ערב טוב כנראה אלך על הפופקורן ומתלבט בין ה C ל A

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
MeniBI פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 663
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

יש לי כמה שאלות ואשמח לתשובות
1. מקריאה פה בפורום נוצר אצלי הרושם שלמרות ש C ו A בעלי אותה חומרה A יותר יציבים האם יש מה שהוא בזה או שאיבדתי כיוון
2. יש למי שהוא מידות בס"מ של A ושל C
3. אם אחליט ללכת על C אז אני מתכוון להזמין מהאתר שלהם Popcorn Hour IR Kit (IRK-200) וגם Popcorn Hour Mini MII PCI (MN-200), הבנתי שיש 2 סוגי שלטים מה מגיע בערכה שנמכרת ב KSP
שלא יצא שאני מזמין סתם את ענית ה IR
תודה לעונים ובמיוחד ל Irus שמשקיע פה המון בתמיכה ועזרה לחברים

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע אם זה אומר לך משהו אבל הC נראה לעין יותר מאסיבי ומרשים מאשר ה A ולי אישית זה חשוב.

Ni-Knight
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

2.
C200 - 425X290X80

A210 - 270X132X32

הכל במ"מ.

Corwin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

1. אני משוכנע שיציבות ה-A וה-C זהה, הסיבה לכך שאתה רואה יותר בעיות עם ה-A הוא ככל הנראה בגלל שהוא נפוץ יותר.
3. מי שמוסיף וקונה את ערכת ה-IR מקבל שני שלטים (אם כי אינני מבין למה תצטרך אותו - הסיבה היחידה שאני רואה לקנות אותה היא להשתמש בשלט IR אוניברסלי אחרת שלט ה-RF עדיף)

כמו כן, שים לב שיותר זול לקנות את המכשיר בארץ מאשר דרך אתר היצרן.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

MeniBI,

את ה-C200 ניתן להשיג בארץ ב-1,390 ש"ח, כולל אחריות מקומית, כך שזה משתלם יותר מאשר להזמין דרך אתר היצרן.

לגבי השלט, המכשיר מגיע עם שלט RF מצוין, כפי שאמרו לך, רק במידה ותרצה להשתמש בשלט אוניברסלי, יהיה לך צורך בקניית ערכת IR שמגיעה בנוסף, הערכה נמכרת בארץ ב-79 ש"ח.

גודלו של המכשיר זהה (מבחינת הרוחב) לגודלם של שאר מכשירי המדיה (רסיבר וכו') והוא משתלב יפה (אם זו הכוונה...).

ב-C200 תקבל גמישות רבה יותר מבחינת חומרה, כלומר מקום לכונן BD וכונן קשיח יחדיו (או שני כוננים קשיחים), יותר חיבורי USB (כולל אחד פנימי), ומבחינת תוכנה, תקבל רישיון ותמיכה בתפריטי בלו-ריי מלאים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”