האם הנגן הפנימי של ה C550 יכול להחליף את ה TVIX ?
האם הנגן באיכות מספיק טובה ?
האם הוא יודע לנגן גם קבצי DVD ? להציג שמות קבצים בעברית ?
כיצד ניתן לחבר אותו לרסיבר ? (יש יציאה אופ' או COAX) ?
האם הוא מסוגל לנגן גם קבצים ממחשב מרוחק?
בנוסף , האם יש דרך להשתמש בנגן עצמו כדאי להוציא את התמונה למקרן (סביר להניח שלא...?!)
תודה על התשובות.
האם הוא יודע לנגן גם קבצי DVD ? להציג שמות קבצים בעברית ?
כיצד ניתן לחבר אותו לרסיבר ? (יש יציאה אופ' או COAX) ?
האם הוא מסוגל לנגן גם קבצים ממחשב מרוחק?
בנוסף , האם יש דרך להשתמש בנגן עצמו כדאי להוציא את התמונה למקרן (סביר להניח שלא...?!)
תודה על התשובות.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
האם הנגן באיכות מספיק טובה ? לא יודע מה להגיד לך... אני באופן אישי לא רואה הבדל באיכות התמונה לעומת נגן המדיה הייעודי שיש לי (HDTV של WD)
האם הוא יודע לנגן גם קבצי DVD ? כן - בדקתי רק שניים אבל הם עבדו
להציג שמות קבצים בעברית ? אני חושב שכן - לא ניסיתי (יש למסך תפריטים בעברית והוא יודע לקרוא כתוביות בעברית אז אני אופטימי...)
כיצד ניתן לחבר אותו לרסיבר ? (יש יציאה אופ' או COAX) ? זה לא קשור לנגן אלא למסך, בכל מקרה יש יציאה אופטית
האם הוא מסוגל לנגן גם קבצים ממחשב מרוחק? שוב, לא חושב שזה קשור לנגן עצמו אלא למסך - יש אפשרות לחיבור אינטרנט קווי ואלחוטי (צריך מתאם)
בנוסף , האם יש דרך להשתמש בנגן עצמו כדאי להוציא את התמונה למקרן (סביר להניח שלא...?!) למה לא? אתה פשוט מחבר את המסך למקרן, לא? או שאני מפספס משהו?...
בכל מקרה אני לא מתיימר להיות מומחה - אני סתם בחור שיש לו את המסך הזה...
הדבר היחיד שקצת חסר בנגן הוא שאין את כל האפשרויות של שינוי גודל תמונה כמו שיש ביציאות הרגילות (HDMI למשל) כלומר אתה יכול למתוח את התמונה למסך מלא אבל לא תמיד זו מתיחה "חכמה"
האם הוא יודע לנגן גם קבצי DVD ? כן - בדקתי רק שניים אבל הם עבדו
להציג שמות קבצים בעברית ? אני חושב שכן - לא ניסיתי (יש למסך תפריטים בעברית והוא יודע לקרוא כתוביות בעברית אז אני אופטימי...)
כיצד ניתן לחבר אותו לרסיבר ? (יש יציאה אופ' או COAX) ? זה לא קשור לנגן אלא למסך, בכל מקרה יש יציאה אופטית
האם הוא מסוגל לנגן גם קבצים ממחשב מרוחק? שוב, לא חושב שזה קשור לנגן עצמו אלא למסך - יש אפשרות לחיבור אינטרנט קווי ואלחוטי (צריך מתאם)
בנוסף , האם יש דרך להשתמש בנגן עצמו כדאי להוציא את התמונה למקרן (סביר להניח שלא...?!) למה לא? אתה פשוט מחבר את המסך למקרן, לא? או שאני מפספס משהו?...
בכל מקרה אני לא מתיימר להיות מומחה - אני סתם בחור שיש לו את המסך הזה...
הדבר היחיד שקצת חסר בנגן הוא שאין את כל האפשרויות של שינוי גודל תמונה כמו שיש ביציאות הרגילות (HDMI למשל) כלומר אתה יכול למתוח את התמונה למסך מלא אבל לא תמיד זו מתיחה "חכמה"
- oris74
- חבר במועדון HT

כן. ככה חיברתי את נגן המדיה שלי (החיצוני)
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
הוא מציג שמות קבצים בעברית (וכמובן שמות ספריות)
חיברתי אליו HD חיצוני של 1TB ומשם קראתי קבצים בעברית ובאנגלית.
אפשר לראות קבצים ברשת אם תתחבר באמצעות LAN או WIFI.
יש יציאה אופטית לרסיבר ולמען האמת - הרמקולים של המסך האלה כ"כ מפתיעים לטובה שלא הדלקתי את הרסיבר מאז שקניתי אותו
בקשר להאם הוא יודע לפענח DTS - שאלה טובה, לא יצא לי לבדוק.
