מה יותר טוב: SC-LX82 או -RX-V2067
zeev78
אז זהו שכן הרבה השתנה מאז. הסדרות החדשים של YAMAHA הגוון צליל השתנה לגמרי ......פשוט לא להאמין שזה YAMAHA אופי צליל שונה פשוט טענוג לאוזניים.
zeev78 מסכים איתך באשר לדגם ה3900 ובכלל Z7 - Z11 הצליל שלהם הוא לא יודע איך להגדיר את זה [חסר מלח] ו..איך שלא נקרא לזה זה לא זה. אבל שוב הדגמים החדשים של YAMAHA הביאו שינוי לשם שינוי באופי הצליל עם זה בסטריאו או בסראונד אני מדבר על הדגמים 2067 - 3067
אז זהו שכן הרבה השתנה מאז. הסדרות החדשים של YAMAHA הגוון צליל השתנה לגמרי ......פשוט לא להאמין שזה YAMAHA אופי צליל שונה פשוט טענוג לאוזניים.
zeev78 מסכים איתך באשר לדגם ה3900 ובכלל Z7 - Z11 הצליל שלהם הוא לא יודע איך להגדיר את זה [חסר מלח] ו..איך שלא נקרא לזה זה לא זה. אבל שוב הדגמים החדשים של YAMAHA הביאו שינוי לשם שינוי באופי הצליל עם זה בסטריאו או בסראונד אני מדבר על הדגמים 2067 - 3067
Rino כתב:בוא אלי ותאזין ל 3900 בכל סוג מוסיקה שאתה רוצה וגם בק"ב ותראה מה זה ביצועים,zeev78 כתב:הרסיבר האחרון של ימאהה ששמעתי היה ה3900 לפני כמה חודשים, מאז איבדתי עניין, משהו השתנה?...
אבל איתך זה כנראה קשה לאור הצידוד הבלתי נשלט שלך באונקיו,
קח את זה בקלות...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אמת, דובר על הסדרה החדשה , 2067/3067 , וכן שינו שם ברווז , מעיים, ריאות ,RC , זה לא אותה מכונה . אך אין שום ביקורת - אני לא מצאתי .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
dudi7,
קח בחשבון שאין כאן רסיבר טוב יותר. בד"כ ההבדלים די קטנים ברמות האלה. לדעתי, תבדוק את המפרט של כל אחד מהרסיברים ותלך על זה שנותן לך את הערך המוסף הגבוה ביותר (רדיו ברשת, מספר חיבורי HDMI, תמיכה בתלת מימד, RC וכו').
קח בחשבון שאין כאן רסיבר טוב יותר. בד"כ ההבדלים די קטנים ברמות האלה. לדעתי, תבדוק את המפרט של כל אחד מהרסיברים ותלך על זה שנותן לך את הערך המוסף הגבוה ביותר (רדיו ברשת, מספר חיבורי HDMI, תמיכה בתלת מימד, RC וכו').
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לפני שלושה שבועות העמדתי מבחן בין ה-82 ל-2067 ובכל פרמטר הימאהה עלה על הפיוניר.
ההפתעה הייתה דווקא בסרטים שם הימאהה עלה בכמה דרגות על הפיוניר.
לטעמי אך ורק ימאהה ואותו כמובן רכשתי.מה שגם ימאהה שיפרו את העיצוב שהיה יפה יותר בפיוניר ,היום גם העיצוב החיצוני וגם הממשק נראה טוב ומקצועי יותר מסדרות קודמות.
לדעתי תיגש ותשמע את שניהם והאוזן שלך תחליט.
לטעמי אך ורק ימאהה ואותו כמובן רכשתי.מה שגם ימאהה שיפרו את העיצוב שהיה יפה יותר בפיוניר ,היום גם העיצוב החיצוני וגם הממשק נראה טוב ומקצועי יותר מסדרות קודמות.
לדעתי תיגש ותשמע את שניהם והאוזן שלך תחליט.
- avilior
- חבר ותיק

נשמח כאן כולנו אם תרחיב באיזה פרמטרים בדיוק יצא ימאהה כשידו על העליונהroig כתב:לפני שלושה שבועות העמדתי מבחן בין ה-82 ל-2067 ובכל פרמטר הימאהה עלה על הפיוניר.
לדעתי תיגש ותשמע את שניהם והאוזן שלך תחליט....
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אבי הרחבתי כבר בנושא להלן השירשור שגם את היית מעורב בו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
roigroig כתב:לפני שלושה שבועות העמדתי מבחן בין ה-82 ל-2067 ובכל פרמטר הימאהה עלה על הפיוניר.
ראשית תתחדש מהרסיבר החדש שלך .....
נשמח מאוד שתעלה תמונות שלו וגם את ההתרשמות שלך לגביו .
ואז נוכל לקיים דיון מקצועי ומקיף לגבי היכולות המושלמות של הרסיבר שרכשת .
כרגע יש לי מגבר ימאהה שאני מאוד מרוצה ממנו rx-v1200 .
