מבקש המלצה על מטחנת נובה סימונלי
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
מטחנה מעולה, ולפי דיווחים של כמה משתמשים היא עדיפה על ה-38 מ"מ (לליט ו-iMini).
מבחינת מפרט, היא דומה לרוקי (50 מ"מ סכינים שטוחות).
האמת? נראה לי ששלושתן מצויינות, וזה ענין של עיצוב ומחיר.
שים לב שהאסקסו והלליט רציפות בזמן שהגרינטה היא עם שלבים.
זה לא חסרון/יתרון, זה ענין של העדפה ונוחות.
אישית, אני מאוד אוהב את הרעיון של מטחנה רציפה (יש לי עכשיו כזו) כי אפשר לשחק בקלות עם גובה הטחינה. מצד שני, אם אתה צריך לקפוץ בין דרגות טחינה (למשל, אם אתה טוחן גם לאספרסו וגם למקינטה) אז עדיף דרגות.
מבחינת מפרט, היא דומה לרוקי (50 מ"מ סכינים שטוחות).
האמת? נראה לי ששלושתן מצויינות, וזה ענין של עיצוב ומחיר.
שים לב שהאסקסו והלליט רציפות בזמן שהגרינטה היא עם שלבים.
זה לא חסרון/יתרון, זה ענין של העדפה ונוחות.
אישית, אני מאוד אוהב את הרעיון של מטחנה רציפה (יש לי עכשיו כזו) כי אפשר לשחק בקלות עם גובה הטחינה. מצד שני, אם אתה צריך לקפוץ בין דרגות טחינה (למשל, אם אתה טוחן גם לאספרסו וגם למקינטה) אז עדיף דרגות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

