק. אבל ההתחיבות היא בגלל הטריפל.
אני כבר מחובר לטריפל. אם אני לא טועה נשארה לי עוד שנה בערך להתחייבות של 36 חודשים לטריפל הנוכחי. אז ככה שזה סך הכל חצי שנה יותר בטריפל החדש.
יוצא שאני משלם את אותו הסכום - 389 ש"ח כולל HD PLATINUM וחבילת דקות בטלפון וכד' רק עם 12M. קצת הזוי אבל אמיתי.
האמת היא שלא הייתי צריך כל כך להתחנן כדי ש'יאשרו' לי את זה. סוף סוף איזושהי נקודת אור באיזשהו נותן שירות שאני מתעסק איתו ביום ביום. פשוט לשלם את אותו הדבר רק עם 12M.
ב-012 ביקשו בתחילה 69.90 אך בגלל שאני לקוח ותיק חתכו מזה עוד 20 שקלים.
אני כבר מחובר לטריפל. אם אני לא טועה נשארה לי עוד שנה בערך להתחייבות של 36 חודשים לטריפל הנוכחי. אז ככה שזה סך הכל חצי שנה יותר בטריפל החדש.
יוצא שאני משלם את אותו הסכום - 389 ש"ח כולל HD PLATINUM וחבילת דקות בטלפון וכד' רק עם 12M. קצת הזוי אבל אמיתי.
האמת היא שלא הייתי צריך כל כך להתחנן כדי ש'יאשרו' לי את זה. סוף סוף איזושהי נקודת אור באיזשהו נותן שירות שאני מתעסק איתו ביום ביום. פשוט לשלם את אותו הדבר רק עם 12M.
ב-012 ביקשו בתחילה 69.90 אך בגלל שאני לקוח ותיק חתכו מזה עוד 20 שקלים.
Stay foolish
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
נ.ב, הייתי אצל חבר בהולנד, משלם 70 יורו על 120/10 מגה.... ספק+תשתית
תענוג לא ?
http://www.upc.nl/internet/internet_120/
תענוג לא ?
http://www.upc.nl/internet/internet_120/
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
120מגהביט? מעולה לא שמעתי על חיבור כזה (ועוד ביתי) באף מדינה בעולם
תמיד 100/100 או 100/10 או 24/1 או 10/1 וכדו'
במאלמו שבשוודיה אפשר גיגהביט ביתי אגב,אבל זה לא מוצע להרבה
תמיד 100/100 או 100/10 או 24/1 או 10/1 וכדו'
במאלמו שבשוודיה אפשר גיגהביט ביתי אגב,אבל זה לא מוצע להרבה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
אני כיום משלם 150. 69 להוט ו79 לבזק בינלאומי על 12 מגה.
כרגע משהו רע מאוד עובר על בזק בינלאומי, הם חוסמים תעבורת טורנטים או כל תקשורת אחרת שלא עוברת דרך פורט 80 די באגרסיביות.
אם אתה הולך עליהם תבקש הצעה שכוללת גיימר מראש (למיטב הבנתי זה עוזר, לא ניסיתי).
כרגע משהו רע מאוד עובר על בזק בינלאומי, הם חוסמים תעבורת טורנטים או כל תקשורת אחרת שלא עוברת דרך פורט 80 די באגרסיביות.
אם אתה הולך עליהם תבקש הצעה שכוללת גיימר מראש (למיטב הבנתי זה עוזר, לא ניסיתי).