החיסרון שלו בגדול זה כמובן תמיכה בתקנים החדשים של האודיו וחיבורי ה HDMI .
הסוג מוזיקה שאני שומע זה קצת מהדור הישן: ברוס ספרינגסטין, בוב דילן, ואן מוריסון וכו'.
האם הטענה שהמוזיקה הזו נשמעת פחות טובה בימאהה קשה לי להגיד...
לגבי סרטים שאני רואה הרבה לא נראה לי שאני אדע להבחין.
החיסרון שלו בגדול זה כמובן תמיכה בתקנים החדשים של האודיו וחיבורי ה HDMI .
הסוג מוזיקה שאני שומע זה קצת מהדור הישן: ברוס ספרינגסטין, בוב דילן, ואן מוריסון וכו'.
האם הטענה שהמוזיקה הזו נשמעת פחות טובה בימאהה קשה לי להגיד...
לגבי סרטים שאני רואה הרבה לא נראה לי שאני אדע להבחין.
- avilior
- חבר ותיק

roig,roig כתב:אבי הרחבתי כבר בנושא להלן השירשור שגם את היית מעורב בו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15...
אני זוכר את השרשור, אבל בכל זאת רציתי לקבל קצת יותר פרטים בגלל שהתנסחת בצורה כה חד משמעית.
משהו בסגנון לימאהה יש X אבל לפיוניר אין אותו וכו'. אני חושב שהשוואה כזאת גם תעזור להרבה אנשים שמתלבטים איזה רסיבר לרכוש וגם תיצור דיון פורה.
בכל מקרה, תהנה, יש לך רסיבר ברמה גבוהה מאוד!
עריכה: שים לב שאתה מבטיח לנו תמונות כבר שבועיים ולא קרה כלום מאז. לטיפולך.
dudi7,
ימאהה נשמעת מצוין גם בסטריאו, הכל תלוי בדגם. למה אתה רוצה להחליף את שלך? מה חסר לך?
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
איפה ניתן לשמוע את שניהם במקביל?roig כתב:לפני שלושה שבועות העמדתי מבחן בין ה-82 ל-2067 ובכל פרמטר הימאהה עלה על הפיוניר.
לא כ"כ קשור אבל אני חייב לציין שגם אני הייתי בהתלבטות דומה (אמנם בסדרות הנמוכות יותר) ובאמת הסדרה הקודמת הייתה זוועה (כל ה5 בסוף כגון 765, 1065, 665...) , הסדרה החדשה כבר בנויה לגמרי אחרת.
דווקא הסדרה הקודמת לנפילה ה1900, 863 ו3900 הם רסיברים שלעניות דעתי נשמעים מעולה אבל עדיין הסדרה החדשה איכותית יותר ונפתרו כל מיני באגים בהתממשקות של הHDMI.
היום ברשותי ה767 ואני ממש מרוצה ממנו אבל בכל זאת שוקל לשדרג ל1067 (עוד כמה פיצרים, כניסות, והגברה חזקה יותר)
* חשוב לציין שבעת הקניה שמעתי את מרבית הרסיברים הנל בהשוואה ישירה.
אונקיו סדרה 6 שמעתי במספר מקומות ופשוט לא אהבתי, לגבי פיוניר לא שמעתי ולכן אין לי דעה לגביהם.
דווקא הסדרה הקודמת לנפילה ה1900, 863 ו3900 הם רסיברים שלעניות דעתי נשמעים מעולה אבל עדיין הסדרה החדשה איכותית יותר ונפתרו כל מיני באגים בהתממשקות של הHDMI.
היום ברשותי ה767 ואני ממש מרוצה ממנו אבל בכל זאת שוקל לשדרג ל1067 (עוד כמה פיצרים, כניסות, והגברה חזקה יותר)
* חשוב לציין שבעת הקניה שמעתי את מרבית הרסיברים הנל בהשוואה ישירה.
אונקיו סדרה 6 שמעתי במספר מקומות ופשוט לא אהבתי, לגבי פיוניר לא שמעתי ולכן אין לי דעה לגביהם.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
צודק במאה אחוזטלHD כתב:LiorDrZ כתב:אם הייתי היום בשוק לרכישת רסיבר ב 10K לא הייתי רוכש רסיבר ללא HDMI 1.4 גם אם אין לי תוכניות לרכוש ציוד 3D בעתיד הקרוב....![]()
ההשוואה הנכונה היא 2067 מול ה73 או 3067 מול ה83....
על הנייר ה2067 דומה יותר ל73/83
rino שלום לך...Rino כתב:בוא אלי ותאזין ל 3900 בכל סוג מוסיקה שאתה רוצה וגם בק"ב ותראה מה זה ביצועים,zeev78 כתב:הרסיבר האחרון של ימאהה ששמעתי היה ה3900 לפני כמה חודשים, מאז איבדתי עניין, משהו השתנה?...
אבל איתך זה כנראה קשה לאור הצידוד הבלתי נשלט שלך באונקיו,
קח את זה בקלות...
