מה יותר טוב: SC-LX82 או -RX-V2067
ראיתי שהורידו את המחיר של הפיוניר לסביבות העשר.
באותו מחיר יש את הימאה, שמבחינת מפרט נראה לי יותר טוב,
במיוחד כמות ה HDMI שיש לו.
לגבי המעבד ווידאו אני לא יודע מה יותר טוב.
מי מכיר את שניהם שיכול לחוות דעה בנושא.
http://www.fuse.co.il/products/178425
http://futureav.co.il/253-pioneer-sc-lx82.html
באותו מחיר יש את הימאה, שמבחינת מפרט נראה לי יותר טוב,
במיוחד כמות ה HDMI שיש לו.
לגבי המעבד ווידאו אני לא יודע מה יותר טוב.
מי מכיר את שניהם שיכול לחוות דעה בנושא.
http://www.fuse.co.il/products/178425
http://futureav.co.il/253-pioneer-sc-lx82.html
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
LiorDrZ כתב:אם הייתי היום בשוק לרכישת רסיבר ב 10K לא הייתי רוכש רסיבר ללא HDMI 1.4 גם אם אין לי תוכניות לרכוש ציוד 3D בעתיד הקרוב....
ההשוואה הנכונה היא 2067 מול ה73 או 3067 מול ה83.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 14/12/2010 16:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מדובר בשני רסיברים מצויינים, לשני הרסיברים חותם צליל אחר, אופי פרוססינג אחר, וכיול אחר.dudi7 כתב:אז זה בעצם לא משתלם לקנות את הפיוניר אם באותו המחיר אפשר לקנות את הימאה.
ולקבל יותר כניסות HDMI ותמיכה ב 1.4...
שני המכשירים מוצלחים בכל התחומים...
אכן, עם HDMI 1.4 3D חשוב לך אז עדיף את הימאהה, אם THX חשוב לך בקולנוע, אז עדיף הפיוניר.
לא שמעתי את הימאהה, (אמנם שמעתי את הסדרה שקדמה לה, ולא נפלתי (לטעמי לפחות)
אמנם הביקורות מאוד משבחות את הסדרה הנוכחית ובהחלט אשמח לשמוע אותה אם וכאשר החליט לשדרג את ה-81.
לגבי דעתי על הפיוניר אני משוחד
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
zeev78zeev78 כתב:לדעתי הפיוניר LX82 יותר טוב אבל כדאי לך לבדוק את האונקיו 3007 (לדעתי: טיפה פחות מדוייק בסאונד מהפיוניר אבל עם יותר עוצמה, דינמיות ונפח)...
ה 3007 הוא פחות עוצמתי מהפיוניר 82 וזה בדוק שני המכשירים היו ברשותי ואני יכול להעיד שיכולת הדחיפה של ה 3007 אינה משתווה לפיוניר82 .
מה שכן ה 3007 יותר נעים לשמע דו ערוצי מאשר ה 82 .
חוץ מזה ה 82 יש לו פרוססינג טוב יותר בקולנוע בייתי . וקל יותר לתפעול
כל רסיבר יש לו את היתרונות והחסרונות שלו .
ES9000 אני לא אומר שהLX82 הוא לא רסיבר טוב, אני רק אומר שה3007 יותר מדבר אלי מבחינת הסאונד. כפי שכבר כתבתי הLX82 יותר מדוייק מבחינת הסאונד וטיפה קליני ביחס לאונקיו שיש לו סאונד יותר חם ונעים לאוזן (לדעתי ועל טעם וריח אין להתווכח
).
dudi7dudi7 כתב:אז בעצם מה שאתם אומרים זה שהימאה נופל מהאונקיו והפיוניר מבחינת סאונד דו ערוצי?
האם העיבוד של הימאה פחות טוב?...
לדעתי כדאי שתשמע עם עצמך את הרסיברים המדוברים, כפי שאתצה שם לב ישנם תמיד וויכוחים "למי יש יותר גדול"...
לכן כדאי שתסיק את המסקנות שלך לבד כאשר תשמע את הרסיברים ועדיף אחד ליד השני בהשוואה.
