פרוייקט השיפוץ יצא לדרך
היום התחילו לעבוד אצלי בבית על הפרוייקט הלא זול אבל יפה של הכנסת טלוויזיה והרמקולים בתוך נישות עם תאורה כחולה מסביב+מזנון לרסיבר, לדיודי וכדומה. ככה זה נראה כרגע ולדעתי אם הכל ילך כשורה זה יראה כמו מיליון דולר:
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 17/12/2010 8:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יפה לאללה בהצלחה !!!
פרויקט כזה אפילו אלן פרסונס היה רוצה
מעניין לראות את התוצאה הסופית .
פרויקט כזה אפילו אלן פרסונס היה רוצה
מעניין לראות את התוצאה הסופית .
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 13/12/2010 21:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: פרוייקט השיפוץ שלי יצא לדרך
מה הרעיון להכניס רמקולים לתוך נישות, חוץ מאילוצי הנהלה?zeev78 כתב:היום התחילו לעבוד אצלי בבית על הפרוייקט הלא זול אבל יפה של הכנסת טלוויזיה והרמקולים בתוך נישות עם תאורה כחולה מסביב+מזנון לרסיבר, לדיודי וכדומה. ככה זה נראה כרגע ולדעתי אם הכל ילך כשורה זה יראה כמו מיליון דולר:...
בהצלחה בפרוייקט
- bossgt6
- חבר מביא חבר

גם את הרמקולים אתה מכניס ? אלו רמקולים שטוחים ?
תודה בוס, הסיפור לא יצא לי הכי זול אבל האנשים שעושים לי אותה יודעים לעשות עבודה יפה. החוטים יעברו בחציבה עד התיקרה ומשם דרך קרניז מעוצב עד הקיר האחורי שבו גם הרמקולים האחורים יהיו בתוך נישה.
יש לי רמקולים מסוג JBL L820 וסנטר JBL LC2 (סידרת הסטודיו) מדובר ברמקולים שטוחים שמיועדים להיות בתוך נישות, כפי שאתה רואה בתמונה זה לא נראה טוב בשום דרך אחרת:
יש לי רמקולים מסוג JBL L820 וסנטר JBL LC2 (סידרת הסטודיו) מדובר ברמקולים שטוחים שמיועדים להיות בתוך נישות, כפי שאתה רואה בתמונה זה לא נראה טוב בשום דרך אחרת:
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 13/12/2010 21:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

istarmini
מצאתי פתרון להנהלה - שולח אותה לרכישה במחלקת הנעלה , והכל ניפתר
מצאתי פתרון להנהלה - שולח אותה לרכישה במחלקת הנעלה , והכל ניפתר
Re: פרוייקט השיפוץ שלי יצא לדרך
מצטרף לשאלה, חוץ מזה שיהיה בהצלחהistarmini כתב:מה הרעיון להכניס רמקולים לתוך נישות, חוץ מאילוצי הנהלה?zeev78 כתב:היום התחילו לעבוד אצלי בבית על הפרוייקט הלא זול אבל יפה של הכנסת טלוויזיה והרמקולים בתוך נישות עם תאורה כחולה מסביב+מזנון לרסיבר, לדיודי וכדומה. ככה זה נראה כרגע ולדעתי אם הכל ילך כשורה זה יראה כמו מיליון דולר:...![]()
בהצלחה בפרוייקט...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

יפה יפה , נשמע מבטיח, אין לך מושג כמה אני שונא את כל הקטעים האלה של חציבות , הסתרת כבילה וכו', אני כל כך מבעוס מזה שאני רוצה כל הזמן לרכוש לי מסך ענק עם פרוג'קטור אבל רק מהמחשבה של החציבות והחיפויים והעברות כבלים מצד אחד של הסלון לצד ב' אני מקבל חלחלהzeev78 כתב:תודה בוס, הסיפור לא יצא לי הכי זול אבל האנשים שעושים לי אותה יודעים לעשות עבודה יפה. החוטים יעברו בחציבה עד התיקרה ומשם דרך קרניז מעוצב עד הקיר האחורי שבו גם הרמקולים האחורים יהיו בתוך נישה....
- bossgt6
- חבר מביא חבר

טוב עכשיו לאחר שהוספת תמונה אני מבין אותך .
כן זה ישב יפה בתוך הנישה אבל חשבת על כך שהנישה תגביל אותך ? ניסית להרחיק יותר את הרמקולים שלך מימין לשמאל ? כי היתרון ברמקול כזה שניתן לשחק איתו , ומנסיון אני אומר לך פתיחה יותר רחבה - יותר טוב
כן זה ישב יפה בתוך הנישה אבל חשבת על כך שהנישה תגביל אותך ? ניסית להרחיק יותר את הרמקולים שלך מימין לשמאל ? כי היתרון ברמקול כזה שניתן לשחק איתו , ומנסיון אני אומר לך פתיחה יותר רחבה - יותר טוב
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אני הייתי עושה את הנישה עם האורות כמו שאתה רוצה, אבל לא מכניס את הרמקולים פנימה , תולה אותם עם מתלה אחורי ללא מדף קצת יותר למעלה ממוטים מעט עם זווית למטה
מה אתה אומר ?
מה אתה אומר ?
הרמקולים הקידמיים היו פחות או יותר באותו מקום והתוצאה היתה מצויינת ככה שאני לא דואג, הגעתי לאיכות סאונד שחיפשתי ואני כרגע שם דגש על המראה של הסלון שיהיה מרשים ובלי חוטים חשופים. השאלה היא האם כדאי לשים את הסאב גם בתוך נישה או להשאיר אותו בחוץ (ולהימנע מרזוננס של התיבה?).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בוס אצלי מחלקת ההנעלה כבר לא ממש עוזרת אני עברתי למחלקת עיצוב הבית שכוללת מנורות,שטיחים,תמונות וכו... .bossgt6 כתב:istarmini
מצאתי פתרון להנהלה - שולח אותה לרכישה במחלקת הנעלה , והכל ניפתר...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

תראה לה - sex and the city , בניו יורק הכל מתחיל ונגמר בנעליים
אני אוסיף תמונות מחר וכמובן לקראת סוף השבוע את התוצאה הסופית. הבעיה עכשיו היא להשיג פלורוסנט T5 כחול, לא מחזיקים אותם בחנויות. אולי עדיף תאורת LED ?itay123 כתב:zeev78
לא לשכוח אותנו כשיסתיים הפרוייקט...
(למרות שתמיד כיף לראות work in progress)
בינתיים ניראה "שלד" פרקטי...