רוב מה שאני צופה בו זה קבצי MKV 720P עם כתוביות עברית בקבצים נפרדים בצד וזה עובד מצויין.
ניתן לשחק עם גודל התמונה והמתיחה אבל האופציות קצת מוגבלות . לדעתי לא צריך יותר מזה.
יש יציאה אופטית לרסיבר ולמען האמת - הרמקולים של המסך האלה כ"כ מפתיעים לטובה שלא הדלקתי את הרסיבר מאז שקניתי אותו
רוב מה שאני צופה בו זה קבצי MKV 720P עם כתוביות עברית בקבצים נפרדים בצד וזה עובד מצויין.
ניתן לשחק עם גודל התמונה והמתיחה אבל האופציות קצת מוגבלות . לדעתי לא צריך יותר מזה.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
מצטרף לשאלה בקשר להאם הוא יודע לפענח DTS? אולי משהו בדק בינתיים?eyalsha כתב:הוא מציג שמות קבצים בעברית (וכמובן שמות ספריות)
ניתן לשחק עם גודל התמונה והמתיחה אבל האופציות קצת מוגבלות . לדעתי לא צריך יותר מזה....
אגב איל, כמעט כל קבצי MKV 720P שאני מכיר באים עם פס קול DTS 5.1 אז אתה רק צריך לראות אם הרסיבר שלך רושם 5.1 DTS בתצוגה של הרסיבר.
- oris74
- חבר במועדון HT

למסך יש יציאה לסאונד בלבד ולא לתמונה . לכן אתה לא יכול לחבר מקרן חיצוני למסך , הוא פשוט לא מוציא \ מעביר תמונה למסך אחר.
בקשר ל DTS הוא מוציא DTS HD בלבד ולכן אתה צריך רסיבר שתומך בפורמט החדש הזה.
במידה והרסיבר שלך תומך בDTS הרגיל אתה תשמע בפרולוגיק
במידה והרסיבר שלך תומך בDTS הרגיל אתה תשמע בפרולוגיק
מאיפה לקחת שהיא מוציאה DTS HD? הלוואי. זה לא כתוב בשום מקום בחוברת. מבדיקה באינטרנט היא אפילו לא תומכת בDTS 5.1.djyorgan כתב:למסך יש יציאה לסאונד בלבד ולא לתמונה . לכן אתה לא יכול לחבר מקרן חיצוני למסך , הוא פשוט לא מוציא \ מעביר תמונה למסך אחר.
במידה והרסיבר שלך תומך בDTS הרגיל אתה תשמע בפרולוגיק...
הנה מה שכתוב בחוברת עצמה:
שמע CH 1.5 (ערוץ) זמין כאשר הטלוויזיה מחוברת להתקן חיצוני התומך ב-CH 5.1 כאשר המקלט (מגבר או מערכת קולנוע ביתית DVD) מופעל, באפשרותך לשמוע פלט קול מהשקע האופטי של הטלוויזיה. כאשר הטלוויזיה קולטת אות DTV , היא שולחת קול של CH 5.1 למגבר או למערכת הקולנוע הביתית ב-DVD. כאשר המקור הוא רכיב דיגיטלי כגון DVD / נגן -Blue / ממיר כבלים / מקלט לווין STB (ממיר) והוא מחובר לטלוויזיה באמצעות HDMI, יישמע מהמגבר או ממערכת הקולנוע הביתית ב-DVD שמע מסוג CH 2 בלבד.
אם ברצונך לשמוע שמע מסוג CH 1.5 , חבר את שקע יציאת השמע הדיגיטלי מה-DVD / נגן ה- -Blue / ממיר הכבלים / מקלט הלוויין STB ישירות למגבר או למערכת קולנוע ביתית.
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=508
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=504
זה לפי האתר של סמסונג =מעבד צליל DTS 2.0 שזה DTS HD
זה לפי האתר של סמסונג =מעבד צליל DTS 2.0 שזה DTS HD
צר לי לאכזב אותך. DTS 2.0 אומר שניתן להעביר DTS פשוט ב2 ערוצים בלבד בדיוק כפי שכתוב בחוברת (ראה מה שכתבתי למעלה)djyorgan כתב:http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=508
זה לפי האתר של סמסונג =מעבד צליל DTS 2.0 שזה DTS HD...
DTS 2.0 גם נקרא DTS CORE וזה גם מה שמוזכר כנתמך בחוברת תחת סעיף פורמטים נתמכים.
נראה לך באמת שאם הטלוויזה לא תומכת בDTS 5.1 אז היא תתמוך בDTS HD?
שוב, הלוואי אבל זה לא המקרה.
הוא מעביר 5 ערוצים אבל רק מסוג דולבי דיגיטל (AC3) ולא של DTS. סרטים שקודדו בDTS יעברו רק ב2 ערוצים.orcho כתב:אז זה פיתרון זמני לסטרימר?