מדובר על סכום לא קטן בכלל כ-10K...עדיף לשקול בחוכמה
שיהיה הרבה הצלחה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
zeev78zeev78 כתב:ES9000 אני לא אומר שהLX82 הוא לא רסיבר טוב, אני רק אומר שה3007 יותר מדבר אלי מבחינת הסאונד. כפי שכבר כתבתי הLX82 יותר מדוייק מבחינת הסאונד וטיפה קליני ביחס לאונקיו שיש לו סאונד יותר חם ונעים לאוזן (לדעתי ועל טעם וריח אין להתווכח).
...
כתבת שה 3007 יש לו יותר עוצמה . כבר דיברנו על זה שה 875 שברשותך דינמי יותר מאשר ה 3007 .
על כל מקרה מדובר ברסיבר איכותי .
הערה מיותרת איתי, אין פה וויכוח "למי יש פה יותר גדול"itay123 כתב:dudi7dudi7 כתב:אז בעצם מה שאתם אומרים זה שהימאה נופל מהאונקיו והפיוניר מבחינת סאונד דו ערוצי?
האם העיבוד של הימאה פחות טוב?...
לדעתי כדאי שתשמע עם עצמך את הרסיברים המדוברים, כפי שאתצה שם לב ישנם תמיד וויכוחים "למי יש יותר גדול"...
לכן כדאי שתסיק את המסקנות שלך לבד כאשר תשמע את הרסיברים ועדיף אחד ליד השני בהשוואה.
מדובר על סכום לא קטן בכלל כ-10K...עדיף לשקול בחוכמה![]()
שיהיה הרבה הצלחה...
9000es כתב:zeev78zeev78 כתב:ES9000 אני לא אומר שהLX82 הוא לא רסיבר טוב, אני רק אומר שה3007 יותר מדבר אלי מבחינת הסאונד. כפי שכבר כתבתי הLX82 יותר מדוייק מבחינת הסאונד וטיפה קליני ביחס לאונקיו שיש לו סאונד יותר חם ונעים לאוזן (לדעתי ועל טעם וריח אין להתווכח).
...
כתבת שה 3007 יש לו יותר עוצמה . כבר דיברנו על זה שה 875 שברשותך דינמי יותר מאשר ה 3007 .
על כל מקרה מדובר ברסיבר איכותי ....
גם הפיוניר וגם האונקיו הם רסיברים מצויינים (לכל אחד יש את היתרונות שלו), מה יותר טוב? זה כבר שאלה של טעם.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
איתי כתב
לא מצאתי שום ביקורת על ה 2067 /3067 של ימהה , אם יש לך איזה לינק להעלות , אנא ממךאמנם הביקורות מאוד משבחות את הסדרה הנוכחית ובהחלט אשמח לשמוע אותה אם וכאשר החליט לשדרג את...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

zeev78
כתב
אתה מדבר על הסדרה החדשה ?
כתב
לגבי ימאהה (שוב מדגיש לכל מי שלא מבין: מביע דעה אישית!) יש לו סאונד חד וקליני מדי לטעמי....
אתה מדבר על הסדרה החדשה ?
הכוונה שלי היתה באופן כללי בכל קטגוריית מחיר אבל שוב זו דעתי האישית בלבד, יש אנשים שמעדיפים את הסאונד החד ורואים בזה כיתרון, האוזן שלי אומרת לי שזה חיסרון.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 14/12/2010 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לא באופן כללי , אני מדבר רק על החדשה, איזה רסיבר שמעת ועם איזה רנקולים ?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
בוא אלי ותאזין ל 3900 בכל סוג מוסיקה שאתה רוצה וגם בק"ב ותראה מה זה ביצועים,zeev78 כתב:הרסיבר האחרון של ימאהה ששמעתי היה ה3900 לפני כמה חודשים, מאז איבדתי עניין, משהו השתנה?...
אבל איתך זה כנראה קשה לאור הצידוד הבלתי נשלט שלך באונקיו,
קח את זה בקלות