תגובות לביקורת: מסך LED תלת מימדי - סוני 55NX810
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אחלה ביקורת.
אהבתי "הבעיה היא עם שלוכים כמוני שמתעייפים לשבת ישר ואחרי כחמש דקות נשענים הצידה או אפילו נשכבים על הספה."
נקודה שלא חשבתי עליה.
החוויה שלי מהתלת מימד שהתנסתי במפגש, שזה די מרשים אבל נמאס אחרי כמה דק'. אומנם שם לא היו תנאים אידאליים לצפייה, אבל ישר קלטתי את ההבהובים (משום בעיקר בעין ימין) ואת הירידה בעוצמת האור. נכון למסך הזה (לא ראיתי את הפנסוניק ולא ניסיתי את המשקפיים של Xpand) קשה לי להאמין שאני אהנה/אשתמש בתלת מימד.
שאלה לגבי ההמרה מ 2D ל 3D. אתה רואה את עצמך משתמש בזה באופן קבוע? (הכוונה בסרטים ולא יונית לוי ושות'.)
אהבתי "הבעיה היא עם שלוכים כמוני שמתעייפים לשבת ישר ואחרי כחמש דקות נשענים הצידה או אפילו נשכבים על הספה."
נקודה שלא חשבתי עליה.
החוויה שלי מהתלת מימד שהתנסתי במפגש, שזה די מרשים אבל נמאס אחרי כמה דק'. אומנם שם לא היו תנאים אידאליים לצפייה, אבל ישר קלטתי את ההבהובים (משום בעיקר בעין ימין) ואת הירידה בעוצמת האור. נכון למסך הזה (לא ראיתי את הפנסוניק ולא ניסיתי את המשקפיים של Xpand) קשה לי להאמין שאני אהנה/אשתמש בתלת מימד.
שאלה לגבי ההמרה מ 2D ל 3D. אתה רואה את עצמך משתמש בזה באופן קבוע? (הכוונה בסרטים ולא יונית לוי ושות'.)
שחר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לגבי ההמרה, אכן טיפה בעייתי שכתבנו כן/לא בסעיף הזה במקום לתת לזה ציון... יתוקן מעכשיו והלאה...
ההמרה נעימה. זה לרוב אני חושב בשביל מי שרוצה להדגים את היכולת הזו, אני לא רואה את עצמי אישית רואה תכנים שבמקור לא היו תלת מימד עם משקפיים. מצד שני, יש דברים שזה עובד עליהם ממש טוב, כך שבעצם אם יהיה סרט מספיק מעניין והמשקפיים נוחות מספיק, אני בהחלט לא פוסל.
ההמרה נעימה. זה לרוב אני חושב בשביל מי שרוצה להדגים את היכולת הזו, אני לא רואה את עצמי אישית רואה תכנים שבמקור לא היו תלת מימד עם משקפיים. מצד שני, יש דברים שזה עובד עליהם ממש טוב, כך שבעצם אם יהיה סרט מספיק מעניין והמשקפיים נוחות מספיק, אני בהחלט לא פוסל.
ביקורת מושקעת ומצויינת עופר תודה.
הביקורת מחזקת את דעתי שעדיף לי לשדרג למסך תלת מימד רק בעוד שנתיים לפחות.
עופר יכול להיות שהבהובים שהיו ממסכי התלת מימד כאשר היינו בהשקה בארמגדון נבהו מHZ נמוך ולא מי זה שהיו הרבה מסכים אחד ליד השני כמו שהסברת בהשקה?
הביקורת מחזקת את דעתי שעדיף לי לשדרג למסך תלת מימד רק בעוד שנתיים לפחות.
עופר יכול להיות שהבהובים שהיו ממסכי התלת מימד כאשר היינו בהשקה בארמגדון נבהו מHZ נמוך ולא מי זה שהיו הרבה מסכים אחד ליד השני כמו שהסברת בהשקה?
נערך לאחרונה על ידי DorM ב 14/12/2010 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
עופר תודה על הביקורת.
בסופ"ש האחרון הייתי באירופה והקדשתי כמעט יום שלם לראות את המסכים החדשים והמובילים של סוני/סמסונג/פנאסוניק בחנויות הדגל שלהם וגם בהשוואה מסך מול מסך בחנויות מתמחות.
ה 810 היה אחד המסכים שהכי התרשמתי ממנו, אולי הטוב ביותר שראיתי (להוציא את סדרה 9 של סוני שהפילה אותי...מסך מדהים ואיכותי שלא ראיתי שני לאיכותו ולעיצובו המדהים).
עושה רושם שהמסך הזה מתחרה באירופה ראש בראש בסמסונג C8000
(בחנויות שביקרתי הן היו אחת ליד השניה ובמחיר דומה).
סידרה 9 של סוני מתחרה במחיר וגם בעיצוב מסגרת "נרוסטה" ב-C9000.
בסופ"ש האחרון הייתי באירופה והקדשתי כמעט יום שלם לראות את המסכים החדשים והמובילים של סוני/סמסונג/פנאסוניק בחנויות הדגל שלהם וגם בהשוואה מסך מול מסך בחנויות מתמחות.
ה 810 היה אחד המסכים שהכי התרשמתי ממנו, אולי הטוב ביותר שראיתי (להוציא את סדרה 9 של סוני שהפילה אותי...מסך מדהים ואיכותי שלא ראיתי שני לאיכותו ולעיצובו המדהים).
סידרה 9 של סוני מתחרה במחיר וגם בעיצוב מסגרת "נרוסטה" ב-C9000.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
טלHDטלHD כתב:עופר תודה על הביקורת.
סידרה 9 של סוני מתחרה במחיר וגם בעיצוב מסגרת "נרוסטה" ב-C9000....
לסוני יש יתרון אחד גדול שהפאנל שלו איכותי ביותר . וזה כבר נקודת זינוק מצויינת למסך .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 14/12/2010 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
dorM,
לא. מה שהיה באירוע נגרם מהפרעות הדדיות של המסכים.
יש הבהוב במסכים, והוא חזק יותר עבור תכני 50HZ (לא היו כאלה באירוע).
לא. מה שהיה באירוע נגרם מהפרעות הדדיות של המסכים.
יש הבהוב במסכים, והוא חזק יותר עבור תכני 50HZ (לא היו כאלה באירוע).
למרות שהביקורות ניהיות ארוכות, הרמה שלהם ממשיכה ליהיות מצויין, וכיף לקרוא!
רק משהו שלא ברור לי, כתבת בדף הראשון:
"כולל 4 חיבורי HDMI, חיבור תלת מימד,"
מה זה חיבור תלת מימד?
רק משהו שלא ברור לי, כתבת בדף הראשון:
"כולל 4 חיבורי HDMI, חיבור תלת מימד,"
מה זה חיבור תלת מימד?