כי מאוד חשוב לי 5 ערוצים...
ניתן כמובן לעביר סרט כזה מDTS לAC3 באצעות תוכנה אבל זו התעסקות.
לא ברור למה סמסונג נהגו כך והאם זה יפתר בעדכון קושחה בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי rannyz ב 03/03/2011 15:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

חברים - אני לא מבין כלום בסאונד אבל יכול להעיד שכאשר המסך מחובר לרסיבר (פשוט ולא חדש) בחיבור אופטי - כל סרט MKV שנוגן שמעו מצוין במערכת (בכל 5 הרמקולים). לא יודע אם זה DTS או לא - פשוט שמעו מעולה...
כמו שציינתי כבר למעלה, אני חיברתי מחדש את הסטרימר כי ליציאת ה USB של המסך אין את אותן אפשרויות הגדרת גודל תמונה כמו ליציאת HDMI.
כמו שציינתי כבר למעלה, אני חיברתי מחדש את הסטרימר כי ליציאת ה USB של המסך אין את אותן אפשרויות הגדרת גודל תמונה כמו ליציאת HDMI.
אין לי את הטלוויזיה עדיין אז אני לא יכול עדיין לומר לך איך זה אצלי אבל זה מאוד מעודד שאתה שומע ב5 רמקולים.oris74 כתב:חברים - אני לא מבין כלום בסאונד אבל יכול להעיד שכאשר המסך מחובר לרסיבר (פשוט ולא חדש) בחיבור אופטי - כל סרט MKV שנוגן שמעו מצוין במערכת (בכל 5 הרמקולים). לא יודע אם זה DTS או לא - פשוט שמעו מעולה...
כמו שציינתי כבר למעלה, אני חיברתי מחדש את הסטרימר כי ליציאת ה USB של המסך אין את אותן אפשרויות הגדרת גודל תמונה כמו ליציאת HDMI....
השאלה איך הרסיבר מפענח את הסאונד? (כלומר, מה הוא כותב לך בתצוגה).
יכול להיות שאתה שומע בכל הרמקולים אומנם אבל זה שכפול של 2 ערוצים בלבד (כלומר אין סראונד אמיתי).
ויכול להיות שהסרט ששמת מקודד בAC3 (בניגוד ל DTS) שהטלוויזה כן יכולה להעביר ב5 ערוצים מופרדים לרסיבר.
זה מאוד מעניין, אתה יכול לבדוק מה הרסיבר מציג בתצוגה כשאתה מנגן כזה סרט?
או קי עכשיו העניינים די ברורים ופתורים. AC3 עובר ב5 ערוצים ולכן הרסיבר רושם DOLBI DIGITALdjyorgan כתב:כאשר הסרט מקודד ב AC3 הרסיבר מפענח את האות ורושם DOLBI DIGITAL
כאשר הסרט מקודד ב DTSהרסיבר מפענח את האות ורושם PRO LOGIC...
DTS עובר ב2 ערוצים ולכן הרסיבר מעביר אותו לפורמט PRO LOGIC שמדמה 5 ערוצים ולכן אורי אתה שומע ב5 רמקולים אבל זה לא סראונד DTS אמיתי.
אם הטלוויזיה היתה מעבירה DTS אז הייתם רואים DTS בתצוגה.
- oris74
- חבר במועדון HT

כמו שאמרתי - לא מבין בזה כלום... העיקר שאני נהנה מהתמונה ומהסאונד...
סתם מתוך סקרנות - בלי לראות מה רושם הרסיבר אתה מסוגל להבחין בין DD ל PRO LOGIC רק משמיעה??
סתם מתוך סקרנות - בלי לראות מה רושם הרסיבר אתה מסוגל להבחין בין DD ל PRO LOGIC רק משמיעה??
אם הסרט קודד ב5.1 DD/DTS אז אתה אמור לשמוע ב5 ערוצים שונים (+ סאבוופר) בצליל היקפי מלא וההפרדה בין הערוצים תהיה מלאה. PRO LOGIC לוקח 2 ערוצים ומדמה 5 ערוצים ע"י פטנט שהמציאה חברת דולבי. אנשים בעלי אוזן אודיופילית שמבינים בסאונד (ואני נכלל בקטגוריה) ירגישו די בנקל בין הפורמטים. אנשים פחות מנוסים או חסרי אוזן אודיופילית לא יבחינו כל כך בהבדלים (אלא אם תשמיע להם קטע עם אפקטים בDD/DTS ואז אותו קטע בPRO LOGIC ואז הם ירגישו בהחלט את ההבדלים).oris74 כתב:כמו שאמרתי - לא מבין בזה כלום... העיקר שאני נהנה מהתמונה ומהסאונד...![]()
סתם מתוך סקרנות - בלי לראות מה רושם הרסיבר אתה מסוגל להבחין בין DD ל PRO LOGIC רק משמיעה??...