היא לא נמכרת הרבה בארץ, כי היא בד"כ מתומחרת יקר מדי.
יש עכשיו מבצע בקסטלו על אוסקר+גרינטה, ואני יודע שהוא מוכר גם את המטחנה לבד במחיר ממש אטרקטיבי. אני לא זוכר את המחיר - צור קשר עם קסטלו ושאל את אורי.
יש עכשיו מבצע בקסטלו על אוסקר+גרינטה, ואני יודע שהוא מוכר גם את המטחנה לבד במחיר ממש אטרקטיבי. אני לא זוכר את המחיר - צור קשר עם קסטלו ושאל את אורי.
קבל דיווח.
יש לי אחת כזאת-grinta,סוס עבודה אמיתית,יש לה "בעיה" קטנה-שלטעמי לא משמעותית,המטחנה הזאת מייצרת גושים.
מטחנה של סימונלי.
היי.
אני קניתי את המטחנה בעיסקה (נובה סימונלי- GRUNTA ) ישנם שני דגמים ,AMM/AMMT לי יש את הAMMT
ההבדל בדגם הנ"ל ,שניתן לווסת את כמות הטחינה, לי מאוד נוח למרות שאני חדש בתחום .
נכון להיום ללא תלונות החברה בפורום המליצו לי ואני קיבלתי את המלצתם.
בהצלחה.
אני קניתי את המטחנה בעיסקה (נובה סימונלי- GRUNTA ) ישנם שני דגמים ,AMM/AMMT לי יש את הAMMT
ההבדל בדגם הנ"ל ,שניתן לווסת את כמות הטחינה, לי מאוד נוח למרות שאני חדש בתחום .
נכון להיום ללא תלונות החברה בפורום המליצו לי ואני קיבלתי את המלצתם.
בהצלחה.
-
udi610
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- שם מלא: אודי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
גרינטה
תודה - כמה זמן יש לכם את המטחנה? האם יש לה גם מוד טחינה קבוע (בנוסף למפסק הנלחץ כנגד כף החליטה)?
אשמח למשובים נוספים. ב-coffeegeek התלוננו שחצי מן הכמות נשארת במכונה ויש לנער אותה קשות.
בנוגע למחיר - ניתן להשיג במספר מקומות החל ב-1200-1300 ש"ח.
אשמח למשובים נוספים. ב-coffeegeek התלוננו שחצי מן הכמות נשארת במכונה ויש לנער אותה קשות.
בנוגע למחיר - ניתן להשיג במספר מקומות החל ב-1200-1300 ש"ח.
Re: גרינטה
אני מכוון את עובי הטחינה בכל פעם שאני מכניס למטחנה קליה חדשה עם זנים שונים,וגם אז מדובר בקליק אחד או שניים,בקליה בהירה הקליה יותר גסה,ובקליה כהה יותר עדינה,אין מוד נוסף מלבד המפסק הרגיל.udi610 כתב:תודה - כמה זמן יש לכם את המטחנה? האם יש לה גם מוד טחינה קבוע (בנוסף למפסק הנלחץ כנגד כף החליטה)?
בנוגע למחיר - ניתן להשיג במספר מקומות החל ב-1200-1300 ש"ח....
לא יודע מה אומרים ב-coffeegeek,לא נתקלתי בתופעה הזאת מעולם,-אולי לא חפשתי מספיק,
המטחנה אצלי קצת יותר משנה.
1200 ש'ח מחיר מצויין.
גם לי יש אותה, היא מטחנה טובה אבל יש לה מספר חסרונות:
1. יחסית רועשת.
2. מאוד גדולה.
3. בפיה לא נשאר קפה אבל יש איזו מדרגה היקפית לפני הסכינים שנצבר בה תמיד קפה גרוס וצריך לטלטל אותה על מנת שיפול.
חוץ מזה היא מטחנה אמינה, היא בת 10 ולי יש אותה יותר משנתיים (קניתי אותה יד שנייה).
1. יחסית רועשת.
2. מאוד גדולה.
3. בפיה לא נשאר קפה אבל יש איזו מדרגה היקפית לפני הסכינים שנצבר בה תמיד קפה גרוס וצריך לטלטל אותה על מנת שיפול.
חוץ מזה היא מטחנה אמינה, היא בת 10 ולי יש אותה יותר משנתיים (קניתי אותה יד שנייה).
-
udi610
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- שם מלא: אודי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שינוי כיוון
בסוף קניתי את ה- Ascaso i-mini מטעמי קומפקטיות במטבח. אשתי נבהלה מן הגודל של הגרניטה הצפויה לשכון על השיש. הבנתי שמבחינת איכות הטחינה אין הבדל משמעותי. ה-i-mini (לבנה) מאוד חמודה למראה ולפחות בינתיים נהניתי מן התוצאות הראשוניות.
רב תודות לכל המגיבים!!!
רב תודות לכל המגיבים!!!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב!
הגרינטה לא נחשבת מטחנה גדולה. היא בגודל של רוקי, גאג'ה MDF וכל שאר המקבילות שלה. האסקסו קטנה יותר ובקטגוריה שלה היא בגודל דומה למקבילות לה.
מטחנה גדולה זה K6 או מאצר מייג'ור...
הגרינטה לא נחשבת מטחנה גדולה. היא בגודל של רוקי, גאג'ה MDF וכל שאר המקבילות שלה. האסקסו קטנה יותר ובקטגוריה שלה היא בגודל דומה למקבילות לה.
מטחנה גדולה זה K6 או מאצר מייג'ור...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

ובכל זאת, אני מצטער אבל אחרי כל החבטות של pup, אין דרך שאתר מכובד כמו שלנו יכול לעבור על סדר היום, למקרא העובדה שהוא קנה מטחנה תעשייתית שלא נכנסת במעלית סטנדרטית של בנין משותף...
pup, תגיד ת'אמת, הביאו לך אותה הביתה עם מנוף, נכון?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

pup26 כתב:וכפיר, אני מבקש, זה מעליב אותי שאתה לא מעליב אותי......
העיקר שכולנו לוקחים את זה בהומור. תאמינו לי, כל הכבוד לאנשים שמחליטים לקנות ציוד כזה, שהוא מאוד נגד המיינסטרים, אבל מייצר בסופו של דבר קפה מדהים.