אני מאוד אשמח לבוא להרתרשם...מה-3900 שאצלך...
אגב לאיזה רמקולים הם מחוברים, והאם קיים הגברה חיצונית..האם ישנו טיפול אקוסטי שנעשה או טיפול RC טוב...?
RINO
no effens אבל את ה-3900/3800 (לטעמי האישי) היה מבחינתי אכזבה טוטלית...
הרמקולים חוברו לרמקולים איכותיים של פוקאל, שמעתי את שני הדגמים (אמנם לא סימולטנית) בפיוז גבעתיים, והשמעה אחר השמעה, יצאתי נבוך, יכול מאוד להיות שהתנאים בפיוז לא גרמו ל-YAMAHA להישמע איכותי (כמו שתיארת לפחות) ולכן אשמח לשמוע.
אני מקווה שאתה לא נפגע...
עברו אצלי הרבה "ימאהות"...
RX-V2090 (ב-95 שאיתו התחלתי את האהבה שלי לhome theater)
RX-V2092
RX-V2095
YAMAHA RX-V3200
AX-1
A-1
RX-V2500
RX-V2600
YAMAHA Z9 (שביקר אצלי כשלושה שבועות)
לאחר ה-Z9 לטעמי YAMAHA החלה להתדרדר בחותם הסאונד שלה...
הסאונד הפך לפלסטי מידי לטעמי וחסר "ברק טבעי" צליל דיי מלאכותי (צבוע).
את הרומן שלי עם פיוניר...התחיל לאחר שהחלטתי להחליף את ה-2500 ל-AX5 שהיה מצויין (אך ההגברה שלו הייתה אנמית לחלוטין) זה הוביל אותי לשדרג ל-FLAGSHIP AX10 (כמו של ADICT ידידנו)...שהיה מדהים כמגבר קולנוע ביתי ונתן מוזיקה במצב DIRECT לא רע בכלל, לאחר שהשוואתי את ה-LX60 שהובא מחול ל-AX10 מבחינת הפרוססינג בלבד העדפתי את ה-60 ששודרג בהמשך (באמצע היו לי כמה וכמה פרוססורי הייאנד old fashion) ל-70...(שהושוואה אחד לאחד עם YAMAHA RX-V3800) ההעדפה הייתה חד משמעית ל-70, ה-70 שודרג ל-81 (כאשר באמצע ה-Z9 הושאל לי לשלושה שבועות לניסיון ולאחר התעסקות מרובה איתו החלטתי שחותם הצליל הכללי פחות לרוחי והעדפתי את ה-81 כאשר הוא מחובר להגברה חיצונית.
את ה-3900 יצא לי לשמוע לפני באיזה סשן שביקרתי בפיוז בכלל לגבי כבלים של VDH..ללא קשר לרכישת הרסיבר, אבל ניסן הושיב אותי לשמוע כמה וכמה קטעים (ה-3900 רק נחת בזמנ לחנות) ולצערי התאכזבתי...
אשמח לשמוחע התרשמות וכמובן אתה מוזמן בהחלט אלי.any time.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
effens pilsen
הרמקולים חוברו לרמקולים איכותיים של פוקאל, שמעתי את שני הדגמים (אמנם לא סימולטנית) בפיוז גבעתיים, והשמעה אחר השמעה, יצאתי נבוך...
איתי , אתה כותב יצאתי נבוך, כאילו אתה המהנדס שבנה את הרסיבר
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
היי בוס....bossgt6 כתב:effens pilsen
הרמקולים חוברו לרמקולים איכותיים של פוקאל, שמעתי את שני הדגמים (אמנם לא סימולטנית) בפיוז גבעתיים, והשמעה אחר השמעה, יצאתי נבוך...
איתי , אתה כותב יצאתי נבוך, כאילו אתה המהנדס שבנה את הרסיברמה יש לך להיות נבוך בדאלאק ?
...
הייתי מלא ציפייה...ודיי אכזבה התוצאה...
avilior ,avilior כתב:roig,roig כתב:אבי הרחבתי כבר בנושא להלן השירשור שגם את היית מעורב בו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15...
אני זוכר את השרשור, אבל בכל זאת רציתי לקבל קצת יותר פרטים בגלל שהתנסחת בצורה כה חד משמעית.
משהו בסגנון לימאהה יש X אבל לפיוניר אין אותו וכו'. אני חושב שהשוואה כזאת גם תעזור להרבה אנשים שמתלבטים איזה רסיבר לרכוש וגם תיצור דיון פורה.
בכל מקרה, תהנה, יש לך רסיבר ברמה גבוהה מאוד!
עריכה: שים לב שאתה מבטיח לנו תמונות כבר שבועיים ולא קרה כלום מאז. לטיפולך.![]()
dudi7,
ימאהה נשמעת מצוין גם בסטריאו, הכל תלוי בדגם. למה אתה רוצה להחליף את שלך? מה חסר לך?...
מה שחסר במגבר שלי זה את תקני האודיו החדשים. חסר HDMI .